Vincent Darré X Mobalpa: Een geweldige uitdaging

Vincent darré droomde ervan, Mobalpa heeft het uitgevoerd!

Laten we elkaar ontmoeten

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Ontdek hoe Mobalpa de uitdagingen van Vincent Darré is aangegaan

Het theatrale, metafysische design van deze keuken is even onverwacht, meesterlijk en kleurrijk als zijn ontwerper!

Bogen in reliëf, een achthoekig werkblad, felle kleuren, bovenkasten met een kapiteel, ongelijkmatige legplanken, zonlicht dat weerspiegelt in de lambrisering ...

Mobalpa is tot het uiterste gegaan in het maatwerk voor deze keuken. Geen uitdaging was te groot om de rijke verbeelding van Vincent Darré uit te kunnen voeren.

Het eindresultaat is uniek, majestueus en eigenzinnig en straalt creativiteit en originaliteit uit.

Deze kleurrijke samenwerking is een fantastisch avontuur geweest voor Mobalpa.

Buitengewoon maatwerk!

De meubels zijn getooid met een kapiteel, de legplanken krijgen de vorm van ongelijkmatige zuilen, de keukenachterwand is bekleed met een verweerde spiegel en op de vloer zien we een zon, het favoriete symbool van Vincent Darré. Het binnenvallende licht wordt weerkaatst in de lambrisering gemaakt van spiegels.

Vincent Darré heeft een ruimte gecreëerd die helemaal bij zijn persoonlijkheid past: een open en feestelijke ontmoetingsplaats. met een gestructureerd en origineel design.

Vincent Darré is helemaal weg van de kleur weidegroen uit de Sikkens-collectie van Mobalpa. Een dynamische, krachtige kleur die – in zijn ogen – voor hoop staat en een eerbetoon aan de natuur is. Dit wordt gecombineerd met werkbladen in Black Kandia, een zwart marmeren afwerking met een opvallend patroon, die het geheel nog meer persoonlijkheid geeft.

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Opgeleide ontwerpers
  • In het hart van de Alpen
  • Project op maat