Sfeer Modern
Keuken Sfeer Modern Hoogglansgelakt basalt U-förmig VP

KeukenMODERN

In dit complete interieurontwerp vullen de materialen elkaar aan voor een harmonieus geheel. De open, U-vormige keuken is uitgerust met een set meubels op maat, gecombineerd met open elementen voor een naadloze overgang met de hal. De greeploze deuren geven het geheel een verfijnde uitstraling.
De kast onder de schuine trap is volledig op maat gemaakt.
De geïntegreerde boekenkast in het zitgedeelte is uitgerust met een bureau.

Melia DL-fronten in gevernist hoogglans basalt, greeploze profielen in matgelakt zwart.
Werkblad in mat magmazwarte Naturaplan-steen en gestructureerd Bourgogne-eikenhout.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 15 055 €

Keuken Sfeer Modern solution prix
Keuken Sfeer Modern solution prix plan
Inplanting in UOppervlakte 10,73 m²
15 055 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Modern

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • In het hart van de Alpen
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Keuken modern, functioneel

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Iconisch
  Keuken Sfeer Iconisch Zwartgebeitst eikenhout lineare anordnung mit kookeiland LM
 • Sfeer Rivieroever
  Keuken Sfeer Rivieroever Hoogglansgelakt saliegroen U-förmige Anordnung
 • Sfeer Hemelrijk
  Keuken Sfeer Hemelrijk Gevernist mat zwart mit kookeiland LM

De hedendaagse keuken met de Sfeer Modern

 

Geniet van modern comfort in de keuken terwijl u de gezelligheid van de plaats behoudt.

 

Een keuken die bij de tijd past


Wat verwachten we vandaag van een moderne keuken? Hoewel stijl heel belangrijk is om aan de moderne normen te voldoen, is het ook belangrijk dat deze ruimte warm blijft, vooral in huizen waar het gezinsleven belangrijker is dan wat dan ook. De Sfeer Modern beantwoordt volledig aan deze eisen: design in zijn verschijning, praktisch in zijn uitrusting en open naar buiten toe, zodat elk lid van het gezin van zijn troeven kan genieten.

 

Sfeer Modern is een van die eigentijdse keukens die aan alle verwachtingen van het hedendaagse gezin voor hun interieur voldoet. De U-vormige indeling met een half-eiland, zoals hier getoond, is ideaal voor de grote leefruimte van dit huis. Deze open keuken overtuigt door zijn opbergcapaciteit, waarbij alle drie de zijden zijn geoptimaliseerd om een ruimte te creëren die zowel vriendelijk als praktisch is. Het grijze meubilair in de moderne ambiance blijft helder dankzij de glanzende afwerking. Het werkblad in magma zwarte natuursteen biedt daarentegen een intens matte afwerking die zeer eigentijds en designvol is. Het warme aspect van deze kamer wordt tenslotte mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van hout (decor van gestructureerd Bourgondisch eikenhout) op het dressoir en op het werkblad voor het bereiden van de maaltijden. Om een comfortabele en moderne omgeving te bieden, is deze keuken uitgerust met een inductiekookplaat, een multifunctionele oven en een ingebouwde gecombineerde koelkast.

 

Het comfort van de moderne keuken 

De U-vormige keuken neemt de ruimte perfect in en laat een complete en moderne uitrusting toe. Het grote werkoppervlak en de verscheidenheid aan meubels (open nissen, gesloten opbergmeubelen en kasten) zorgen voor een ongeëvenaard gemak bij de organisatie, opslag en voedselbereiding. De indeling maakt ook een optimale scheiding van de keukenactiviteiten mogelijk: de verschillende zones (wassen, koken, bereiden en bewaren) zijn duidelijk afgebakend, wat de circulatie en de organisatie van de taken vergemakkelijkt. Dankzij op maat gemaakte meubelen is het mogelijk complexere volumes, zoals de zolder, aan te nemen en zo in te delen dat er voldoende bergruimte overblijft. Bij de ingang biedt de keuken Sfeer Modern talrijke gesloten opbergkasten die ook kunnen worden gebruikt om deze gewoonlijk zeer rommelige doorgang op te ruimen. Wat de decoratie betreft, worden de trendy kleuren grijs, zwart en hout ook gewaardeerd om hun onderhoudsgemak. Met dit soort kleur blijven vlekken in de keuken bijna onopgemerkt. Het natuurstenen werkblad is zeer goed bestand tegen vlekken en hitte. 

 

Handhaving van een vriendelijke sfeer

 

Moderne tijden kunnen soms stressvol zijn. Buiten laten de eisen van het dagelijkse leven weinig ruimte voor rust. Terug thuis is het de bedoeling om vrienden en familie te kunnen ontmoeten en eenvoudige, gezellige momenten met hen te delen. De moderne sfeer is zo ingericht dat deze ruimte gastvrij en warm blijft, en u zich meteen goed voelt. Open naar buiten, biedt deze keuken de mogelijkheid om in het gezelschap van anderen te verblijven. Als de indeling geen centraal eiland toelaat, is er toch een hybride oplossing met een semi-eiland. Deze configuratie creëert een alternatieve ruimte die nuttig kan zijn voor het maken van recepten of voor een onverwacht aperitief met vrienden. De gekozen kleuren (grijs, zwart en hout) zijn zowel rustgevend als modern. Het spel van volume tussen de verschillende meubelstukken onderstreept de moderniteit van dit interieur en vermijdt een te lineair aspect dat koud zou kunnen overkomen.

 

Tenslotte hebben zelfs de tegels in deze kamer recht op hun eigen kleine decoratieve toets. De onregelmatige mix van zeshoekige tegels en parket creëert een zeer eigentijdse stijl die de twee verdiepingen samenvoegt en een minder strikte scheiding tussen de twee creëert. Het resultaat is een gezelligere keuken, midden in het gezinsleven!

 

Kom en ontdek de Moderne sfeer en de andere modellen inbouwkeukens in onze showrooms.