Sfeer Noordelijk
Keuken Sfeer Noordelijk Gestructureerd essenhout uitgerust in lineair met kookeiland VP

SFEER NOORDELIJK

Durf eens vriendelijk te zijn! Hier is een zeer originele lay-out voor deze keuken. Zowel zacht met zijn combinatie van tinten als stralend met zijn op maat gemaakte meubels die in een naar buiten gerichte hoek zijn opgesteld. Deze unieke lay-out zorgt ervoor dat u wilt entertainen. Je zult thuis nooit zoveel vrienden hebben.

Kif fa-fronten in gestructureerd essenhout, Liness-handgrepen in RVS.
Luxe Fenix®-werkblad in Grigio Londra laminaat.
Woonkamermeubels op maat, f ronten in thermogestructureerd metallic koper.lad.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 15 570 €

Sfeer Noordelijk solution prix
Sfeer Noordelijk solution prix plan
Inplanting in kookeilandOppervlakte 24,75 m²
15 570 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Noordelijk

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • In het hart van de Alpen
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De oorspronkelijke keuken is behouden

"De oorspronkelijke keuken is behouden"

Tijdens de renovatie van zijn nieuwe appartement wilde de klant de houten Mobalpa-keuken behouden. De materialen en de afwerkingen hebben niets aan kwaliteit verloren. De wens van de klant? De keuken opentrekken naar de woonkamer.

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Elegante
  Keuken Sfeer Elegante Mat wit marmer gerangschikt in een L-vorm LM
 • Sfeer Escapade
  Keuken Sfeer Escapade Synchroon naturel eikenhout lineaire indeling met kookeiland LM
 • Sfeer Middellijn
  Keuken Sfeer Middellijn Thermogestructureerd metallic zilvergrijs U-vormige LM
Een moderne uitgeruste keuken met de sfeer Noordelijk

Elegantie en verfijning in een grote open keuken

 

Rustgevend wit

De sfeer Noordelijk oogt niet kil, ondanks dat haar inrichting gebaseerd is op de koude streken in het noordelijk halfrond. De mix van een Scandinavische en moderne stijl tilt deze uitzonderlijke keuken naar een hoger niveau. 

 

Een oase van licht en hout

Op zoek naar een lichte en heldere keuken? Maak kennis met de sfeer Noordelijk, waar er voor de meubelfronten gebruik is gemaakt van melamine in de kleur gestructureerd essenhout. Dit parelmoerwitte hout wordt in keukens gebruikt om zowel warmte als licht te creëren. De Scandinavische stijl past perfect bij deze woning die met haar glazen deuren erg naar buiten is gericht. Er gaat dus geen licht verloren. Integendeel, de keuken lijkt in het licht te baden. Bij lichte tinten staat een zachte en rustgevende sfeer centraal. Zijn de kleuren echter te zacht, dan verliezen ze soms een beetje karakter. In deze keuken van de sfeer Noordelijk gaat essenhout hand in hand met een mat grijs werkblad dat contrasteert met zijn eigentijdse look. Deze combinatie van gebroken wit en grijs is erg interessant. Het is het gedroomde duo om de helderheid van de keuken te behouden en tegelijkertijd een vleugje onmiskenbare charme toe te voegen.

 

Een uitspringende hoek
Het is niet altijd gemakkelijk om de ideale opstelling te vinden als uw woning geen alledaagse inrichting heeft. Met op maat gemaakte meubels en het advies van een ontwerper kan er echter voor elk interieur een passende oplossing worden gevonden. Het resultaat is een ​​moderne keuken die zowel praktisch als origineel is. In het geval van de sfeer Noordelijk is het heikele punt ongetwijfeld de uitspringende hoek. De kasten aan de twee muren maken het mogelijk om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, zonder aan de indeling afbreuk te doen. De keuken heeft dan ook een strategische ligging. Door ze in het midden te plaatsen, tussen de eetkamer en de woonkamer, is ze steeds aanwezig zonder de algemene inrichting te verstoren.

 

Een kookeiland met alles erop en eraan

Deze opstelling is eens zo ongewoon omdat er ook een uniek kookeiland aan is toegevoegd. Het eiland neemt de vormen in de ruimte over, met een L-vorm die perfect in het interieur wordt opgenomen. Wat mogelijk een struikelblok zou kunnen zijn, wordt de charme van deze moderne uitgeruste keuken. Het centrale kookeiland heeft zijn naam in dit geval helemaal niet gestolen. Het bevindt zich zowel aan de kant van de woonkamer als aan de kant van de eetkamer. Het is het kloppende hart van de ruimte, met een groot werkblad en alle nodige voorzieningen voor de kook- en afwashoek. En als u kookt of de afwas doet, wordt u niet geïsoleerd van de rest van het gezin. Het kookeiland is ook functioneel dankzij de vele beschikbare opbergruimtes. Het bevat bijvoorbeeld een meubel om vaatdoeken en sponzen dicht bij de afwashoek op te bergen. Hierdoor ligt het werkblad er steeds onberispelijk bij. De greeploze oplossing met duwspringslot zorgt ervoor dat de meubels perfect opgaan in het interieur. Erg handig omdat ze ook vanuit andere ruimtes zichtbaar zijn. Om het decoratieve effect te accentueren, is het centrale kookeiland voorzien van open nissen die de grenzen tussen tentoonstellingsruimte en functionele ruimte bewust doen vervagen.

 

Talloze opbergmogelijkheden

In deze grote open keuken ontbreekt het niet aan handige en mooie opbergmogelijkheden. De meubels bieden heel wat oplossingen achter hun grote, discrete deuren om uw keuken optimaal in te richten. In de diepe schuifladen kunt u de belangrijkste potten en pannen opbergen. De binnenladen zijn dan weer erg handig om voedingswaren een plek te geven. Minder mooie huishoudelijke apparaten kunt u verbergen achter dezelfde deuren voor een meer sierlijke uitstraling. Ten slotte komen de nissen van het kookeiland ook hier terug. Ze bieden plaats aan decoratievoorwerpen om een eigen accent aan de ruimte te geven.

Kom deze moderne, uitgeruste keuken van de sfeer Noordelijk, en alle andere volledig uitgeruste keukens, ontdekken in onze showrooms. Vraag zeker en vast het advies van een van de ontwerpers van Mobalpa. Ze zijn er om uw project op punt te stellen en al uw vragen te beantwoorden, van de prijs tot de levering.