Sfeer Pure
Keuken Sfeer Pure Hoogglans Aravis-wit U-förmige Anordnung VP

SFEER PURE

Een cocon van zachtheid. Laat je omhullen door deze poederachtige atmosfeer. Bezwijk voor de zuivere lijnen van het greeploze meubilair. Dompel u onder in het smetteloze wit, geaccentueerd met precisie en warmte. Nodig uw vrienden en familie uit op het gezellige half-eiland. Je houdt ervan om in je keuken te zijn, een rustgevende luchtbel in het midden van het huis, badend in het zonlicht. Alles is uitgedacht met jou, voor jou. Ontspan en kom tot rust.

Fronten Iris, hoogglans wit met geïntegreerde handgreep.
Futura Botticino en gestructureerde witte laminaat werkbladen.

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Pure

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • In het hart van de Alpen
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De oorspronkelijke keuken is behouden

"De oorspronkelijke keuken is behouden"

Tijdens de renovatie van zijn nieuwe appartement wilde de klant de houten Mobalpa-keuken behouden. De materialen en de afwerkingen hebben niets aan kwaliteit verloren. De wens van de klant? De keuken opentrekken naar de woonkamer.

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Serene
  Sfeer Serene L-vormig LM
 • Sfeer Imagine
  Keuken Sfeer Imagine Mat terracotta LM
 • Sfeer Noordelijk
  Keuken Sfeer Noordelijk Gestructureerd essenhout uitgerust in lineair met kookeiland LM

De complete keuken met Sfeer Pure

 

Een cocooning geest heerst in het hart van deze keuken.

 

De zuiverheid van wit


Wit is een klassieke kleur die vaak in huis wordt gebruikt, vooral in de keuken. Het moet gezegd worden dat het veel voordelen heeft. Helder, het vergroot visueel de ruimte en creëert een lichte en ontspannen omgeving. Wit raakt, net als zwart of eikenhout, nooit uit de mode, wat erg praktisch kan zijn in een kamer met meubilair dat vele jaren mee moet gaan. Sommige mensen zijn echter nog steeds huiverig om voor wit in de keuken te kiezen omdat zij vrezen dat het te koud is en zij combineren het meestal met hout voor een warmere sfeer. Met Sfeer Pure is de witte keuken synoniem voor zachtheid en elegantie. Nooit sober, het design en de warme stijl nodigen het hele gezin uit om samen te komen rond lekker eten.

Pure is een moderne witte keuken die onmiddellijk het hart raakt. De L-vormige indeling met een verzonken bar in het midden is ontworpen om plaats te bieden aan het hele gezin. Deze keuken biedt maximale opbergruimte dankzij de slim geplaatste onder- en bovenkasten. Het bargedeelte heeft een eethoek voor 4 personen, maar kan ook worden gebruikt als voedselbereidingsruimte. Het meubilair in de Sfeer Pure is bekleed met wit glanzende iris deuren die als bijzonderheid hebben dat ze geïntegreerde handgrepen hebben voor meer gemak. Het werkblad is gemaakt van een luxe laminaat dat grijs marmer perfect imiteert en een vleugje chic toevoegt. Tenslotte wordt deze complete keuken gepresenteerd met apparatuur die zich vakkundig vermengt met de rest van de ruimte, zoals de witte inductietafel die de rol van kameleon speelt.

 

Een gezinsgerichte keuken

 

De Sfeer Pure heeft er bewust voor gekozen dit hybride meubelstuk in het midden van de ruimte te plaatsen, dat fungeert als bartafel, als opbergruimte en als voorbereidingsruimte. Deze atypische, stijlvolle opstelling maakt het gemakkelijk om de leden van het huishouden om u heen te verzamelen en zo de gezelligheidsprijs te winnen. Tijdens het bereiden van de maaltijden kunnen de ouders helpen met huiswerk terwijl de kinderen op de krukjes zitten. Zodra deze keuken wordt afgeleverd, kunt u niet anders dan eromheen schuiven om de goede tijden te delen.

Dankzij het witte glazen dressoir wordt het natuurlijke licht weerkaatst op het werkblad, waardoor het aangenaam is om aan te werken. Deze glazen credenza is ook een waar plezier om schoon te maken. Een simpele veeg met een spons is genoeg om het schoon te maken! Grotere gezinnen waarderen de vele opbergruimtes die gemakkelijk toegankelijk zijn, zoals de grote uittrekbare lades voor keukenaccessoires. Dit betekent dat iedereen zijn handen vuil kan maken, van de jongste tot de oudste. Ten slotte is de geïntegreerde greep op de kastdeuren even decoratief als praktisch: ze zijn veel gemakkelijker schoon te maken als er kleine handjes ronddwalen.

 

Een trendy en modern ontwerp

 

Hoewel de Pure-keuken op het eerste gezicht volledig monochroom lijkt, gaan achter de keuken enkele details schuil die het verschil maken en de keuken zijn unieke stijl geven. De aanwezigheid van het grijze marmerdecor op het werkblad en ook op de bar zorgt voor het nodige contrast om eentonigheid te vermijden. Het fungeert als een openbaring van het wit, op dezelfde manier als bijvoorbeeld zwart of eikenhout. Hier echter zorgt het grijs voor een zachtere onderbreking om de algemene indruk van sereniteit te behouden. Hetzelfde geldt voor het werkblad dat van dikte verandert wanneer het op de bar aansluit. Zo worden de zones subtiel afgebakend, zonder de zaken te overhaasten. Aan de tuinkant tenslotte wordt het meubilair omgevormd tot een meer modulaire opbergruimte die kan worden gebruikt om serviesgoed, accessoires of persoonlijke bezittingen op te bergen. Nog steeds in dezelfde ruimte maken lichtere bovenkasten en een poederroze behangpapier het verschil tussen de kamers af. Dit moderne ontwerp is helemaal aangepast aan de huidige levensstijl van het gezin.

 

Kom en bekijk de complete Sfeer Pure keuken en de andere modellen in onze showrooms. Aarzel niet om een van de ontwerpers van Mobalpa om advies te vragen om uw project te verfijnen en al uw vragen te beantwoorden, van de prijs tot de levering van het eindproduct.