Sfeer Smaragd
Keuken sfeer Smaragd Mat wit U-vorm met kookeiland VP

SFEER SMARAGD

De kwintessens van charme in een groot huis.
De groene keuken roept de cottage stijl op. Hier nodigt het centrale eiland u uit om te koken. Met zijn natuurlijke materialen en contrasterende kleuren is het een genot om te vertoeven temidden van de geur van lekker eten. Het cottage-achtige ontwerp doet geen afbreuk aan de elegante moderniteit. Een eigentijdse en warme keuken, net als jij!

Eole-fronten in mat kasjmier, Bocage-handgrepen in verouderd metaal.
Werkblad in calypso Luxe Futura-laminaat.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 13 641 €

Keuken Sfeer Smaragd solution prix
Keuken Sfeer Smaragd solution prix plan
Inplanting in kookeilandOppervlakte 17,6 m²
13 641 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Smaragd

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • In het hart van de Alpen
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De oorspronkelijke keuken is behouden

"De oorspronkelijke keuken is behouden"

Tijdens de renovatie van zijn nieuwe appartement wilde de klant de houten Mobalpa-keuken behouden. De materialen en de afwerkingen hebben niets aan kwaliteit verloren. De wens van de klant? De keuken opentrekken naar de woonkamer.

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Rivieroever
  Keuken Sfeer Rivieroever Hoogglansgelakt saliegroen U-förmige Anordnung LM
 • Sfeer Brooklyn
  Keukens Sfeer Brooklyn Mat platinagrijs U-förmige Anordnung LM
 • Sfeer Hedendaags
  Keuken Sfeer Hedendaags Gestructureerde Quercy-notelaar mit kookeiland LM benl

Landelijk chique keuken met Sfeer Smaragd

 

Landelijke stijl met een modern tintje

 

Huisgeest


De plattelandsgeest heeft zijn plaats in dit gezinshuis midden in de natuur. Dit type decoratie, geïnspireerd op Engelse cottages en Franse landhuizen, lijkt precies goed te zijn voor deze grote rechthoekige kamer. Sfeer Smaragd laat zien hoe je deze trend kunt volgen door een paar regels te volgen. Allereerst moet u een paar elementen gebruiken die essentieel zijn om een chique landelijke keuken te creëren. Wij zijn bijvoorbeeld dol op de spoelbak met schort, die een grote retro-klassieker is, maar we moeten ook de speciale behandeling van de fronten opmerken. Door omlijste deuren en glazen kasten af te wisselen, krijgt u een uitstraling die helemaal past bij het gewenste landelijke effect. De glazen kasten doen denken aan de servieskasten en voorraadkasten van weleer, terwijl de lijsten en handgrepen in de meest klassieke geest van country chic zijn. 

 

De charme van de witte en groene keuken

 

Niet te opzichtige kleuren voor de keuken in landelijke stijl, natuurlijke en zachte kleuren zoals hout zijn het meest geschikt. Lichte tinten zoals wit of beige genieten de voorkeur, evenals kleuren die alles wat plantaardig is oproepen. Hier zijn de muren diepgroen, een duidelijke verwijzing naar de bosspar. Om ervoor te zorgen dat deze kamer al zijn helderheid behoudt, is het meubilair met een wit front bekleed. Wit heeft het voordeel dat het met alle stijlen kan worden geassocieerd zonder ooit ouderwets over te komen. De combinatie van de twee kleuren is perfect uitgebalanceerd om een groen interieur te creëren dat zowel modern als authentiek is. Een zwart werkblad van laminaat in natuursteenstijl geeft de inrichting een geraffineerde toets. We houden van de uitstraling, zowel chic als natuurlijk, wat bijdraagt aan de charme van deze ruimte. 

 

Een grote en vriendelijke keuken

 

Met zo'n ruime kamer in huis, komen we misschien in de verleiding om een grote XXL tafel met een ouderwets aanrecht toe te voegen. Hoewel dit soort vintage houten meubelen een icoon is voor de cottage stijl inrichting, zijn ze niet per se het meest praktisch als het gaat om organisatie en opslag. In de Sfeer Smaragd hebben wij gekozen voor een centraal eiland, een echte ontmoetingsplaats in het midden van deze grote keuken die in open verbinding staat met de woonkamer. Met zijn twee hoge krukken nodigt hij uit tot gezelligheid en delen aan het werkblad. De circulatieruimte tussen het eiland en de wandarmaturen is breed genoeg om meerdere mensen in deze ruimte te laten samenkomen. Alles is zo ontworpen dat familierecepten met meerdere handen en in een goed humeur kunnen worden bereid. Op dezelfde manier is er veel bergruimte om het serviesgoed voor grote feesten op te bergen: de grote serviezen kunnen heel gemakkelijk worden opgeborgen dankzij deze indeling die doorloopt tot aan het plafond.

 

Moderne elementen

 

Het centrale eiland is niet het enige element dat bewijst dat deze authentiek ogende keuken eigenlijk een zeer modern ontwerp is. Er zijn details die aantonen dat Sfeer Smaragd ook een zeer eigentijdse kamer is. De reusachtige hanglamp net boven het eiland geeft een andere dimensie, deze keer meer design. Het spel van spiegels en lijsten op een van de muren is zeer grafisch, wat suggereert dat deze keuken niet zo klassiek is als hij lijkt. Het ontbreken van een dressoir is ook een element van moderniteit dat voorkomt dat het geheel doorslaat naar een te rustieke stijl. Tenslotte helpen de talrijke aanwezige uitrustingsstukken de kok doeltreffend om hem alle recente technologieën op het gebied van huishoudapparaten bij te brengen. Het is belangrijk in gedachten te houden dat het plezier ook voorbij moet gaan aan het gebruikscomfort. 

 

Kom de landelijke chique keuken Sfeer Smaragd en de andere modellen van inbouwkeukens ontdekken in onze showrooms. Aarzel niet om een van de ontwerpers van Mobalpa om advies te vragen om uw project te verfijnen en al uw vragen te beantwoorden, van prijs tot levering.