Personaliseer uw badkamer

Eén ruimte, twee leefwerelden

 • Badkamer leefwereld Scandinavië
 • Badkamer leefwereld Damesvertrek

ONZE DAGELIJKSE UITDAGING.

Trendgetrouwe en smaakvolle oplossingen aanbieden voor het mooier maken en efficiënter omgaan met uw ruimtes.

Maar, …we willen ook dat u een badkamer heeft naar uw behoefte. Hiervoor personaliseren we onze meubelen en accessoires tot in de kleinste details. Ontdek daarom hoe onze experten oplossingen aanbieden om, in dezelfde ruimte, een gevoel te creëren met gebruik van verschillende stijlen en smaken.

 • DE PERSONALISATIE DOOR ESTHETIEK

   

  Kies tussen de glans van de gelakte deuren zonder greep in de badkamer “leefwereld Scandinavië” en de zachtheid van het aanraken in de badkamer “leefwereld Damesvertrek”

 • Glans van de lak
 • Zachtheid bij het aanraken
 • DE PERSONALISATIE DOOR MIDDEL VAN DE FUNCTIES

   

  DE VERLICHTING IN DE BADKAMER

  Voor de verlichting kan u kiezen tussen de verfijndheid van de spiegel met een geïntegreerde LED-applicatie in de badkamer « Leefwereld Scandinavië » of voor de combinatie spiegel met gerichte LED-verlichting op de onderliggende plank van de badkamer “leefwereld Damesvertrek”.

 • Afmeting : 90 CM
 • Afmeting : 130 CM
 • DE PERSONALISATIE DOOR MIDDEL VAN DE FUNCTIES

   

  DE BADKAMERMEUBELS

  U kan kiezen voor discrete, gesloten meubelen zoals voor de badkamer « leefwereld Scandinavië » of een volledige andere richting uitgaan met open meubelen zoals badkamer « leefwereld Damesvertrek ».

Eén detail in accessoire, twee verschillende stijlen

Bij Mobalpa kijken we naar details en is dit onze bezorgdheid! Daarom stellen we u verschillende mooie en smaakvolle accessoires voor; die zeker uw smaak zullen reflecteren!

 • Saku Soft : de elegante spiegel met dubbel gebruik

  De spiegel Saku soft is een object dat esthetische en een smaakvol aspect uitstraalt. Dankzij zijn deksel met geïntegreerde vergrotende spiegel kan deze perfect geplaatst worden in de badkamers van Mobalpa.
   

  Kom en spiegel; aan u de beslissing! 

  De verstelbare spiegel volgens uw behoefte en tot 3Xvergrotend bevordert een gemakkelijk gebruik. De gebruikte plaats is miniem en hij kan zich dus overal plaatsen. Wist u trouwens dat de spiegel u overal kan vergezellen, discreet in uw handbagage bijvoorbeeld! Het onderste gedeelte van de spiegel/kom bestaat uit een metalen stuk “zamack chrome” met als voordeel dat dit het gewicht verhoogd waardoor deze een ongekende stabiliteit en kwaliteit geeft aan het geheel.

  Gesloten, straalt dit product een ongekende discretie uit, dankzij de toon-op-toon van het deksel; open = is de spiegel dan weer perfect en gemakkelijk dankzij zijn simpelheid en gemakkelijk gebruik.

De Saku Soft is afgewerkt met een soepele en speciale verf die een matte en zachte uitstraling garandeert, en door deze afwerking is hij ook vingerafdruk-vrij… zoals al onze deuren, afgewerkt met soft lak trouwens! De twee kleuren, soft zwart en soft wit, kunnen perfect geïntegreerd worden in onze donkere en lichte leefwerelden.

Het geheel van de collectie is elegant, gevormd naar organische materialen, maar met een gestileerde uitstraling. Alle accessoires zijn aan de onderkant voorzien van een gomlaag voor de bescherming van uw delicate oppervlaktes.

Bevalt dit dossier u?

Moet u ook lezen