Installatie van de keuken in dubbele lijn

De keuken in dubbele lijn past zich perfect aan zeer smalle oppervlaktes of aan gangen aan.

De gangkeuken is chic en de keuken in I-vorm is vooral bestemd voor kleine oppervlaktes van 5 tot 10 m². Deze installatie neemt slechts een enkel muurvlak in, maar is uitgerust als een grote keuken. Ze is ideaal voor kleine ruimtes en voor open keukens. Ze maakt stadbewoners gelukkig, die vaak over een keuken met beperkte ruimte ofwel over een eenkamerappartement beschikken.

Ze kan in grote ruimtes uiterst sober uitgevoerd worden om het grootste deel over te laten voor de woonkamer. In kleine ruimtes is de installatie van bovenmeubels of schappen noodzakelijk. In deze, volkomen in de lengte geïnstalleerde, keuken, moet alles doordacht zijn, om de inrichting zo goed mogelijk te optimaliseren : fronten zonder handgrepen, kasten met geringe diepte of vindingrijk verlengd met een snackblad of meubels met grote diepte en grote hoogte, die een groter opbergvolume bieden als een vergelijkbare oppervlakte.

Mobalpa biedt altijd oplossingen om uw keuken perfect in uw levensruimte te integreren. Wij integreren bijvoorbeeld de kasten en de elementen 100% op maat, om uw ruimte te optimaliseren en om het dagelijkse leven voor u te vergemakkelijken.

Andere inrichtingsvoorbeelden

Vindt in onze selectie, naargelang uw behoeften en uw ruimte, de ideale installatie voor uw keuken.

Alle installaties

Personaliseer je toekomstige ingerichte keuken tot in het oneindige

Test uw ideeën via de inspiratiemodule
  • 1 Kies
    uw inrichting
  • 2 Stel
    een sfeer samen
  • 3 Personaliseer
    uw nieuwe keuken
Test uw ideeën via de inspiratiemodule

Vind de ideale inrichting voor uw keuken, speel met materialen en kleuren, sla uw ideeën op en deel ze via onze keukenconfigurator.

Configureer uw keuken