Hoe Mobalpa me begeleidt

Voordat u zich vastlegt op een deskundige partner, is het dus essentieel zich de verschillende etappes onder het oog te brengen, die uw toekomstige inrichting doen slagen. Daarom zorgt Mobalpa dat u tijdens uw hele project, dat het leven schenkt aan uw nieuw interieur en u in harmonie laat leven, begeleid wordt.

BEGELEIDING À LA MOBALPA

 • U INSPIREREN

  Ontdek al onze keukenmodellen, badkamers en kasten op onze website en in onze catalogussen. Vind inspirerende ideeën m.b.v. onze thematische dossiers en onze reportages. Mix kleuren en materialen met onze inspiratie configurator en maak uw droom tot werkelijkheid.

 • EEN GEPERSONALISEERDE ONVANGST IN DE ZAAK

  Het beter-leven begint op het moment dat u bij ons de deur binnenkomt. U kunt de zaak, waardoor u begeleid wenst te worden, zelf uitkiezen. Wij ontvangen u en identificeren ons met uw project, uw wensen en uw budget.

 • EEN GESPREK MET ONZE IDEEËNMAN-VERKOPER

  Omdat de hulp van een expert kostbaar en geruststellend is voor een goede doorvoering, concipieert onze ideeënman-verkoper het project tijdens een gepersonaliseerd gesprek, om uw verwachtingen en wensen concreet te kunnen beantwoorden.

 • BEGRIP VOOR UW VERWACHTINGEN EN WENSEN

  Het is essentieel u te begrijpen, om zo een beter begrip te hebben van uw verwachtingen en uw eisen. Samen met u evalueren wij het budget van uw project, afhankelijk van uw behoeften en uw levenswijze.

 • EEN GOED DOORDACHT INRICHTINGSPLAN

  Onze ideeënman geeft een kort overzicht van verschillende inrichtingen, waarbij hij de ruimte en de volumes op algemene manier in aanmerking neemt.  Hij stelt samen met u alle mogelijke inrichtingsoplossingen vast, waarbij rekening gehouden wordt met de economische, esthetische en technische eisen van uw ruimte.

 • OPMETING BIJ U THUIS MET EEN EXPERT

  De ideeënman komt bij u thuis, om technisch de afmetingen en eisen van uw ruimte te valideren, om ervoor te zorgen dat uw project zich perfect integreert in uw omgeving, onder inachtneming van de geldende technische normen.

 • 3D-INRICHTING VAN UW PROJECT

  Opdat u zich uw inrichtingsproject beter kunt voorstellen, modelleren wij het m.b.v. een grafisch programma en bieden u een zo realistisch mogelijk 3D-perspectief.  U kunt uw toekomstige ruimte zo direct in ogenschouw nehmen.

 • EEN GEDETAILLEERDE OFFERTE, DIE IS AANGEPAST AAN UW BUDGET

  Uw ideeënman-verkoper maakt een gedetailleerde kostenraming op, die uw oorspronkelijk budget niet overschrijdt.