Alle dressings

Doe inspiratie op

 • Kiffa & Gaïa - Mezzanine
  Visuel 01 Dressing ambiance Mezzanine Chêne de Bourgogne structuré LM
 • Kiffa - Lounge
  Visuel 01 Dressing ambiance Lounge Basalte verni mat LM
 • Gaïa & Kiffa - Dolce Vita
  Visuel 01 Dressing ambiance Dolce Vita Chêne naturel blanchi synchrone LM
 • Kiffa & Gaïa - Creatief
  Visuel 01 Dressing ambiance Créative Grège mat LM
 • Gaïa - Collectie
  Visuel 01 Dressing ambiance Collection Chêne sierra clair structuré LM

Heb je een project?

Maak een afspraak

Kom naar de winkel

 • Kiffa - Gezift
  Visuel 01 Dressing Chambre ambiance Tamisée Chêne LM
 • Kiffa - Secret
  Visuel 01 Chambre avec Dressing ambiance secret Kashmir mat LM
 • Kiffa - Reflectie
  Visuel 01 Dressing ambiance Reflet Noir mat LM
 • Gaïa, Délice - Poederzacht
  Visuel 01 Dressing ambiance Poudrée Grège mat LM
 • Kiffa - Perspectief
  Dressing Sfeer Kiffa - Perspectief Mat zwart LM
 • Gaïa & Kiffa - Odyssee
  Visuel 01 Dressing ambiance Odyssée Graphite satiné LM
 • Kiffa - Casual Chic
  Visuel 01 Dressing Ambiance Casual Chic aménagée en linéaire Chêne Héritage LM

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • In het hart van de Alpen
 • Project op maat

Creëer je eigen kleedkamer op maat met Mobalpa

Praktisch voor het organiseren en opbergen van uw spullen in een handomdraai, is de op maat gemaakte dressing de ideale opbergoplossing voor elk interieur. Open of gesloten kleedkamer, U-vormige of lineaire kleedkamer, hoek- of schuine kleedkamer, de op maat gemaakte kleedkamer past zich perfect aan de configuratie en de afmetingen van uw opbergruimte aan, voor een uitstekende ruimtebesparing en een optimale functionaliteit.

Kleren, schoenen, huishoudlinnen, accessoires, juwelen... Het organiseren en terugvinden van uw spullen in één oogopslag is een echte troef! Of u nu in een huis of een kleine flat woont, Mobalpa ontwerpt voor u de kleedkamer op maat die aan al uw opbergbehoeften voldoet.

 

Uw op maat gemaakte kleedkamer speciaal ontworpen voor uw ruimte


Kleedkamer onder het dak, kleine of grote ruimte, welke ruimte u ook heeft, de op maat gemaakte kleedkamer past zich aan de afmetingen van uw kamers aan, als een puzzel. Voor een kast op maat creëren onze ontwerpers de opbergruimte die het best bij uw behoeften past. Elke hoek van de kamer wordt gebruikt om de ruimte te optimaliseren, zelfs (en vooral) in een kleine hal of zolderkamer.

Met dozen, rekken, kasten, nissen en schuifdeuren benut de op maat gemaakte kleedkamer de volledige hoogte van het plafond voor maximale opbergruimte. In een master suite kan een glazen dak of een centraal eiland worden gebruikt om ruimtes af te bakenen zonder ze in te delen. In een woonkamer helpt het dressingmeubel om kleding, jassen, hoeden, maar ook alledaagse voorwerpen zoals serviesgoed, vazen of zelfs plaids en kussens te organiseren. In een slaapkamer kunnen broeken, jurken, overhemden, sjaals, riemen, dassen, schoenen en beddengoed gemakkelijk worden opgeborgen zonder dat het enige ruimte in huis in beslag neemt.

Tot slot maakt de keuze uit schuifdeuren, vaste of verrijdbare planken, garderobekasten, lockers, open of gesloten nissen, meubels en modulaire opbergaccessoires het opruimen van uw garderobe gemakkelijk. Opruimen wordt kinderspel met een kleedkamer op maat!

 

Breng uw droomkleedkamer tot leven met Mobalpa


Om een kleedkamer op maat te ontwerpen die perfect aan uw verwachtingen voldoet, beginnen we met het inschatten van uw opbergbehoeften. Afhankelijk van de hoeveelheid en de aard van de op te bergen artikelen, zal uw inloopkast verkrijgbaar zijn in verschillende garderobes, legplanken, laden, schuifpanelen, verschuifbare kleerhangers, broekstangen, stropdas/riemrekken, schoenenrekken, opbergdozen... Vervolgens maakt uw ontwerper een plan van uw toekomstige kleedkamer, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Uw spullen zijn al geregeld voordat uw op maat gemaakte garderobe is gemaakt! Afhankelijk van de vraag of uw inloopkast bestemd is voor een kleine slaapkamer, een grote master suite, onder een trap of in een hal, kunt u kiezen voor een lineaire inloopkast (I-vormig) aan één wand, een dubbele inloopkast of een dubbele kledingkast.