Al onze kleedkamerstijlen

Heb je een project?

Maak een afspraak

Kom naar de winkel

Welke  dressingstijl moet u kiezen voor uw kleding?

Een dressing? Ja zeker! Maar een stijlvolle dressing is nog beter! Droomt u van een aparte ruimte voor uw dressing om al uw kleding op te bergen? Voordat u de sprong waagt, geven we u graag inspiratie en tips die u kunt volgen voor een unieke dressing met een persoonlijke stijl!

Een dressing in Scandinavische stijl

De dressing is deideale plek om de gezellige sfeer van uw slaapkamer te versterken. Om uw kleding op een zen-achtige, esthetisch verantwoorde manier te ordenen, kiest u best voor garderobekasten met deuren. Schuifdeuren of draaideuren zijn een slimme oplossing om de rommel op de planken van uw dressing te verbergen als u geen tijd hebt om op te ruimen voordat u het huis verlaat. Kies voor licht hout zoals grenen of eiken, of wit geschilderde exemplaren, en de deuren zullen uw kamer meteen opfleuren!  Kies voor natuurlijke materialen zoals een wit wollen vloerkleed en een rotan poef in de buurt van de dressingvoor extra comfort. Een dressing in wit en hout is de sleutel tot een sobere, verfijnde stijl!

Een eigentijdse dressing

Een dressing met een minimalistische look ligt volledig in lijn met hedendaags design. De dressing is ontworpen om uw kamer naar een hoger niveau te liften en volgt de contouren van uw slaapkamer of deruimte waarin hij is geïnstalleerd, zodat hij discreet opgaat in uw interieur. Een dressing uitgerust met minimaal twee deuren, vormt de perfecte combinatie van laden, planken en een hangkast om uw kledingstukken op te bergen in een meubelstuk op maat. Met hout of pvc creëert u een eigentijdse stijl voor uw dressing die perfect past bij een sobere kleur zoals wit, bruin of zwart.

Een dressing in industriële stijl

Industriële dressings, die hun inspiratie halen in stedelijke ruimtes, hebben een rauwe, natuurlijke uitstraling. Ze zijn vaak vrij open, zonder deuren, met houten planken en laden op een stevige zwart metalen structuur. De hangers die aan metalen stangen hangen geven u onmiddellijk een overzicht van al uw kleren zodra u wakker wordt. De combinatie van hout en metaal doet het loftgevoel in uw kamer herleven.

Een dressing op maat voor een unieke stijl

Een dressing installeren op zolder is ideaal als u geenruimte wilt verliezen in uw slaapkamer of de kamer die hier voor is voorzien. Als het moeilijk voor u is om de juiste meubels op maat te vinden, raden we u aan om ook eens een kijkje te nemen bij ons. Bij Mobalpa passen de ontwerpers de dressings aan het kleinste hoekje van uw huis aan om een indeling te vinden die past bij uw dagelijks leven. U kunt pronken met uw favoriete kleding, accessoires en decoratieve objecten!

Accessoires met stijl

Bepaalde accessoires dragen bij aan het ontwerp van uw dressing. Eén van de absolute must-haves is de spiegel! Monteer hem op de deuren of kies voor een vrijstaand model. Een spiegel is ideaal om deruimte in uw kamer visueel te vergroten en uw look te bekijken voordat u de deur uit gaat.

Verlichting met inbouwspots of LED-strips maakt het makkelijker om te zien wanneer u uw kleding achterin de kast uitzoekt. Als de deuren van glas zijn voorzien, benadrukken de verlichtingsarmaturen de gezellige, verfijnde sfeer van uw slaapkamer.

Tot slot bieden de haken aan de muur in de buurt van de dressing veel opbergruimte voor uw tassen, jassen en accessoires. Van hout of met spiegeleffect... Ze maken de look van uw dressing helemaal af!