Al onze badkamerstijlen

Heb je een project?

Maak een afspraak

Kom naar de winkel

Kies de ideale stijl voor uw badkamer: onze ideeën voor een ruimte naar uw smaak

Eigentijds, natuurlijk, design, trendy of chique klassiek ... Kies de ideale stijl voor uw badkamer afhankelijk van de decoratie die u mooi vindt en de sfeer die u wilt creëren. Een bron van welzijn voor intieme momenten.

Hedendaagse badkamer

Een inloopdouche van marmer, een wastafelkast met greeploze diepe schuifladen en fronten in gedempte kleuren, kranen van gepolijst messing, witte wandbekleding van mozaïektegels … De moderne badkamer verleidt met zijn grafische stijl en elegante decoratie.

Natuurlijke badkamer

Een wastafel in wit en hout, een groot bubbelbad, een design handdoekdroger, een spiegel met houten lijst, een kleurrijk tapijt, een wasruimte die slim is weggewerkt achter de deuren van een kast ... In een badkamer in Scandinavische stijl kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen.

Design badkamer

Strakke lijnen en edele materialen, een gelamineerde wastafel op een wastafelkast met deuren in gelakt zwart en mat wit, verchroomde grepen, vloerbekleding van marmer en bijpassend voorpaneel ... De design badkamer toont zich van zijn mooiste kant. Voor momenten van ontspanning in een elegant zachte sfeer.

Trendy badkamer

Grijze en zwarte kleuren, moderne materialen, een design inloopdouche, open nissen en glazen opbergkasten ... De moderne badkamer is tegelijk elegant en trendy. Elk element komt tot zijn recht in de meest zen ontspanningsruimte van de woning.

Chique klassieke badkamer

Grote spiegels en XXL wastafel, een dubbel wasbekken, vloerbedekking met donkere tegels, een badkuip in keizerlijke stijl en een volledig glazen douchecabine … De chique klassieke badkamer is licht en elegant tot in de kleinste details.

Hoe kies ik de ideale stijl voor mijn badkamer?

De oppervlakte van de ruimte is het eerste criterium bij het bepalen van de stijl van uw badkamer.

Voor een kleine badkamer is de keizerlijke stijl met hoekbad en grote meubels niet de beste keuze.

Ook de kleur van de muren, vloerbedekking en meubelfronten wordt bepaald door de configuratie van de ruimte (wel of geen raam in de badkamer ...).

Neutrale tinten, zoals beige of wit, zijn de beste keuze als u een kleine badkamer groter wilt laten lijken. Gedempte kleuren zijn dan weer ideaal in een grote badkamer met veel licht.

Tot slot hangt de keuze van kleur, textuur en materiaal ook af van uw ideeën voor de inrichting van uw interieur. Een minimalistische Scandinavische stijl met lichte kleuren en strakke lijnen of een trendy stijl met gedempte, stoere kleuren geven uw badkamer telkens een andere sfeer.