In de kijker

Martin Fourcade X Mobalpa: een geslaagd project

De bekende Franse biatleet Martin Fourcade heeft een beroep gedaan op Mobalpa voor de renovatie van zijn woning in de Haute-Savoie. Het internationale merk begeleidde de sporter en zijn gezin bij een omvangrijke herinrichting en bracht het project tot een goed einde. De keuken, ouderslaapkamer en kinderkamers werden opnieuw ingericht. Er werd rekening gehouden met enkele criteria die belangrijk zijn voor Martin Fourcade: personalisatie, een korte keten en een doordachte aanpak. Het project verdient zonder twijfel een gouden medaille!

Een toevluchtsoord

Als bekende persoon heeft Martin Fourcade behoefte aan een woning waarin hij tot rust kan komen. Dit langverwachte project is het resultaat van een nauwe samenwerking met Mobalpa en voldoet volledig aan de verwachtingen van Martin.

Een keuken zonder grenzen

De open keuken is volledig in harmonie met de natuur dankzij de grote glazen schuifdeur die de blik trekt. Er is veel bewegingsruimte rondom het centrale kookeiland waar gekookt en gegeten kan worden.

 Sfeer Signature

Een betoverend tafereel

Een knusse cocon die tot rust brengt. Dankzij de boekenkast op maat kunnen boekenwurmen genieten van urenlang leesplezier, terwijl dagdromers zich aangetrokken zullen voelen tot het extra grote omkaderde raam tegenover het bed. Een stukje paradijs op aarde!

Meubels op maat 

Een plek om te herbronnen

De badkamer vlak naast de ouderslaapkamer ziet er heel uitnodigend uit. De voordelen? De aparte badkuip naast het raam, het wastafelmeubel met zijn grote gepersonaliseerde laden en de op maat gemaakte kleerkast met extra veel opbergruimte.

Badkamermeubles

Wensen in vervulling

De twee dochters van Martin Fourcade hebben elk een andere kleur gekozen voor de inrichting van hun slaapkamer. Er is ook oog voor detail: de uitsparingen in de meubels maken het mogelijk om afzonderlijke zones te creëren. Het resultaat is harmonieus, maar toch afgestemd op de verschillende persoonlijkheden van de meisjes.

Sfeer Imagine

De details die het verschil maken

mobalpa Martin fourcade crédence
miroir dressing
prise deco mobalpa

Privé bezoek

Hou je van deze faciliteiten?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Onze inspiratiemodellen

 • Sfeer Signature
  Keuken Sfeer Signature Mat nachtblauw lineare anordnung mit kookeiland LM
 • Imagine
  Bureaumeubel Sfeer Imagine Mat terracotta LM
 • Poederzacht
  Slaapkamer Sfeer Poederzacht Mat greige LM
 • Tallys - Soft
  Badkamer Sfeer Tallys - Soft Satijn basalt LM