Hoeveel kost een keuken op maat?

mobalpa keuken wintertuin sfeer

Mobalpa wil haar klanten altijd het best mogelijke advies geven om de inrichting van hun keuken op maat tot een goed einde te brengen. Daarom geven wij u graag meer uitleg over de elementen die de uiteindelijke prijs van uw volledig uitgeruste keuken bepalen.

De voordelen van een keuken op maat

mobalpa keuken sfeer puur natuur

Wat bepaalt de prijs van een keuken op maat?

Het totaalbedrag van uw project hangt af van verschillende factoren, zoals de afwerkingen en inrichtingselementen van de meubels, het materiaal van de werkbladen, de huishoudtoestellen en de kraan- en afvoervoorzieningen. 

Welke materialen of onderdelen u ook kiest, Mobalpa staat altijd garant voor een productie van Europese kwaliteit, en dit sinds 1948.

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De prijs is afhankelijk van het project

mobalpa keuken sfeer serene

Om een op maat gemaakte keuken te ontwerpen die helemaal bij u past, moeten de verschillende keukenonderdelen met zorg worden uitgekozen. Het prijskaartje van een keuken op maat is dus afhankelijk van de meubels, fronten, inrichtingselementen en huishoudtoestellen die u kiest.

De keukenmeubels

Wat uw gewoontes en voorkeuren ook zijn, er is altijd wel een meubel dat bij uw levensstijl past. Er wordt altijd goed nagedacht over de opbergruimte, die zo groot mogelijk moet zijn. We ontwerpen ook meubels voor kleine ruimtes. Samen stellen we uw droomkeuken samen: bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor een keuken op maat!

De meubelfronten

Een mooie kleur is niet het enige wat telt. U moet ook aandacht schenken aan de afwerking: mat of glanzend, gemelamineerd of gelakt, met houtdecor of houtfineer enzovoort. Dit zijn slecht enkele voorbeelden van elementen die van invloed zijn op de prijs van uw keuken.

De inrichtingselementen van uw keuken

Er zijn veel inrichtingsmogelijkheden beschikbaar als u op zoek bent naar een praktische en functionele keuken. Laden en diepe schuifladen, draaideuren en legplanken, laden of uitneembare accessoires voor kruidenpotjes... Voor elke wens is er een oplossing die binnen uw budget past.

Het werkblad van uw keuken

Het gekozen materiaal bepaalt niet alleen de uitstraling van uw keuken, maar ook de manier waarop u uw werkblad gaat gebruiken. Werkbladen van natuursteen zijn bijvoorbeeld zeer hittebestendig, maar ook een stuk duurder dan werkbladen van laminaat, die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben.

 

De keukenuitrusting

De laden van Mobalpa-meubels zijn standaard voorzien van bestekverdeling en antislipmatten. Daarnaast kunt u extra optionele uitrustingen toevoegen, zoals inrichtingselementen van massief hout, metalen tussenschotjes en ladeverdelers, accessoires voor de keukenachterwand en nog veel meer. Stel zelf uw inrichting samen met elementen die binnen uw budget passen.

 

De huishoudtoestellen van uw keuken

Huishoudtoestellen zijn een belangrijk onderdeel van elke keuken. Wij raden aan om de meest praktische toestellen te kiezen die aan uw behoeften en aan uw budget voldoen. Een huishoudtoestel met geavanceerde technologie is soms dubbel zo duur als de standaard versie van datzelfde toestel. Hoe dan ook beschikken de huishoudtoestellen bij Mobalpa over een exclusieve en integrale garantie van 7 jaar (onderdelen en arbeids- en voorrijkosten inbegrepen).

De keukenverlichting

Wilt u een keuken die ’s avonds mooi verlicht is? Mobalpa biedt verschillende mogelijkheden aan voor een verlichting op maat.

De kraan en spoelbak van uw keuken

De soort spoelbak, het materiaal (rvs of graniet), de inbouw (vlakinbouw of onderbouw), de technologie en het ontwerp van de mengkraan... Voor elk budget is er een oplossing! Onze kranen, spoelbakken, afvoersystemen enz. vallen onder de exclusieve en integrale garantie van 7 jaar, zonder prijstoeslag.

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Wij beloven kwaliteit

mobalpa werknemers Keuken

Welke materialen of oplossingen u ook kiest, de kwaliteit van de meubels is altijd zeer hoog.
Wij besteden veel aandacht aan de verbindingssystemen van onze meubels, de slijtweerstand van onze geleiders en scharnieren en de duurzaamheid van onze producten. Zo kunnen wij u garanderen dat uw nieuwe inrichting lang zal meegaan, wat uw budget ook is.
Bovendien beschermen wij uw investering met onze garantie: de beste garantie op de markt! Deze exclusieve en integrale garantie is verkrijgbaar zonder prijstoeslag.

Onze ontwerper begeleidt u bij uw project en brengt uw behoeften in kaart. Hij of zij helpt u met het maken van de beste keuzes en het ontwerpen van een unieke keuken.

Wij bij Mobalpa weten hoe belangrijk het is om gedetailleerd in te gaan op de prijs. Bij elke sfeer geven wij het prijsoverzicht van de voorbeeldkeuken. 

De beste garantie op de markt

Mobalpa heeft de beste garanties voor huishoudelijke apparaten, meubels en losse onderdelen in de hele meubelmarkt.

Ontdek

* *Deze garanties gelden voor de producten die uitsluitend in België worden verkocht door de onderneming Fournier via haar Mobalpa-netwerk voor projecten omtrent keukens, badkamers of opbergruimte. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze ontwerpers/verkopers.

Al onze keukenmodellen

  • Seventies SfeerKeuken Sfeer Seventies Gestructureerd Quercy-notelaar
  • WINTERTUIN SFEERKeuken Wintertuin Sfeer Forestgebeitst eikenhout
  • Color Loft SfeerKeuken Color Loft Sfeer Fénix grigio bromo LM
  • STUDIO TECHNO SFEER Keuken Studio techno sfeer Metallic geborsteld LM