Al onze inbouwkeukenstijlen

Heb je een project?

Maak een afspraak

Kom naar de winkel

Hoe kies ik de juiste keukenstijl voor mijn woning?

Verschillende keukenstijlen

Om een keuken op maat een eigen stijl te geven, moet het project alle typische elementen van de stijl hebben. De kleuren, vormen, materialen en inrichting van een keuken vertellen een verhaal. Aan u om te beslissen wat u wilt zeggen.

Designkeuken

Keuken en onafhankelijkheid De designstijl is moeilijk te definiëren, omdat het gevoel even belangrijk is als materiaal- of vormcriteria. Zelfs een keuken met houten meubels kan design zijn, omdat een designkeuken in de eerste plaats een keuken met een opvallende stijl is. Door radicale kleur- of ontwerpkeuzes heeft dit type keuken een eigen, aparte stijl. De keuken in de Sfeer Signature bijvoorbeeld zet zich af tegen de traditionele hoogglans fronten van deze stijl en springt in het oog dankzij de mat monochrome look van de meubels.

Moderne keuken

Een zwerftocht in de ruimte Beleef uw keuken als een avontuur en geniet van de laatste nieuwe keukentechnologie – dat is het motto van de moderne stijl. Deze moderne benadering van keukens maakt gebruik van de meest geavanceerde materialen, zoals Fenix en zijn herstellende eigenschappen, of de meest innovatieve apparatuur, zoals een wijnkast of kookplaat met geïntegreerde dampkap. Net als bij de keuken in de Sfeer Grafisch met kookeiland is de moderne keuken een controlecentrum in een ruimte die erop wacht om verkend te worden.

Chique keuken

Beschermende cocon De chique stijl staat voor een gemoedstoestand, ongeacht het type meubels in de keuken. Chique keukens hebben oog voor detail, van de grepen van de meubels tot de kranen of de keukenachterwand. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alle elementen passen bij elkaar voor een verfijnde, elegante look. Net als bij de keuken in de Sfeer Retro Chic is het moeilijk om de beschermende cocon van een chique keuken te verlaten.

Landelijke keuken

Haal de natuur in huis De landelijke, natuurlijke stijl is weer in de mode. Deze stijl laat zich inspireren door de schoonheid en kwetsbaarheid van onze omgeving en staat opnieuw in de schijnwerpers door het gebruik van hout, steen, natuurlijke kleuren (wit, groen, beige) en traditionele methodes zoals vlechtwerk en matten. We herontdekken deze stijl voor de keuken om in alle eenvoud tot rust te komen. De keuken in de Sfeer Bucolisch is de belichaming van deze landelijke sfeer, een ware ode aan de natuur en het geluk.

Te vermijden fouten wanneer u een keukenstijl kiest

Moet ik de trends volgen? Bij het ontwerp van uw keukenproject op maat is het moeilijk om de populaire decoratiestijlen te negeren die u overal in tijdschriften of op sociale media ziet. Als u zich toch wilt laten verleiden door een trendy keuken op maat moet u zeker zijn dat u deze lange tijd mooi blijft vinden. Het is belangrijk om u af te vragen of u de stijl over vijf of tien jaar nog leuk vindt.

Een stijl die bij de woning past De stijl is belangrijk: het zorgt voor een gevoel van welzijn als u de ruimte binnenkomt. Hoewel het belangrijk is om zich thuis te voelen, moet er minstens evenveel aandacht gaan naar comfort. Een stijl mag uw keuken met andere woorden niet minder functioneel maken. Het is bijvoorbeeld geen goed idee om materiaal te kiezen dat niet geschikt is voor een werkblad, omdat het te kwetsbaar is voor gebruik in de keuken. Er moeten voldoende meubels zijn, met onderhoudsvriendelijke fronten, om in alle rust van uw keuken te kunnen genieten.

Tips voor een keuken met een eigen stijl

Stijlvolle decoratie Meubels mogen dan wel een groot deel van de keuken innemen, ze zijn niet de enige die de stijl bepalen. Keukens kunnen worden gepersonaliseerd met een werkblad, keukenachterwand, kranen, verlichting, muurkleuren, huishoudtoestellen, servies of eetkamermeubels. U kunt het geheel afwerken met een paar persoonlijke decoratieve voorwerpen die uw stijl nog versterken en waar u plezier aan beleeft.

Inspiratie uit de aanwezige elementen Zelfs als het keukenproject de hele ruimte inneemt, moet u altijd rekening houden met reeds bestaande elementen in uw woning. Dit kan een groot raam, een steunpilaar of een speciale hoek zijn. Keukenmeubels op maat moeten aan al deze voorwaarden kunnen voldoen. Bestaande elementen zijn geen beperking, maar maken uw keuken juist uniek, trendy en stijlvol!

Ontdek alle keukenstijlen van Mobalpa voor uw project in een verkooppunt. Open keukens, met kookeiland, in hout, wit of design – alle keukens van Mobalpa hebben een unieke stijl om aan uw wensen te voldoen dankzij onze kwaliteitsmeubels en begeleiding op maat.