Keukenapparatuur

Vind je dit een mooi ontwerp?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Basisuitrusting voor een functionele keuken

Kookplaat, dampkap, oven, koelkast... Voor een keuken die volledig is ingericht naar uw smaak, hebt u krachtige apparatuur nodig om uw talenten te onthullen. Twijfelt u nog tussen een heteluchtoven, een multifunctionele oven of een stoomoven? Onze adviseurs voor elektrische apparaten helpen u de beste producten te kiezen om uw favoriete gerechten te bereiden!

Apparatuur om het bereiden van maaltijden te vergemakkelijken

Het juiste werkblad kiezen is essentieel in elke keuken. Ons ruime assortiment materialen voldoet aan al uw wensen: kwarts, laminaat, natuursteen of gereconstitueerde steen... afhankelijk van de mate van weerstand en het onderhoudsgemak dat u nodig hebt. Als het op opbergen aankomt, kies dan voor onze uittrekelementen met vakken, verdelers en antislipmatten.

Apparatuur voor een verbonden keuken

Maakt u deel uit van de generatie die ook kookt met zijn smartphone? Probeer dan de slimme kookplaat. En om voedselverspilling te voorkomen, stelt een verbonden koelkast menu's voor op basis van het beschikbare voedsel dat erin zit. Deze koelkast kan ook worden gebruikt om op afstand de producten in voorraad te controleren. Heel praktisch als u boodschappen gaat doen!