Halmeubels

Doe inspiratie op

 • Speels
  Meuble entrée studio techno ambiance Ludique Craie mat LM
  Nieuw
 • Reflectie
  Meuble entrée Color Loft ambiance Réflexion Mélèze grisé structuré LM
  Nieuw
 • Partitie
  Entrée Ambiance Partition Chêne naturel synchrone LM
 • Spiegel
  Console ambiance Miroir Noir mat LM
 • Continuïteit
  Banc Ambiance Continuité Sépia mat LM

Heb je een project?

Maak een afspraak

Kom naar de winkel

 • Verstoppertje
  Entrée Ambiance Cache-cache Chêne teinté blanc LM
 • Chrysalide
  Entrée ambiance Chrysalide LM
 • Accoudoir
  Console Ambiance Accoudoir LM
 • Noordpool
  Entrée Ambiance Arctique chêne naturel synchrone LM
 • Aromatic
  Entrée Ambiance Aromatique Blanc mat LM
 • Fuchsia
  Entrée Ambiance Fuchsia Gris platinium mat LM
 • Modern
  Entrée Ambiance Moderne Noir brillant LM
 • Secret
  Entrée Ambiance Secret Kashmir mat LM
 • Vegetaal
  Entrée Ambiance Végétale Vert olive mat LM
 • Volume
  Entrée Ambiance Volume Noir mat LM

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Op maat gemaakt entree meubilair


De ingang van een huis of appartement is soms moeilijk te definiëren, omdat de kenmerken van deze ruimte zo gevarieerd kunnen zijn. Het kan een smalle gang zonder bergruimte zijn, een hal met trap of een aparte kamer. Afhankelijk van de configuratie en het beschikbare volume kan de indeling van de ingang verschillende vormen aannemen, maar in alle gevallen weten we dat de ingang een zeer strategische positie inneemt: deze verplichte doorgang tussen binnen en buiten moet worden georganiseerd als we een schoon en ordelijk huis willen houden. Hoewel opslag essentieel is, mag ook het ontwerp van deze ruimte niet worden vergeten: dankzij op maat gemaakte oplossingen zal uw project voor entreemeubilair gemakkelijk in uw inrichting passen.  Model, kleuren en materialen, aan u de keuze!

Opslag in uw gang


We brengen er niet veel tijd door, maar de inkomhal kan, mits goed georganiseerd dankzij doordacht meubilair, een echte aanwinst zijn voor de woning. Als grens tussen buiten en binnen is de hal het verplichte doorgangspunt voor alle bewoners van het huis en hun bezittingen. 

Zonder voorbij te gaan aan decoratie en ontwerp, moet deze ruimte eerst functioneel zijn en geschikt voor opslag. Eerst en vooral, en altijd afhankelijk van de beschikbare oppervlakte, moet de ingang ruimte bieden voor buitenkleding en schoenen. Zo voorkomt u dat andere kamers worden bevuild met bijvoorbeeld rondslingerende natte jassen. Andere voorwerpen zoals paraplu's en tassen verdienen een speciale plaats in de gang: hun aanwezigheid zorgt ervoor dat ze niet worden vergeten voordat u vertrekt en wanneer u terugkeert, blijven ze in de gang, altijd met het idee van een schoon huis. Een speciale ruimte in de gang voor kleinere voorwerpen zoals sleutels, post of de riem van de hond is ook een goede optie. Zo kun je alle spullen die je nodig hebt voordat je het huis verlaat op één plek bewaren.

Naast de opbergruimtes in uw op maat gemaakte entree moet u ook denken aan het aanbrengen van voorzieningen om deze toegankelijk en comfortabel te maken. De op maat gemaakte ingangsbank, die meestal in het meubilair is geïntegreerd, is erg populair en maakt het gemakkelijker om deze te verwijderen. Het is ook noodzakelijk de opbergruimte aan te passen aan de leden van het gezin. Vooral kinderen moeten hun schooltassen en spullen in een speciale ruimte kunnen zetten, dus op hun hoogte.

Een gangkast op maat die bij uw inrichting past 


De keuze van het model


Met een op maat gemaakt meubelstuk zijn alle ontwerpideeën mogelijk, maar er zijn enkele soorten meubels die perfect zijn ontworpen om uw entree te verbeteren: Een vestiaire of kleedkamer: omdat er plaats is voor alle jassen van het gezin, wordt de vestiaire al snel uw beste vriend.