In de kijker

Duurzamer consumeren

In deze tijden van slow consumeren is het belangrijk om een aantal gewoonten te herbekijken en nieuwe aan te nemen. Door lokaal te kopen, te kiezen voor onverpakte producten of geen grote voorraden in te slaan, consumeren we al beter. Mobalpa helpt hierbij door te zorgen voor de juiste keukenuitrusting!

Lokaal kopen

In de keuken is de groentekast een interessant alternatief voor de koelkast aan het worden. Het is een eenvoudige manier om eetwaren op te slaan, tegen kou en licht te beschermen en de voedingsstoffen die erin zitten langer te bewaren. Mobalpa biedt zo het perfecte meubelstuk om verspilling en dus overconsumptie tegen te gaan!

Voorkeur aan onverpakte producten

Niets beter dan de voorraadkast om peulvruchten, gedroogde pasta, granen, conserven en bokalen te bewaren! Met een vleugje retro geeft Mobalpa de moderne keuken een nieuwe look, inclusief een perfect gecompartimenteerde opbergruimte voor een betere organisatie.

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Plaats maken

Eenmaal alles gesorteerd en de plastic dozen vervangen door glas of de bewaarzakken door herbruikbare verpakkingen uit stof, moet er alleen nog worden gecompartimenteerd volgens de opruimmethode van Marie Kondo! De houten dozen of verdelers voor schuifladen uit de Mobalpa-collectie Woodtrend zijn hiervoor perfect geschikt. Opbergen in de keuken wordt eenvoudiger en Mobalpa moedigt u bovendien aan om alleen te kopen wat u nodig hebt.

Vlijtig sorteren

Mobalpa biedt verschillende oplossingen om afval te sorteren: dankzij de sorteerafvalemmers in verschillende maten vindt iedereen de ideale combinatie voor zijn of haar levensstijl. Op deze manier wordt niet alleen ruimte bespaard in de keuken, maar wordt sorteren ook plezieriger én onopvallend!

Water besparen

De mengkraan met straalregelaar van Mobalpa halveert de waterdruk dankzij een ingenieus systeem waarbij het water met lucht wordt gemengd. Dit voorkomt niet alleen lekken en vermindert het watergebruik, maar draagt ongetwijfeld ook bij tot een lagere factuur.

Om de hulpbronnen van onze planeet niet verder aan te tasten, is alle verlichting bij Mobalpa vervangen door ledverlichting.