In de kijker

Ga voor kleur in de keuken!

Klanten gaan meer dan ooit op zoek naar de perfecte kleurencombinatie voor hun keuken. Mobalpa heeft elegante, verfijnde kleuren geselecteerd uit de Sikkens-kleurenkaart om de belangrijkste ruimte van het huis mee op te vrolijken, op een smaakvolle manier. 

Trendsetter

Dit jaar zijn felle kleuren de nieuwe trend. De keuken is een toevluchtsoord, een oase van rust, vol gezelligheid en creativiteit en dus de ideale ruimte om met kleur te spelen. Meer gedurfde tinten staan weer in de schijnwerpers, samen met poederroze tinten. Kleur brengt een nieuwe dynamiek in de keuken.

Ieder zijn eigen kleur

Het Mobalpa-assortiment werd uitgebreid met 30 nieuwe kleuren. Voor het Gaïa-model zijn alle kleuren verkrijgbaar in de versie satijn of hoogglans. Er is altijd een afwerking die past bij uw smaak!

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De perfecte match

Geen foute kleurencombinaties meer! Het maken van ‘colour blocks’ is nu perfect mogelijk, omdat elke kleurafwerking homogeen is. Originele en personaliseerbare kleuren verlenen de keuken persoonlijkheid en een uniek karakter.

Unieke combinaties

Alle combinaties worden mogelijk. Het kleurengamma is zo samengesteld dat alle tinten harmonieus kunnen worden gecombineerd. Ze gaan ook samen met andere materialen (cement, marmer, hout, ...) om minder voor de hand liggende combinaties te creëren die zorgen voor een vleugje verfijning. Mobalpa maakt gebruik van deze combinatie van contrasten voor een karaktervol interieur.