Praktische info
Contacteer ons
Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00-12:30 / 13:00-18:00
Woensdag
10:00-12:30 / 13:00-18:00
Donderdag
10:00-12:30 / 13:00-18:00
Vrijdag
10:00-12:30 / 13:00-18:00
Zaterdag
10:00-12:30 / 13:00-18:30
Zondag
Gesloten

Een afspraak maken

In het verkooppunt, thuis of op afstand … Aan u de keuze

Dinsdag 28 mei
Woensdag 29 mei
Donderdag 30 mei

Meer beschikbare tijdstippen tonen

Uw keuken in virtual reality

Het is niet gemakkelijk om jezelf in je toekomstige ruimte te projecteren zonder de volumes te kunnen bevatten. Dankzij de nieuwste virtual reality-technologieën kunt u zich in uw interieurontwerp op ware grootte onderdompelen in een onvergelijkbare ervaring. Kom en ontmoet ons in de winkel.

Verden Lezen

Het team staat voor u klaar

Uw enige aanspreekpunt
gedurende het hele project

 • Philippe COESSENS
  Director
  Noémie TRÂN
  Commercieel Ontwerper
 • Vanessa BOUQUETTE
  Architecte d'intérieur
  Coline COESSENS
  Manager

Breng ons een bezoek

Kom naar een verkooppunt

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

In de kijker in uw verkooppunt

 • garantie totale Mobalpa belgique
  La Garantie Totale Mobalpa en Belgique
 • nouvelle collection 2024
  Nouvelle Collection Revelation

Aanbiedingen

 • Van 1 t.e.m. 31 mei 2024
  Tot 5 gratis toestellen*
Vragen?
Raadpleeg ons privacybeleid om te weten hoe wij de gegevens gebruiken die we via dit formulier verzamelen en om uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens, zoals toegang en schrapping, uit te oefenen.*verplichte velden
Vind uw verkooppunt Uccle

Ben je op zoek naar een keukenzaak, een badkamerexpert of ideeën voor je opbergruimte in Ukkle ?

Het hele team van keukenontwerpers van de Mobalpa Ukkle winkel staat klaar om je te helpen bij het installeren van je keuken, dressing, badkamer en meubelen op maat. Onze verkopers helpen je met je keukenidee op maat, van een overzicht van de verschillende mogelijkheden tot de uiteindelijke creatie of renovatie en installatie van je keuken. We geven je een gratis offerte op basis van jouw wensen en financiën. Om aan de slag te gaan, reserveer je een afspraak in onze winkel in Ukkel door het formulier op deze site in te vullen of door te bellen naar 023852075. Kom dan bij ons langs op de Waterlooketting 1472, of u nu in Ukkle, Vorst, Elsene, Drogenbos of een andere gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest woont.

Onze specialisten van Mobalpa Ukkle staan tot uw beschikking en begeleiden u van het begin tot het einde van uw project voor een keuken die perfect aan uw verwachtingen voldoet. Mobalpa biedt je ondersteuning op maat en een gratis bestek op maat van jouw behoeften.

De decoratieve en modieuze studioserre is een charmante toets voor kleine keukens. Deze glazen wand, synoniem voor stijl en karakter, geeft meer ruimte en voegt diepte en licht toe aan een ruimte.
 

De keuken, een centrale plek in huis, is nu een echt verlengstuk van de eetkamer. Ze laat zich inspireren door haar codes om beter aan te sluiten bij haar gebruik en esthetiek.

Ontdek onze inbouwkeukens, uitgeruste keukens en keukens op maat en onze verschillende series keukenmeubelen van Franse makelij om aan al je wensen te voldoen.

Met Mobalpa heb je toegang tot een oneindig aantal combinaties van modellen, materialen, afwerkingen, kleuren en vormen, zodat iedereen de keuken kan hebben die past bij zijn wensen en gebruik. Daarom kan Mobalpa aan elk detail van je ontwerp voldoen door je het keukenmeubel aan te bieden dat zowel qua esthetiek als ergonomie het meest geschikt is.

Bij Mobalpa gaan we tot het uiterste om je nog meer te bieden! Keukenmeubelen worden ook opnieuw uitgevonden in verschillende tinten blauw. De combinatie met een edel materiaal, zoals hout, geeft het een chique, moderne look.

Onze verkopers staan voor je klaar, of je nu op zoek bent naar een eigentijdse, zwarte of metalen keuken, en welke indeling je ook wilt: L-vormig, lang, met een centraal eiland, enz.
 

Als je van de werkplaatsgeest houdt, zijn onze modellen perfect voor jou! Design krukjes en stijlvolle houten stoelen, waarbij de materialen samenwerken om een ultramoderne look te creëren. Deze houten stoelen vormen een smaakvolle eetkamerset die niet te klassiek of te gecoördineerd is!

En om het nog beter te maken, ontdek onze ideeën voor het kiezen van de beste kleuren en vloeren voor je open keuken.

Grijs valt op door zijn chique en schoonheid, het brengt iedereen samen en voegt een vleugje frisheid toe aan elke kamer in huis. Het is een kleur die bijzonder geschikt is voor keukens, die houden van deze discrete, tijdloze tint.

Ons hout komt uit duurzaam beheerde bossen en we recyclen meer dan 90% van ons industrieel afval.

We hebben een assortiment trendy en matte keukens in alle kleuren. Aan jou om de jouwe te kiezen! De lichtgekleurde keuken is een tijdloze favoriet waarmee je met kleur kunt spelen, dus ga ervoor!

Het goed ontworpen en stijlvolle keukeneiland is tegenwoordig een belangrijk element in alle moderne keukens. En in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het perfect mogelijk om een kleine keuken te creëren met een centraal eiland. Ontdek dankzij Mobalpa Ukkle alle manieren om een centraal eiland of bar in een kleine keukenruimte te plaatsen.