Praktische info
Contacteer ons
Openingsuren
Maandag
10:00-18:30
Dinsdag
10:00-18:30
Woensdag
10:00-18:30
Donderdag
10:00-18:30
Vrijdag
10:00-18:30
Zaterdag
10:00-18:30
Zondag
Gesloten

Binnenkort open…

Maak een telefonische afspraak.

Onze winkel gaat binnenkort open. Ons hele team kijkt ernaar uit om u in de winkel te verwelkomen. Neem telefonisch contact met ons op voor uw toekomstige interieurproject.

Het is niet gemakkelijk om jezelf in je toekomstige ruimte te projecteren zonder de volumes te kunnen bevatten. Dankzij de nieuwste virtual reality-technologieën kunt u zich in uw interieurontwerp op ware grootte onderdompelen in een onvergelijkbare ervaring. Kom en ontmoet ons in de winkel.

Verden Lezen

Breng ons een bezoek

Kom naar een verkooppunt

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

In de kijker in uw verkooppunt

  • nouvelle collection 2023
    Nouvelle Collection 2023
  • garantie totale Mobalpa belgique
    La Garantie Totale Mobalpa en Belgique
  • Meilleure Relation Client de l'Année 2023

Aanbiedingen

  • Van 1 t.e.m. 30 juni
    Tot 5 gratis toestellen met 7 jaar garantie*
Vragen?
Raadpleeg ons privacybeleid om te weten hoe wij de gegevens gebruiken die we via dit formulier verzamelen en om uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens, zoals toegang en schrapping, uit te oefenen.*verplichte velden

Bent u op zoek naar een keukenzaak, een badkamerspecialist of zelfs ideeën voor uw opbergruimte in Waremme?

Uw Mobalpa Waremme / Waremme winkel garandeert u een ruime keuze aan keukenomgevingen. Omdat uw keuken praktisch moet zijn, goed doordacht en geoptimaliseerd om uw leven te vereenvoudigen, ontwerpen onze experts uw ideale keuken met een ruim assortiment keukenmeubelen (kasten, fronten, onderkasten, bovenkasten, werkbladen op maat, enz.) Kom naar CHAUSSÉE ROMAINE, 187 4300 WAREMME vanuit Braives, Geer, Hannut, Lincent, Saint-Georges-sur-Meuse, Wasseiges, Faimes, Viliers-le-Bouillet, Awans, Berloz, Crisnée, Donceel, Fexhe-le-Haut-Clocher, Oreye, Remicourt of een andere plaats in België om onze modellen te bekijken en uw huis in te richten. U kunt uw bezoek plannen op deze website of door ons te bellen op +32 19 51 36 99. Na uw afspraak in de winkel, biedt Mobalpa u een service op maat en een gratis offerte voor de renovatie of creatie van uw Franse keuken.

Aarzel niet om onze commerciële ontwerpers van Mobalpa om advies te vragen over de inrichting van uw kleine keuken met eiland.
Bij Mobalpa ontwerpen onze commerciële ontwerpers geïndividualiseerde en gepersonaliseerde inrichtingsprojecten, volgens ieders wensen en gewoonten.
Groen, een oprechte, rustgevende en bijzonder trendy kleur, is een welkome aanvulling in huis en in de keuken en past bij tal van decoratieve stijlen. Bekijk onze tien groene keukenontwerpen met verschillende sferen.

Onze keukens met natuurlijke kleuren zijn de perfecte basis voor het distilleren van intensere kleuren: een gelukkig huwelijk als er ooit een was, de kleur blauw nodigt zichzelf uit in beige tinten en brengt zijn snufje eigenheid en sereniteit.
De aangename en modieuze veranda van de studio is de charmante troef van de kleine keuken. Deze glazen wand, die chic en cachet uitstraalt, geeft meer ruimte en voegt diepte en een mooie helderheid toe aan een ruimte.
En als u uw flessen in de buurt wilt houden als er vrienden op bezoek komen, kies dan voor een wijnkelder in de keuken!

In uw Mobalpa winkel bieden onze commerciële ontwerpers u de oplossing voor een lichte en aangename keuken.
Onze Mobalpa ontwerpers, specialisten in keukenontwerp op maat, staan tot uw beschikking om de ideale snackcorner voor uw behoeften en levensstijl te bedenken. Aarzel niet om hen om advies en een gratis offerte te vragen.
De keuken, een essentieel onderdeel van de woning, is nu een echt verlengstuk van de eetkamer. Het is geïnspireerd door zijn codes om zijn mogelijkheden en zijn esthetiek beter op elkaar af te stemmen.

Of het nu verbonden is met vuur of liefde, rood is een kleur die duidelijk niemand onberoerd laat. Maar zijn brutaliteit en zijn ongeëvenaarde energie kunnen soms beangstigend zijn in het interieurontwerp.

Aarzel niet om onze commerciële ontwerpers van Mobalpa te vragen om een indeling van uw keuken op maat.

Als u op zoek bent naar een werkplaatsgevoel, dan zijn onze modellen perfect voor u! Design houten stoelen, stijlvolle krukken, waarbij materialen gecombineerd worden voor een hypermodern effect. Deze houten stoelen geven een smaakvol eetkamerensemble dat noch te klassiek, noch te gecoördineerd is!

Afhankelijk van uw behoeften en wat u erin opbergt, heeft Mobalpa Waremme een aantal mogelijkheden bedacht: schuif-, hef-, klap- of gordijnopening. Uw specialist vindt de oplossing die het best bij uw behoeften past en geeft u een gratis offerte en ondersteuning op maat.

Het werkblad. Het werkblad is het belangrijkste onderdeel van de keuken en geeft uw fantasie alle ruimte. Hier snijdt, hakt, bereidt... Zodat uw culinaire wensen tot leven komen. De degelijkheid en het onderhoud ervan zijn fundamenteel. En Mobalpa weet dat! Maatwerkbladen in laminaat of massief houtdecor hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken. Onmiskenbare eigenschappen en kwaliteiten.

Modern en zo stijlvol, de hoge tafel is DE decoratieve toets van de keuken! Met een vleugje stijl, een vleugje comfort en een vleugje duurzaamheid en kwaliteit bent u klaar om aangename momenten te delen met familie en vrienden.

Uw ontwerper, een kenner van de binnenhuisarchitectuur, past zich aan de oorspronkelijke organisatie van uw ruimte of aan de beperkte ruimte aan om een kleine, praktische en ergonomische keuken voor te stellen die is uitgerust met passend meubilair... zonder halve maatregelen wat stijl betreft.

Onze commerciële ontwerpers van Mobalpa delen met u hun beste visies voor het ontwerpen van een kleine rechthoekige keuken die handig en (esthetisch) stijlvol is!