Fronten voor badkamermeubels

Fronten voor badkamermeubels

Hoe kiest u de juiste combinatie van kleuren en materialen?

Fronten: de finishing touch voor uw badkamer! De combinatie van materialen en kleuren kan een speciaal effect creëren, het licht absorberen of reflecteren en voor de juiste sfeer zorgen.

Vind je deze badkamer mooi?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Badkamers worden meer en meer geïntegreerd in de (ouderlijke) slaapkamer, waarbij dezelfde esthetische lijn wordt aangehouden. Onze combinaties van kleuren en materialen worden daarom zo ontworpen dat er een samenhang en een overgang tussen deze twee ruimtes wordt gecreëerd.
Sandra, productmanager Badkamers bij Mobalpa

DE ROL VAN KLEUR

mobalpa DE ROL VAN KLEUR

Badkamermeubel met gekleurd front
Structureert de ruimte en de functie ervan.
Laat lijnen en rondingen mooi uitkomen.
Vergroot, creëert een gevoel van ruimte, benadrukt de stijl van uw badkamer...

Kleur heeft het allemaal!

WELKE AFWERKING KIES IK VOOR DE FRONTEN IN MIJN BADKAMER?

GEMELAMINEERD

Gemelamineerde plaat heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is een resistent en onderhoudsvriendelijk materiaal.

Afwerkingen: mat, satijn, hoogglans, gestructureerd, synchroon, houtdecors
Enkele badkamerontwerpen met gemelamineerde fronten: Sfeer Ruw, Sfeer Elegant, Sfeer Atelier, Sfeer Boudoir, Sfeer Grafisch

 

GELAKT

Als dé afwerking bij uitstek bieden onze polyurethaanlakken een brede waaier aan kleuren en afwerkingen die bij uw interieur passen. De fronten kunnen ook worden gezeefdrukt of bedrukt om een decor verder te personaliseren.

Afwerkingen: gestructureerd mat, soft, satijn, hoogglans
Enkele badkamerontwerpen met gelakte fronten: Sfeer Scandinavian, Sfeer Soft, Sfeer Trendy, Sfeer Vibratie, Sfeer Symmetrisch, Sfeer Chic, Sfeer Fris

 

GEVERNIST

U wilt hoogglans of een perfecte matheid? Dan zijn geverniste fronten, het resultaat van een exclusieve technologie die vergelijkbaar is met lak, het juiste antwoord. In combinatie met de tweekleurige rand lijken deze fronten wel van glas gemaakt, maar dan zonder de bekende nadelen, zoals de breekbaarheid.

Afwerkingen: mat, hoogglans, metallic
Enkele badkamerontwerpen met geverniste fronten: Sfeer Verkwikkend

 

MASSIEF HOUT

Onze fronten van massief hout zullen in de smaak vallen bij personen die op zoek zijn naar de authenticiteit van een natuurlijk materiaal dat na verloop van tijd een mooi patina krijgt. De fronten zijn voorzien van een vernislaag voor een langere levensduur en makkelijk onderhoud.

Afwerking: satijn
Enkele badkamerontwerpen met fronten van massief hout: Sfeer Vegetaal

 

GELAKT OP HOUT/HOUTFINEER

Onze fronten van massief hout of houtfineer zullen in de smaak vallen bij personen die op zoek zijn naar de authenticiteit van een natuurlijk materiaal dat na verloop van tijd een mooi patina krijgt. De fronten zijn voorzien van een vernis- of laklaag voor een langere levensduur en makkelijk onderhoud.

Dit authentieke materiaal biedt een grote stabiliteit aan de onbeweeglijke deur. Het is beschikbaar in de twee nerfrichtingen (verticaal of horizontaal).

Afwerkingen: gevernist, gelakt
Enkele badkamerontwerpen met fronten van houtfineer: Sfeer Cocooning, Sfeer In het groen