Badkamer zwart en hout

Een badkamer in zwart en hout met een elegante sfeer

Een badkamer moet voor een instant gevoel van welzijn zorgen. Er moet dus veel aandacht gaan naar de inrichting en decoratie van deze ruimte. Een badkamer in zwart en hout straalt een elegante, verfijnde sfeer uit waarin u meteen tot rust komt. Door andere kleuren toe te voegen, kunt u een badkamer in zwart en hout ook een andere sfeer geven waarin het aangenaam toeven is. Neem de tijd om uw badkamer te decoreren en creëer een unieke leefruimte waarin u zich goed voelt. Van de vloer tot het plafond – uw badkamer in zwart en hout biedt de perfecte omgeving voor een moment van rust en welzijn.

Delice H - Kostbaar
Badkamer Sfeer Delice H - Kostbaar Gestructureerd amberkleurig eikenhout VP
50
 • Kiffa - Heide
  Badkamer Sfeer Kiffa - Heide Mat saliegroen LM
 • Droomachtig
  Droombadkamer
 • Tallys - Design
  Badkamer Sfeer Tallys - Design Mat zwart LM
Bekijk onze badkamers

Badkamer in zwart en hout: stijlvol, maar ook gezellig!

Een badkamer in zwart en hout heeft van nature een elegante uitstraling. Het contrast tussen het hout en de kleur zwart zorgt voor een opvallend chique visueel effect. Het zwart creëert een designstijl die doet denken aan een luxehotel. Het hout verzacht de sfeer en heeft een warme uitstraling die uitnodigt tot rust en ontspanning. Samen zorgen ze voor een hoogwaardige ruimte waarin u urenlang kunt relaxen. Hout wordt ook geassocieerd met de Scandinavische stijl en, meer specifiek voor een badkamer, met de sauna, wat het chique en knusse karakter van badkamers in zwart en hout nog versterkt.

Moet ik zwart en hout combineren met andere kleuren?

 • Badkamer in de Sfeer Kostbaar, rust en behaaglijkheid

  Badkamer delice h kostbaar zwart en hout

  De combinatie van zwart en hout werkt zo goed dat het op zichzelf kan staan. Het bewijs wordt geleverd door de Sfeer Kostbaar, hier in een uitvoering van vloer tot plafond. De afwerking in notelaar van de meubels en de zwarte marmerlook van de vloer en douche maken van deze ruimte een rustgevende welzijnsbubbel. Het beste bewijs dat ook een kleine badkamer pure luxe kan uitstralen.

 • Badkamer in de Sfeer Heide, rust en kracht

  badkamer zwart en hout kiffa heide

  Door zijn natuurlijke uitstraling ligt de kleur groen dicht bij hout, waardoor het perfect past bij de succesvolle combinatie van hout en zwart. In de badkamer in de Sfeer Heide is goed te zien hoe dit trio elkaar aanvult om de perfecte gezinsbadkamer te creëren. Het hout van de badkuip en vloer zorgt voor zachtheid, het zwart van de kolomkasten straalt karakter uit en het groen van de wastafelkasten en muren staat voor tederheid.

  De twee elementen zwart en hout vormen een sterk concept en het is niet altijd gemakkelijk om een andere kleur toe te voegen. Toch bewijst de badkamer in de Sfeer Heide dat het wel degelijk mogelijk is.

  Als u in de badkamer een extra kleur wilt toevoegen aan het duo zwart en hout, doe dan een beroep op het advies van een ontwerper van Mobalpa om samen de beste ideeën voor uw project uit te werken.

Hoe decoreer ik een badkamer in zwart en hout?

Badkamers in zwart en hout zijn synoniem voor elegantie en moeten zo worden ingericht dat hun luxe uitstraling behouden blijft. Om dit effect nog te versterken, kiezen we voor accessoires die een elegant design combineren met welzijn.

 

Vloerbedekking voor een badkamer in zwart en hout

 • Badkamer kiffa heide vloerbedekking

  De keuze voor een badkamervloer is nooit willekeurig. Naast esthetische criteria moet de vloerbedekking aangepast zijn aan de specifieke omstandigheden in een badkamer. Het is dus onmogelijk om een vloer te leggen die niet bestand is tegen vocht of die glad is! Een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer heeft ook de voorkeur, omdat een badkamer er elke dag onberispelijk moet uitzien.

 • Badkamer delice h kostbaar vloerbedekking

  Er zijn verschillende opties voor een elegante vloer in een badkamer in zwart en hout, maar onderhoudsvriendelijke tegels in zwart-wit blijven een klassieker voor dit type badkamer. U kunt ook kiezen voor tegels in houtlook. Deze versterken de warme sfeer van de ruimte en zijn tegelijk praktisch in het dagelijkse gebruik. U kunt ze zelfs zonder problemen tot aan de vloer van de douche leggen. Een houten parketvloer speciaal voor de badkamer heeft tot slot ook een warme, knusse uitstraling. Ideaal als u de authentieke sfeer van de ruimte wilt versterken.