In de kijker

De hal, een introductie tot uw woning

Mobalpa behandelt de hal als een ruimte op zich. Onze specialist in gepersonaliseerde interieurprojecten biedt tal van ideeën om van deze ruimte, hoe klein ook, een belangrijke doorgang naar de woning te maken: opbergruimte voor jassen, een zitje om makkelijk schoenen aan te kunnen trekken, of sfeerverlichting voor de finishing touch.

Entree meubilair Mobalpa

Een levendige hal

De felle rode kleur rond het zitje bakent de ruimte af, zodat alle ogen op de hal gericht zijn. Het zorgt voor karakter en zet de toon voor een indrukwekkend, bijzonder interessant visueel effect. De eigenaars hebben lef en durven kleur te gebruiken!

Een hal die baadt in het licht

De ingang geeft uit op de keuken, die wordt afgebakend door dit grote, zeer decoratieve glazen dak dat het licht binnenlaat. Daarop staat een op maat gemaakte basis voor het opbergen van schoenen en handtassen.

Een ‘ingekaderde’ hal

In een kleine studio moet de opbergruimte uiterst functioneel en alomtegenwoordig zijn voor maximale ruimte. In het kader rond de deur zijn hier bijvoorbeeld inrichtingselementen ingewerkt. Op deze manier wordt alle ruimte benut en gaat niets verloren.

Een intieme hal

Terwijl open ruimtes almaar populairder worden, blijft de hal hier een halfopen ruimte om de intimiteit van de woonkamer te benadrukken. De muur in eendblauw contrasteert met de gedempte kleur van de op maat gemaakte buffetkast en zorgt voor diepte. De heel decoratieve en intieme hal zet de toon voor de woonkamer die erachter ligt: gezellig en bedrijvig.

Focus op de inrichtingselementen die een verschil maken in de hal

 Entree meubilair Mobalpa

Onze inspirerende entree meubel ontwerpen

  • SpeelsMeubels hal Studio techno Sfeer Speels krijt LM
  • ContinuïteitBank sfeer Continuïteit Mat sepia LM
  • VolumeInkom sfeer Volume Mat zwart LM
  • Sfeer FactoryKeuken sfeer Factory Matgelakt zwart met kookeiland
  • NoordpoolInkom sfeer Noordpool Synchroon naturel eikenhout LM