Sfeer Factory
Keuken sfeer Factory Matgelakt zwart met kookeiland
50

FACTORY

Laten we uw ruimte sublimeren in een ultra-moderne loft. Durf eens een ultramoderne keuken te hebben in een oude gerestaureerde fabriek!

Melia-fronten in geverniste, mat zwarte en Kiffa-fronten in geverniste, mat praliné,
Soline-handgrepen met RVS-afwerking.
Werkbladen in gestructureerd, naturel e ikenhoutlaminaat en Galaxy-zwart hoogglans Pierredeplan Oxygen-Quartz.

KeukenFACTORY

Laten we uw ruimte sublimeren in een ultra-moderne loft. Durf eens een ultramoderne keuken te hebben in een oude gerestaureerde fabriek!

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 8 265 €

  • Keuken Sfeer Factory oplossing prijs
  • Keuken Sfeer Factory oplossing prijs plan met metingen

Oppervlakte 12,88 m²8 265 €

Inplanting in L

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Factory

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Sfeer FabriekKeuken Sfeer Fabriek Gestructureerd helder cement met kookeiland LM
  • Sfeer ScenarioKeuken Sfeer Scenario RVS decor U-vormige lay-out LM

De industriële keuken met Sfeer Factory

 

Loft geest en industriële stijl 

 

Als in een appartement in New York


Deze retrotrend is rechtstreeks geïnspireerd op de oude fabrieken en werkplaatsen in het hart van de Amerikaanse stad. U herkent deze grote panden aan hun hoge plafonds en grote ramen of dakramen. De muren zijn kaal, met leidingen of metalen versterkingen. Wat de meubels betreft, ligt de nadruk op functionaliteit: opbergmeubels die het sorteren vergemakkelijken met eerder minimalistische lijnen. De praktische kant is belangrijker dan het esthetische. De materialen blijven ruw: metaal, beton, baksteen of hout zijn de referenties. Wat de kleur betreft, is zwart het meest kenmerkende element in de industriële inrichting. Vermijd daarentegen te opzichtige kleuren, want die passen niet bij deze geest.

 

Hoe kan de trend van de industriële stijl in de keuken worden toegepast? 

 

De Sfeer Factory laat zien hoe industrieel design en decoratie perfect passen in een open keuken met mooie volumes. Deze voormalige fabriek, omgebouwd tot loft, is op natuurlijke wijze aangepast aan dit type inrichting dat het industriële verleden oproept. De grote ramen en de bakstenen muren zijn het bewijs van dit erfgoed. Om in deze atypische omgeving te passen, zijn in de keuken van de Sfeer Factory verschillende ideeën rechtstreeks uit de industriële stijl overgenomen. Het kiest voor grote meubels voor zowel de kasten als het centrale eiland. De gebruikte kleuren passen bij de industriële stijl: zwart voor karakter en rood voor natuurlijkheid. Wat materialen betreft, heeft hout in deze keuken een uitgelezen plaats. Het is te vinden op het werkblad maar ook op de zittingen (hoge krukken en stoelen). Voor de decoratie geven de vintage-achtige voorwerpen, zoals de hangende gloeilampen en de zwarte metalen ladder die toegang geeft tot de bovenste delen, de indruk dat ze er altijd al geweest zijn. Hierdoor oogt het geheel authentiek en past het op natuurlijke wijze bij de rest van de kamer. 

 

Het centrale eiland maakt een statement


Met zoveel ruimte is de aanwezigheid van het centrale eiland in deze keuken een gegeven. Het eiland, dat doet denken aan grote functionele meubelen zoals dressoirs of werkbanken, past perfect in de industriële stijl. In deze keuken wordt hij gepresenteerd in twee visueel verschillende delen. De matzwarte kant verzamelt de apparatuur zoals de gastafel met zijn intrekbare kap en de spoelbak. In het andere gedeelte is een dik naturel eiken laminaat werkblad geïntegreerd dat dienst doet als bartafel. Het gedeelte dat zichtbaar is naar de hoofdkamer van het huis toe, biedt verschillende open nissen die de mogelijkheid bieden om enkele decoratieve voorwerpen onder te brengen. Aan de keukenkant is het echter de organisatie die het belangrijkst is. Het centrale eiland herbergt verschillende opbergmeubels: laden en kasten zijn er in overvloed voor een georganiseerd interieur in het huis. Door verschillende functies te combineren, dient het centrale eiland van deze industriële keuken meerdere doelen: het biedt comfort aan de persoon die de maaltijden bereidt en creëert een gezellige plek rond het houten werkblad. 

 

Opbergruimte die bij de stijl past

 

De talrijke deuren die langs de wand zijn geplaatst verbergen opbergruimte en ingebouwde apparatuur (koelkast en ovens). Deze grote eenheid, hoewel imposant van afmeting, is perfect geschikt voor deze ruimte. Dankzij de glanzende afwerking reflecteert het licht, wat een pluspunt is in dit type appartement. Voor de inrichting van de loft moet u niet bang zijn om XXL-meubelen te kiezen die bij de bestaande volumes passen. Dit keukenmeubel biedt een maximale opslagcapaciteit. Zo blijft er niets achter in deze keuken, die efficiëntie en design weet te verenigen. 

 

Kom de industriële keuken Sfeer Factory ontdekken, evenals de andere modellen van inbouwkeukens in onze showrooms. Aarzel niet om een van de ontwerpers van Mobalpa om advies te vragen om uw project te verfijnen en al uw vragen te beantwoorden, van prijs tot levering.