De L-vormige keuken

De L-vormige keuken

Een L-vormige keuken wordt in de hoek van twee aangrenzende muren geïnstalleerd, een ergonomische inplanting die veel inrichtingsmogelijkheden biedt. Open of gesloten, groot of klein – een L-vormige keuken heeft veel lichtinval en biedt voldoende plaats voor een gezellige eethoek aan een grote tafel of kookeiland.

Ontdek het advies van onze Mobalpa-ontwerpers over de inplanting en inrichting van een uitgeruste keuken op maat.

 

Een L-vormige designkeuken met een gezellige sfeer

Witte L-vormige keuken
Roze L-vormige keuken
Roze L-vormige keuken
Blauwe en houten keuken

In een L-vormige keuken nemen de meubels maar twee muren in beslag, waardoor deze inplanting niet alleen discreet maar ook esthetisch is. Er is voldoende plaats voor een eethoek op maat van uw behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote tafel waar u met familie en vrienden kunt eten in een warme en gezellige sfeer.

Een modern en stijlvol kookeiland is dan weer ideaal voor extra opbergruimte en een vloeiende overgang naar de woonkamer.

Een glazen wand in een kleine L-vormige keuken zorgt voor lichtinval vanuit de aangrenzende woonkamer, waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat.

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Hoek keuken

Zwarte L-vormige keuken
L-vormige grijze keuken
Grijs en witte L-vormige keuken

Een L-vormige keuken in de hoek van twee aangrenzende muren kan makkelijk worden georganiseerd rond de werkdriehoek met de drie belangrijkste functies van een functioneel uitgeruste keuken: de voorraad opbergen, afwassen en voorbereiden/koken.

Deze drie zones moeten dicht bij elkaar liggen om het aantal verplaatsingen te beperken en het koken aangenamer te maken. Ingrediënten en voedingswaren worden bewaard in speciale meubels. De spoelbak en het keukengerei zijn binnen handbereik. Het werkblad grenst aan de kookplaat en de oven.

In een comfortabele keuken moet u maar aan één ding denken: uw recept!