Sfeer Serene
Sfeer Serene L-vormig VP
50

serene

Kom tot rust in dit gerenoveerde gebouw. De edele materialen komen mooi tot hun recht in warme tinten. Het contrast van oude stenen met licht hout, zwart en beton versterkt de gezellige sfeer rond de grote uitnodigende tafel, waar u maar al te graag gasten zult ontvangen. In deze authentieke en tegelijk warme, moderne sfeer voelt u zich helemaal thuis.

Melia fronten, gevernist mat grafiet en Alya, synchroon naturel Okobo; grepen Xena in mat zwart.
Werkblad Naturaplan in gevlamd magmazwart.
Tafel in Luxe laminaat Fenix® Ingo-zwart.

Keukenserene

Kom tot rust in dit gerenoveerde gebouw. De edele materialen komen mooi tot hun recht in warme tinten. Het contrast van oude stenen met licht hout, zwart en beton versterkt de gezellige sfeer rond de grote uitnodigende tafel, waar u maar al te graag gasten zult ontvangen. In deze authentieke en tegelijk warme, moderne sfeer voelt u zich helemaal thuis.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 10 552 €

  • Sfeer Serene solution prix
  • Sfeer Serene solution prix plan

Oppervlakte 8,4 m²10 552 €

Inplanting in L

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Serene

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Sfeer ComptoirKeuken Sfeer Comptoir Mat zwart L-vormige LM
  • Sfeer SignatureKeuken Sfeer Signature Mat nachtblauw lineare anordnung mit kookeiland
  • Sfeer CocooningKeuken Sfeer Cocooning Gevernist mat wit U-vormige lay-out

De houten keuken met de Sfeer Serene

 

Een zeer eigentijdse look voor een houten keuken 

 

Een betoverend intermezzo


Sereniteit is als een wolkenloze hemel. Wanneer niets de rust en de stilte verstoort, is het moment kostbaar omdat het u in staat stelt uw batterijen op te laden en te genieten van een gevoel van welzijn. De keuken Sfeer Serene is ontworpen om deze staat van sereniteit te bevorderen en te bereiken. De ruwe materialen, de kleuren en het ruimtebeheer van deze keuken zorgen samen voor een omgeving die bevorderlijk is voor rust en kalmte.

 

De Epure ambiance is een houten, grijze en zwarte keuken die naar de toekomst kijkt. De hier getoonde L-vormige indeling is perfect voor de beschikbare ruimte in dit gerenoveerde huis. Deze familiekeuken biedt veel bergruimte dankzij de meubelset die beide wanden in beslag neemt. De ruimte die door deze uitbreiding vrijkomt, biedt plaats aan een eethoek met een grote tafel en comfortabele zitplaatsen. Het meubilair in de Sérénité-omgeving is uitgevoerd in matgrijze fronten en licht houtdecor. De matzwarte handgrepen onderstrepen het designaspect van dit meubel. Het werkblad is gemaakt van NaturaPlan natuursteen in intens magma zwart. De keuken is volledig uitgerust met alle apparatuur die men normaal in keukens aantreft, zoals een gecombineerde koelkast, een multifunctionele oven en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap.

 

De houten keuken opnieuw uitgevonden


Houten keukens zijn klassiekers in woninginrichting. Ze zijn meestal gemaakt van duurzame meubels (vooral massief hout zoals eiken) en stralen een warme sfeer uit. Hoewel vol van kwaliteit, heeft hout sinds enkele jaren te lijden onder een gebrek aan populariteit. Sommigen verweten het te gewoon en te traditioneel te zijn, wat niet bij de tijd paste. Gelukkig konden houten keukens snel terugveren door nieuwe combinaties van materialen of modernere kleurenschema's voor te stellen. De Scandinavische stijl, bijvoorbeeld, heeft het wit en hout tamdem weer in de mode gebracht in keukens. In een heel andere stijl is de combinatie van zwart en hout voor beide een winnende zet: massief hout verwarmt de sfeer, terwijl zwart een zeer moderne elegantie brengt. 

 

De keuken in Sfeer Serene speelt de natuurlijke kaart met gebleekt eikenhout op sommige fronten. De combinatie van hout en donkergrijs mat is vrij ongewoon in een keuken. Door te spelen met ruwe materialen en betonnen tinten, biedt deze plek een unieke verfijnde en pure sfeer. Het ontwerp van deze kamer is rechtstreeks geïnspireerd op de "wabi sabi"-stijl, een Japans esthetisch concept dat pleit voor een terugkeer naar het essentiële en naar de natuur. Hout is dus het perfecte materiaal voor dit ontwerp, net als het werkblad van natuursteen. Het materiaal NaturaPlan, dat ook is gebruikt voor het dressoir in de wasruimte, draagt bij aan de authenticiteit van deze nieuwe keuken. 

 

Overzichtelijke ruimte zonder concessies aan de apparatuur

 

Om een moderne keuken met een minimalistische uitstraling te ontwerpen, is het nodig te vertrouwen op een uitgebreide indeling die technische elementen zoals apparatuur op de achtergrond kan plaatsen. De gewelfde opstelling van de meubels accentueert het designaspect van deze keuken. Ook de esthetiek van het stenen werkblad springt in het oog en leidt af. De keuken is voorzien van de nieuwste technologie, zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap. Achter de zuivere fronten ontdekken we meubelen die efficiënte opbergmogelijkheden bieden, zoals de hoekkast of de ladekast in Engelse stijl. Tot slot maken de fronten van imitatiehout deze kamer gemakkelijker te onderhouden en te genieten.

 

De accessoires op het werkblad zijn zeldzaam en lijken met zorg te zijn gekozen. Het is niet de bedoeling nutteloze decoratieve voorwerpen op te hopen, maar veeleer de voorkeur te geven aan een beperkt aantal elementen die het welzijn van de bewoners ten goede komen. Het kan een tekening van een kind zijn of een vaas die is meegebracht van een reis: het zichtbare voorwerp heeft hier een sentimentele functie. 

 

Kom de houten keuken Sfeer Serene en de andere modellen inbouwkeukens ontdekken in onze showrooms. Aarzel niet om gebruik te maken van het advies van de ontwerpers van Mobalpa. Zij zijn er om uw project te verfijnen en al uw vragen te beantwoorden, van prijs tot levering.