Hoe reinig ik een mat keukenmeubel?

Visueel Keuken Sfeer Signature

U hebt gekozen voor het elegante design van matte keukenmeubels?
Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat deze lang mooi blijven. Ontdek onze adviezen en tips voor het dagelijkse onderhoud van uw matte keukenmeubels.

Een juist gebruik met de juiste producten

Keuken Sfeer Black
Vermijd het gebruik van stofdoekjes voor het reinigen van een mat keukenmeubel

Gebruik altijd de juiste schoonmaakmiddelen bij het reinigen van uw keukenmeubels. Vermijd de schuursponzen of agressieve producten die in de winkel te krijgen zijn. Hetzelfde geldt voor stofdoekjes, die niet alleen belastend zijn voor het milieu, maar ook statische elektriciteit veroorzaken, waardoor er opnieuw stof wordt aangetrokken.

Vind je dit een mooi ontwerp?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Visueel Keuken Sfeer Signature
Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw keuken bestand is tegen dagelijks gebruik!

Vergeet niet om eerst de bovenkant van de keukenmeubels, kolomkasten en legplanken af te stoffen, net als de keukenachterwand, muren enz. voordat u begint met het schoonmaken van de keuken. Maak er een gewoonte van om vlekken altijd direct te verwijderen. Laat ze vooral niet opdrogen op matte fronten als u lang wilt genieten van de fluwelen look. Dit regelmatige onderhoud zal ervoor zorgen dat uw keuken bestand is tegen dagelijks gebruik! Let ook op met alles wat krassen kan veroorzaken, zoals schuursponzen of grof stof.

Nog enkele tips: let op met stilstaand water, vochtigheid, stoom, hitte uit de oven en licht. Dit geldt voor de meubels in alle afwerkingen. We hopen dat deze tips u helpen bij het reinigen van uw matte keukenmeubels, zodat ze er zo lang mogelijk als nieuw uitzien!