Werkbladen

HET WERKBLAD VAN UW KEUKEN IS EEN VAN DE BELANGRIJKSTE ONDERDELEN. UW ONTWERPER ZAL U HELPEN KIEZEN UIT EEN GROOT AANBOD AAN MATERIALEN EN KLEUREN.

 • WERKBLADEN IN LAMINAAT

  Kies voor moderniteit in een karaktervolle keuken. Uw werkblad, uitgevoerd in laminaat, zal aangenaam aanvoelen en
  onderhoudsvriendelijk zijn.

 • WERKBLADEN IN LUXE LAMINAAT

  Dit kwalitatief hoogstaande werkblad is met de hand afgewerkt laminaat, is antistatisch en antibacterieel voor een perfecte hygiëne. De Fenix-decors hebben een erg mat uitzicht en voelen zijdezacht aan, de Futura-decors zijn in de diepte afgewerkt voor een authentieke weergave.

 • KWARTSWERKBLADEN & I-KWARTSWERKBLADEN

  Als tijdloze materie is kwarts nog harder en resistenter dan natuursteen en het vereist geen bijzonder onderhoud. Bestaat in de diktes

 • Corian© DuPont™ WERKBLADEN

  Zoek esthetisch raffinement dankzij Corian, het enige materiaal dat gebruikt kan worden voor het werkblad, als eettafel en voor de spoelbak zonder dat er enige zichtbare voeg aan te pas komt. De zacht aanvoelende Corian© DuPont™ is heel onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en gaat erg lang mee.

 • WERKBLADEN IN MASSIEF HOUT

  Wat een plezier om te koken op een hoogwaardig en natuurlijk materiaal! Hout geeft een uniek karakter aan uw keuken en zal mettertijd gepatineerd zijn.

 • INOX WERKBLADEN

  Net zoals bij professionele keukens! Het inox geeft een tijdloos karakter aan uw keuken. Het is erg resistent en vreest noch roest, noch warmte, noch vocht.

Bevalt dit dossier u?

Moet u ook lezen