Sfeer Rivieroever

Keuken Sfeer Rivieroever Hoogglansgelakt saliegroen U-förmige Anordnung VP

SFEER RIVIEROEVER

Een combinatie van ouderwetse gezelligheid en trendy moderniteit, die rekening houdt met de beperkingen van de ruimte? Uitdaging geslaagd voor deze kleine keuken! Een heerlijke mix van klassieke keukenelementen in de nieuwste trendkleuren groen en eendblauw.
Deze greeploze keuken heeft een krachtige uitstraling en benut de beschikbare ruimte optimaal. Het comfortabele eetgedeelte is een gezellige plek om gasten te ontvangen en de kasten en ruime diepe schuifladen bieden heel veel opbergruimte.

Fronten Gaia in mat gelakt genuagroen en saliegroen, greeploze profielen in matgelakt zwart.
Werkblad in Pierredeplan-Quartz.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 8 129 €

Sfeer Rivieroever Solution prix
Sfeer Rivieroever Solution prix plan
Inplanting in UOppervlakte 10,92 m²
8 129 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Rivieroever

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • Een enkel aanspreekpunt
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De oorspronkelijke keuken is behouden

"De oorspronkelijke keuken is behouden"

Tijdens de renovatie van zijn nieuwe appartement wilde de klant de houten Mobalpa-keuken behouden. De materialen en de afwerkingen hebben niets aan kwaliteit verloren. De wens van de klant? De keuken opentrekken naar de woonkamer.

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Signature
  Keuken Sfeer Signature Mat nachtblauw lineare anordnung mit kookeiland LM
 • Sfeer Serene
  Sfeer Serene L-vormig LM
 • Sfeer Esthetiek
  Keukens Sfeer Esthetiek Hoogglansgelakt basalt mit kookeiland LM

Een keuken voor kleine ruimtes met de sfeer Rivieroever

Een kleine keuken, elegant van vloer tot plafond

 

De stijl Rivieroever


Rive Gauche (linkeroever) is zonder twijfel de Parijse wijk die het meest heeft bijgedragen aan de internationale uitstraling van Frankrijk. Vroeger was deze plek een toevluchtsoord voor vele kunstenaars en couturiers. Ze heeft van Parijs de hoofdstad van stijl gemaakt. Deze kleine keuken weerspiegelt deze reputatie. We ontdekken in deze ruimte alle kenmerken van de Haussmann-architectuur: een hoog plafond, lijstwerk, geschilderd parket in visgraatmotief en een smeedijzeren balustrade. In plaats van vast te zitten in een tijdloos classicisme gebruikt deze keuken oude elementen om een decoratieve, moderne en unieke ruimte te creëren.

 

Kleine keuken, grote ideeën

Op papier lijken smalle keukens heel wat problemen met zich mee te brengen. Hoe kan een smalle ruimte met een beperkte oppervlakte van ongeveer 10 m² het best worden ingedeeld? De keuken van de sfeer Rivieroever slaagt er desondanks in een perfecte indeling te vinden door het unieke potentieel van de ruimte te benutten. Ten eerste is het belangrijk om de ruimte open te stellen. Op die manier winnen we plaats en sluit de keuken aan bij de rest van de woning. Door op alle muren dezelfde kleur te gebruiken, vervagen de grenzen tussen de verschillende ruimtes, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat. Het smalle gangeffect wordt ook afgezwakt dankzij de verschillende lichtbronnen. Hangende elementen zoals wandlampen spelen een cruciale rol in dit interieur. Ze creëren verschillende niveaus en volumes om de ruimte visueel te vergroten en meer diepte te geven. De sfeer Rivieroever benut ook de hoogte met een lineaire opstelling van meubels. Deze keuze is misschien verrassend op het vlak van optimalisatie, maar vermijdt de indruk van een smalle gang, wat afbreuk zou doen aan de algemene sfeer. Tot slot hebben de verschillende meubels geen grepen zodat u er op deze kleine ruimte niet tegen kunt stoten. De sfeer Rivieroever benut de opbergruimte dan ook maximaal. Ondanks de beperkte oppervlakte heeft ze een gemakkelijke en aangename indeling.

 

Unieke kleurcombinaties

De sfeer Rivieroever onderscheidt zich door onalledaagse kleuren te gebruiken. Het saliegroen op de fronten van de kasten aan de spoelbak is een trendy kleur die jaar na jaar steeds populairder wordt. Het zorgt voor elegantie en zachtheid en kan vrij eenvoudig met andere tinten gecombineerd worden. Het Genuagroen van de opbergkasten is dan weer donkerder en intenser. De twee tinten hebben allebei een hoogglansafwerking, iets wat voor een kleine ruimte uitermate geschikt is. Deze variatie van groene kleuren markeert de grens tussen alle gebruikselementen van de keuken en de rest van de ruimte, die in de kleur eendblauw is geschilderd. Om een perfect harmonieus geheel te creëren, maken zwarte accenten dit kleurenpalet compleet. Het mat zwart zien we aan de kaders en de profielen van de fronten, waardoor grafische lijnen ontstaan. Het orgelpunt van deze keuken blijft echter wel het werkblad in Pierredeplan-quartz. Dit minerale materiaal zorgt hier voor een uniek effect dat de schoonheid van geaderd marmer reproduceert. Het werkblad is niet alleen mooi. Quartz (of kwarts) is ook nog eens een erg stevig materiaal waardoor het werkblad en de keukenachterwand ontzettend lang meegaan.

 

Een geoptimaliseerde en gezellige ruimte

Voor wie een kleine keuken heeft, zijn tips over een optimale indeling en het behoud van comfort van onschatbare waarde. De sfeer Rivieroever heeft een dubbele lineaire opstelling. Aan de kant van het werkblad oogt het bovenste gedeelte minimalistisch dankzij de eenvoudige wandlegplank in plaats van bovenkasten. Hiervoor werd bewust gekozen, zodat het geheel luchtig blijft. Aan de andere kant bieden de kolomkasten voldoende opbergruimte voor de nieuwste huishoudelijke apparaten. Tot slot zorgt de sfeer Rivieroever voor een verrassend effect met haar erg gezellige eethoek. De wandbank en ronde tafel zijn een subtiele verwijzing naar de chique Parijse bistrostijl, wat voor een leuke knipoog zorgt. De opstelling van deze keuken is uiteindelijk vergelijkbaar met die van een groot huis.

 

Kom deze keuken voor kleine ruimtes van de sfeer Rivieroever, en alle andere volledig uitgeruste keukens, ontdekken in onze showrooms. Vraag zeker en vast het advies van een van de ontwerpers van Mobalpa. Ze zijn er om uw project op punt te stellen en al uw vragen te beantwoorden, van de prijs tot de levering.