Alles wat u moet weten over een op maat gemaakte dressing

mobalpa gemaakte dressing

De opbergruimte van uw (wildste) dromen, want een op maat gemaakte dressing lijkt onbereikbaar? Nochtans biedt deze organisatorische oplossing heel wat voordelen.

Waarom zou ik kiezen voor een op maat gemaakte dressing?

gemaakte dressing

U hebt een slaapkamer met een atypische opstelling, een aparte ruimte of een hele grote badkamer? Allemaal goede redenen om te kiezen voor een op maat gemaakte dressing. In tegenstelling tot kasten en andere opbergmeubels kan een op maat gemaakte dressing aan elk volume en aan elke omgeving worden aangepast. Omdat er geen beperkingen gelden voor de afmetingen past dit type inrichting ook in ‘verloren’ ruimtes. Maximaliseer de opbergruimte door de volledige hoogte of moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder een schuin dak, te benutten.

De binneninrichting is ook een van de grote voordelen van een op maat gemaakte dressing die, in tegenstelling tot een hangruimte of kast, helemaal naar wens kan worden gemaakt. Schoenenliefhebbers hebben immers niet dezelfde dressing nodig als verzamelaars van T-shirts. Hangruimte over de volledige hoogte is bijvoorbeeld ook niet nodig als u alleen maar maatpakken hebt. Bij de ontwikkeling van uw project houden we rekening met al deze verschillende kledingstijlen en kijken we hoe u uw eigen dressing het beste kunt organiseren. Ook de binnenafwerking kan zo comfortabel mogelijk worden gemaakt. U hebt de keuze uit laden met verdeler of – afhankelijk van uw behoeften – andere oplossingen zoals uitschuifbare stropdashouders.

Vind je deze kleedkamer leuk?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Een niet-standaard inrichting heeft ook het grote voordeel dat deze volledig personaliseerbaar is. Meubels kunnen soms een beetje banaal zijn. Een op maat gemaakte dressing onderscheidt zich door de vele verschillende combinaties die mogelijk zijn. U kiest de materialen, kleuren en afwerkingen en creëert zo een unieke inrichting die helemaal bij u past. Dit is alleen mogelijk met maatwerk en zorgt ervoor dat het geheel perfect in de gekozen ruimte integreert.