Hoe haal ik meer uit mijn kledingkast?

mobalpa Hoe haal ik meer uit mijn kledingkast

Om een kledingkast optimaal te benutten, is niet alleen de plaats ervan belangrijk, maar ook van de manier waarop u kleding opbergt.

 

Waar plaats ik mijn kledingkast?

Bepaal eerst waar u de kledingkast wilt hebben en hoeveel ruimte u nodig hebt voor uw kleding.

Vind je deze kleedkamer leuk?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Een inrichting die bij u past

Een inrichting die bij u past Visueel 01
Een inrichting die bij u past Visueel 02

Eens u weet waar u de kledingkast wilt en hoe groot deze moet zijn, kunt u nadenken over de binneninrichting (link: Tips voor de inrichting van uw kledingkast). Hierbij houden we rekening met uw specifieke opbergbehoeftes. Om uw kledingkast te kunnen optimaliseren, kijken we naar uw opberggewoontes: Wilt u één hangruimte of meerdere? Gebruikt u liever kleerhangers of legplanken voor uw kleding? Hebt u een voorkeur voor open of gesloten opbergruimtes, zoals laden? Dit zijn allemaal vragen die ons verder helpen in de ontwikkeling van uw project.

Hangruimte of legplanken, u beslist!

De kledingkasten van Mobalpa hebben veel accessoires, zodat de binnenkant optimaal wordt benut. Voor elk type kleding is er een speciale uitrusting om de kledingkast zo comfortabel mogelijk in te richten. Deze kunnen worden aangevuld met specifieke accessoires, zoals een broekenrek, schoenenplank of lade-indeling. Op deze manier wordt de volledige ruimte van de kledingkast benut, tot in het kleinste hoekje.

Tijd om op te ruimen

Tijd om op te ruimen

Eens de kledingkast op de juiste plaats wordt er gekeken naar het opbergsysteem. Hoe ordelijker uw garderobe, hoe makkelijker het is om het overzicht te houden. Orde betekent ook dat uw kleding in goede staat blijft, wat natuurlijk heel belangrijk is.

Ideeën genoeg om uw kledingkast optimaal te benutten. U kunt kleding opbergen per soort, kleur of seizoen. Het belangrijkste is een methode te vinden die bij u past.

Er bestaan wel enkele tips om u te helpen. Als u een hekel hebt aan opvouwen, gaat u het best voor hangruimte. Oplossingen zoals de garderobelift of de uitschuifbare kastroede zorgen voor meer hangruimte. Er zijn ook hoge koffers verkrijgbaar voor het opbergen van volumineuze of seizoensgebonden kleding. Andere spullen die u niet vaak gebruikt (zoals reistassen) kunt u het beste helemaal bovenaan opbergen.

Het is ten slotte heel belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan een goede verlichting in de kledingkast. De inhoud moet voldoende zichtbaar zijn, maar het licht mag ‘s morgens ook niet verblinden.