De U-vormige keuken

De U-vormige keuken Mobalpa

Praktisch en stijlvol – een U-vormige keuken is ergonomisch en geschikt voor elke ruimte. Een grote open keuken? Een kleine gesloten keuken? De U-vormige (of rechthoekige) keuken biedt veel opbergruimte, een comfortabele werkruimte en voldoende circulatieruimte.

Onze Mobalpa-ontwerpers vertellen u alles wat u moet weten over de inrichting van een uitgeruste keuken op maat.

 

Voordelen van een U-vormige keuken

Een U-vormige keuken biedt maximale ruimte en is door de vele inrichtingsmogelijkheden ideaal om plaats te besparen. En dan hebben we het nog niet over de opbergruimte!

Vind je dit een mooi ontwerp?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Een ergonomische en functionele U-vormige keuken

Een ergonomische en functionele U-vormige keuken

Een U-vormige keuken is ergonomisch: deze inplanting wordt tegen drie muren ingericht, waardoor u alles binnen handbereik hebt. De opbergmeubels zijn makkelijk toegankelijk en de verschillende zones voor voorraad, spoelen en voorbereiden/koken liggen dicht bij elkaar, zodat het aantal verplaatsingen wordt beperkt.

Een optimale werkdriehoek dus om comfortabel te kunnen koken.

Een esthetische en gezellige U-vormige keuken

Grijze U-vormige keuken

In een gesloten of halfopen keuken kan er met een U-vormige inplanting ook een kleine tafel of een eethoek worden geïnstalleerd. Een glazen wand laat natuurlijk licht binnen en geeft de keuken een mooie uitstraling.

In een open keuken naar de woonkamer kan een bar of een hoge tafel in het verlengde van het werkblad de overgang maken tussen de verschillende ruimtes. De eethoek is een comfortabele ruimte met een esthetische uitstraling en een gezellige sfeer, een ideale plek om samen te genieten.

De bekleding, materialen en kleuren van de hele woonruimte zijn op elkaar afgestemd voor een harmonieus geheel.

Slimme meubels voor de inrichting van een U-vormige keuken

Mobalpa Grijze u-vormige keuken

Mobalpa richt uw U-vormige keuken op maat tot in de kleinste hoekjes in. Hoekkasten, grote keukenkasten, geïntegreerde huishoudtoestellen – alles is ontworpen voor maximale ruimte en bewegingsvrijheid.

Diepte, hoogte, breedte – onze onderkasten passen zich aan de afmetingen van de ruimte aan, zodat er overal voldoende plaats overblijft.

In een kleine keuken kunnen verschillende bovenkasten langs het plafond worden geïnstalleerd. De vaatwasser en oven op ergonomische hoogte zijn ideaal voor meer gebruiksgemak.

De hoeken zijn ingericht met speciale opbergmeubels voor kleine toestellen, zoals het koffiezetapparaat of de waterkoker, om het werkblad vrij te houden.

Het werkblad loopt over de hele lengte van de muur en eindigt in een boekenkast of decoratieve nissen om de overgang met de eetkamer te maken.

De U-vormige keuken heeft alle voordelen van een esthetische, functionele keuken.

U wilt een uitgeruste keuken inrichten? Neem gerust contact op met onze Mobalpa-ontwerpers. Wij zijn al meer dan 70 jaar specialist in de inrichting van designkeukens op maat.