Hoe creëer ik een eethoek annex bureauruimte in de keuken?

Visueel keuken Sfeer Fabriek

Het snackwerkblad heeft de dubbele functie van eethoek en bijzettafel en is dus ideaal om ruimte te besparen. Bovendien geeft het de keuken een moderne toets. Praktisch voor het ontbijt en avondeten of als ruimte voor het huiswerk van de kinderen of om zelf te werken. Onze Mobalpa-ontwerpers delen graag het geheim van een functionele designeethoek annex-bureauruimte in de keuken.

Verschillende mogelijkheden voor het inrichten van een eethoek annex bureauruimte in de keuken.

U-vormige keuken Sfeer Cocooning
een kantoor snackbar in de keuken

Een eethoek annex bureauruimte inrichten in de keuken is een goede manier om de ruimte te optimaliseren en enkele vierkante centimeters vrij te maken, vooral als u maar een kleine oppervlakte hebt.

De eethoek vervangt dan de grote keukentafel en kan gemakkelijk omgevormd worden tot een functionele werkruimte.

In een U-vormige keuken of een keuken in de lengte kan het gemakkelijk in het werkblad worden geïntegreerd, zodat het mooi samengaat met de rest van de ruimte. De fraaie zitjes maken het geheel af.

Vind je dit een mooi ontwerp?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

keuken Sfeer Kiffa - Licht
keuken Sfeer Kiffa - Fuchsia

Met het blad kan ook een bar worden ingericht in het verlengde van het keukenwerkblad. Afhankelijk van de hoogte van de tafel kunt u kiezen voor designstoelen of hoge stoelen om comfortabel te genieten van een gezellig etentje voor twee of in alle rust te werken.

keuken over in de eetkamer
keuken sfeer Céleste

Loopt uw keuken over in de eetkamer, dan kunt u op het kookeiland een eethoek creëren met een uitschuifbaar houten werkblad dat u open of dicht doet naargelang het tijdstip. Kies voor een opvallende toets in uw interieur met een vaste legplank in een contrasterende kleur van het werkblad.

Zorg ten slotte voor voldoende lichtinval door de eet- annex werkhoek indien mogelijk tegenover een raam of naast een eigentijdse glazen wand te plaatsen om zoveel mogelijk te profiteren van het daglicht. Designlampen (hanglampen, spots) worden het best voorzien van een dimmer. Kies voor een heldere of gedempte verlichting, afhankelijk van uw activiteit en het tijdstip.

Nuttige en praktische apparatuur voor optimaal comfort

keuken Sfeer Nuttige en praktische
Visueel keuken Sfeer Pure

De Mobalpa-ontwerpers hebben een functionele bureauruimte gecreëerd met oog voor het praktische voor een optimaal comfort.

De zitjes zijn zowel comfortabel als onderhoudsvriendelijk, want vlekken en spetters zijn makkelijk te verwijderen.

De meubels kunnen worden ingericht op maat voor een gemakkelijke organisatie en bieden voldoende plaats voor mappen en alles wat u nodig hebt om efficiënt te kunnen werken (laptop, tablet, pennen, potloden, schriften, boeken ...).

De bureauruimte heeft meerdere stopcontacten voor het laden van al uw digitale toestellen. De keukenachterwand kan worden vervangen door een kurkbord dat al snel onmisbaar zal zijn als organisatietool!

De Mobalpa-ontwerpers zijn specialisten in gepersonaliseerde interieurprojecten voor keukens. Zij geven u graag advies om een eethoek te creëren die helemaal voldoet aan uw behoeften en levensstijl. Neem gerust contact met hen op.