Waarom zou ik kiezen voor een houten keuken?

Hout en witte keuken

Een verschijnsel dat op zijn retour is? Integendeel, hout is een comeback aan het maken. Het moest lange tijd het onderspit delven tegenover designmaterialen, maar is dankzij zijn natuurlijke karakter de nieuwste decoratietrend. Houten keukens zijn zelfs populairder dan ooit. En met reden! Elegant, tijdloos, authentiek... Hout geeft een ruimte een warme uitstraling. Het maakt van uw keuken een echte cocon. Weg met de vooroordelen, dus! Hout heeft echt alles in huis om geliefd te zijn.

Hout alleen geschikt voor een rustieke sfeer? Vergeet het maar!

Rustieke houten keuken

Wie houten keuken zegt, denkt meteen aan rustiek en retro? Natuurlijk!

Keukens van massief eikenhout zijn niet langer hip. Maar vaarwel sierlijsten en ornamenten... Hout gaat tegenwoordig samen met design.

En bij Mobalpa kijken we graag wat er allemaal mogelijk is. Mooi aanbod aan houtsoorten, kleuren...

Alles wordt mogelijk met de juiste combinatie van verschillende inrichtingselementen.

Een keuken in licht hout (Sierra-eikenhout, Sérac-eikenhout of Bourgogne-eikenhout) voor een natuurlijke of Scandinavische stijl of in notelaar voor een chique uitstraling ...

Moderne houten keukens zijn helemaal in. De enige limiet aan hout is uw eigen verbeelding!

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Complete look of een mix van materialen en kleuren – hoe gebruik ik hout?

Grijze en houten keuken

Hout als rustpunt in een inrichting

Er wordt zelden gekozen voor een ‘complete look’ bij interieurinrichting en hout is hier geen uitzondering op, tenzij het een bewuste keuze is. Maar houtdetails geven een ruimte direct een warme uitstraling. Voor een gezellig, hedendaags interieur combineren we het ruwe hout in de keuken met andere materialen en afwerkingen. Een harmonieus geheel! Op zoek naar samenhang? Of gaat u liever voor een heel moderne, stijlvolle houten keuken? Onze ontwerper helpt u bij de inrichting en houdt daarbij rekening met uw smaak. Wit, zwart, glas, Corian® DuPont™... Deze materialen zorgen voor lichtheid in de keuken.

Donker houten keuken
Donker houten keuken

Denk eens aan houten decoratieve accessoires 

Er kan zoveel meer dan u denkt, want hout beperkt zich niet tot de fronten en het werkblad. Decoratie-elementen geven de ruimte direct een natuurlijke uitstraling. Een houten klok hier, een fruitmand daar.

Ook houten snijplanken zijn heel trendy en passen mooi op de keukenachterwand. Een inrichting die de essentie van een ruimte vat. De ideale manier om uw keuken stijlvol te maken.