Huishoudtoestellen

Mobalpa huishoudtoestellen

Mobalpa biedt een compleet gamma aan om aan alle behoeften, alle problemen en alle budgetten tegemoet te komen. In constant onderzoek om aan de top te blijven, werken we met de grootste merken... Kom en test in de winkel!

Ingebouwde koelkasten

De koelkast is onmisbaar in onze keukens. Het houdt uw voedsel vers en moet voldoen aan uw behoeften op het gebied van opslagcapaciteit en esthetiek.

Laten we elkaar ontmoeten

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Inbouwovens

Stoomovens, convectieovens, pyrolyseovens... Wij bieden verschillende soorten inbouwovens aan. Kies degene die het beste bij uw behoeften past.

De beste garantie op de markt

Mobalpa heeft de beste garanties voor huishoudelijke apparaten, meubels en losse onderdelen in de hele meubelmarkt.

Ontdek

* *Deze garanties gelden voor de producten die uitsluitend in België worden verkocht door de onderneming Fournier via haar Mobalpa-netwerk voor projecten omtrent keukens, badkamers of opbergruimte. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze ontwerpers/verkopers.

Bakplaten

Comfort, design, functionaliteit... de kookplaat is een centraal element in uw keuken. Er zijn vele mogelijkheden, en onze ontwerpers kunnen u adviseren.

Volledig geïntegreerde vaatwasser

Onze vaatwassers doen hun werk, maar zijn volledig onopvallend dankzij hun volledige integratie in uw keuken hun totale integratie in uw keukenmeubilair.

Kappen

Kies de afzuigkap die het beste bij uw keuken past! Geïntegreerd in de kookplaat, ingebouwd of hangend, kies het met zorg...

Magnetron

Magnetrons zijn er in veel verschillende stijlen, afwerkingen en maten. Kies degene die past bij uw behoeften en wensen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Modellen gezien in het dossier

  • STUDIO TECHNO SFEER Keuken Studio techno sfeer Metallic geborsteld LM
  • Sfeer GroeneKeuken Sfeer Groene aménagée en U Synchroon naturel eikenhout LM
  • WINTERTUIN SFEERKeuken Wintertuin Sfeer Forestgebeitst eikenhout
  • Sfeer ImagineKeuken Sfeer Imagine Mat terracotta