Witte keuken met houten werkblad

“Een designruimte om te koken en te werken en waarin ik me goed voel”

De klant wilde een ruime, functionele en elegante keuken. Ze koos voor de kleur wit om deze leefruimte een esthetische uitstraling te geven. Met accenten van hout en rvs voor meer karakter.

Een heel modern interieurdesign

Een heel modern interieurdesign
witte keuken zonder greep

Een strakke stijl met smaakvol geselecteerde decoratie ... de klant wilde haar hele interieur veranderen. De fronten in de kleur gevernist hoogglans wit vielen al snel in de smaak. Resultaat? Rechte lijnen en elegante greeploze profielen van rvs. Opvallend zijn ook de elegante Quartz-werkbladen in de kleur hoogglans wit en de bijbehorende lage keukenachterwand.

Decoratietip: combineer de kleur wit met hout voor een natuurlijke en moderne look

Een keuken met een strakke stijl

ruimte is ontworpen om koken en werken
Deze ruimte is ontworpen om koken en werken gemakkelijk te combineren.

De witte verf op de muur laat de keuken en de woonkamer vloeiend in elkaar overlopen. Een visuele continuïteit die ontspannend werkt. De witte kleur in combinatie met het eikenhout creëert een gezellige sfeer. Een uitnodiging om heerlijk thuis te blijven.

De ontwerper aan het woord

Mobalpa De ontwerper aan het woord
Het openen van de keuken
De mening van de ontwerper

De eerste stap bij deze inrichting? Het openen van de keuken. Om de leefruimte te vergroten en meer licht binnen te laten. Het kookeiland – met kookplaat en spoelbak van rvs – is in het midden van de ruimte geplaatst. Een must voor deze U-vormige opstelling. De fronten in de kleur hoogglans Aravis-wit zorgen voor de strakke look die de klant voor ogen had. De houten vloer vinden we dan weer terug in de kleur naturel eikenhout van de bar.

Oog voor functionele opbergruimte

Dit U-vormige ontwerp met kookeiland biedt maximale opbergruimte. Onder het werkblad van het kookeiland: kasten, laden met binnenvakken en diepe schuifladen. Kolomkasten en boven- en onderkasten voor huishoudapparaten maken de inrichting compleet.

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Onze modellen

  • Sfeer PUUR Natuur
    Keuken Sfeer Natuur Hoogglans wit lineare Anordnung mit kookeiland
  • Sfeer Groene
    Keuken Sfeer Groene aménagée en U Synchroon naturel eikenhout LM
  • Sfeer Esthetiek
    Keukens Sfeer Esthetiek Hoogglansgelakt basalt mit kookeiland LM

Witte keuken met houten werkblad

Laten we afspreken in de klant's huis.

Ze leidt ons rond in haar nieuwe keuken met wit en houtdesign en een resoluut moderne inrichting. Een van haar verwachtingen: haar woonkamer vergroten, deze een elegante stijl geven, met een smaakvol gekozen decoratie en meubilair.

Zij droomde van een centraal eiland met een werkblad om te koken, te eten, vrienden te ontvangen en te telewerken. Maar ook een volledig ingerichte witte keuken, in een witte binnenruimte, met houten details.

Minimalistisch en eigentijds ontwerp

Voor haar keuken wilde de klant het interieur volledig herinrichten. Ze wilde een ruimte waarin ze haar maaltijden kon bereiden in een rustige, werkvriendelijke ruimte. De ontwerper stelde voor de keuken open te maken om meer licht binnen te laten. De witte woonkamer ligt in het verlengde van de witte woonkamer, met een zeer zuiver design en meubilair. De witte verf op de muren verenigt de twee omgevingen. Een visuele continuïteit die hem onmiddellijk beviel.

Het glanzend gelakte wit was de perfecte keuze voor de Mélia-fronten: een favoriete keuze van de Mobalpa-winkel. De stijl van de meubelen, met zijn rechte lijnen, wordt onderstreept door de verfijning van de roestvrij stalen profielen zonder handgrepen. Een zeer resistent roestvrij staal dat de meubelen een grote duurzaamheid geeft.

Het werkblad is in wit kwarts glans, met een lage witte credenza. Naast zijn moderne stijl is wit een kleur die de visuele amplitude van de ruimte versterkt. En om te contrasteren met het pure design van de kamer, is het werkblad gewijd aan de maaltijden in natuurlijk eiken. Het contrasteert met het wit, terwijl het de houten vloer echoot. Een warme noot die bijdraagt aan het gezellige interieur van dit huis.

Zeer functionele opslageenheden

Voor deze keuken in wit en hout werd een U-vormige opstelling voorgesteld. Geïntegreerd in de woonkamer, opent de kamer naar de rest van het huis. Aan de meubelkant bevatten de kasten veel bergruimte. Wand- en onderkasten completeren de inrichting. Dit keukenontwerp met een eiland maakt maximaal gebruik van de ruimte mogelijk. De roestvrij stalen kookplaat en gootsteen zijn geïntegreerd in het centrale eiland. Onder het lichte, luchtige houten aanrechtblad en het witte werkblad bevinden zich verschillende opbergmogelijkheden, afwisselend met kasten, laden en grote uittrekelementen. In de laden zijn opbergkasten aangebracht om het opbergen van keukengerei te vergemakkelijken. 3 barstoelen completeren het meubilair.

Witte keuken :

- Melia witte fronten, glanzend gelakt melamine

- roestvrijstalen greeploze profielen

- wit glanzend kwarts werkblad

- natuurlijk eiken laminaat werkblad

Mobalpa's steun

Wanneer u naar een Mobalpa-winkel gaat om uw keuken te kiezen, zult u ook ontwerpers ontmoeten die experts zijn in de indeling van uw ruimte. Hun werk? Om u te adviseren hoe u uw interieur optimaal kunt personaliseren, om de plannen voor uw toekomstige keuken op te stellen, om uw stijl en kleur te vinden uit een ruime keuze aan keukens. U zult in de winkel ook de verschillende materialen ontdekken die beschikbaar zijn om uw werkblad en credenza te kiezen.

Hoe kunnen kleine keukens worden omgetoverd tot moderne en functionele keukens? Dit is de uitdaging van de ontwerpers van Mobalpa, specialisten in hedendaagse keukens. Wilt u een ruime, decoratieve en moderne witte keuken? Vind ons in de dichtstbijzijnde winkel.

Tot slot, als u ook een keukenruimte in uw huis wilt inrichten, let er dan op dat de kleur wit in combinatie met hout een van de decoratietrends van 2021 is.