Sfeer Groene
Keuken Sfeer Groene aménagée en U Synchroon naturel eikenhout VP
50

GROENE

Verlangt u naar de natuur? De uitgesproken witte en groene tinten, in combinatie met warme houtnuances met een opvallende nerf, zorgen voor een vleugje zachtheid. Deze keuken is speciaal ontworpen voor verantwoorde consumptie en het bewaren van onverpakte voedingsmiddelen in bulk. Het eenvoudige en pragmatische design brengt sereniteit in uw leefruimte.

Fronten Kiffa in gestructureerd amberkleurig eikenhout en mat olijfgroen, en mat porseleinwit; greeploze profielen in matgelakt wit.
Boekenkast op maat in gestructureerd amberkleurig eikenhout.
Voorraadkast op maat; greep Virgule in het wit.
Werkblad Origins in Quartz Pierredeplan, kleur: mat Terrazzo.

KeukenGROENE

Verlangt u naar de natuur? De uitgesproken witte en groene tinten, in combinatie met warme houtnuances met een opvallende nerf, zorgen voor een vleugje zachtheid. Deze keuken is speciaal ontworpen voor verantwoorde consumptie en het bewaren van onverpakte voedingsmiddelen in bulk. Het eenvoudige en pragmatische design brengt sereniteit in uw leefruimte.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 9 732 €

  • Sfeer Groene solution prix
  • Sfeer Groene solution prix plan

Oppervlakte 18,81 m²9 732 €

Inplanting in U

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Groene

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Sfeer PUUR NatuurKeuken Sfeer Natuur Hoogglans wit lineare Anordnung mit kookeiland
  • Sfeer EscapadeKeuken Sfeer Escapade Synchroon naturel eikenhout lineaire indeling met kookeiland LM

Houten keuken met Sfeer Groene

 

Hout in de keuken, een poort naar de natuur

 

Inspiratie voor planten

 

De mensen, die steeds gevoeliger worden voor het milieu, proberen de natuur beter te begrijpen, maar ook er beter mee te leven. Het gaat er niet langer om de vooruitgang tegen de natuurlijke omgeving te verzetten, maar om een gezonde en rendabele samenwerking tot stand te brengen. In de binnenhuisarchitectuur wordt de natuur, en met name de plantenwereld, steeds aantrekkelijker. Het inspireert met zijn zachte, rustgevende kleuren, maar daar blijft het niet bij. Het beïnvloedt ook de manier waarop ruimten kunnen worden gedeeld. De Sfeer Groene is een keuken die deze nieuwe visie weerspiegelt. De kleuren (wit, groen) en materialen (hout, kwarts) verwijzen uiteraard naar de natuur, maar de indeling is ook ontworpen voor nieuwe toepassingen, meer in overeenstemming met de zorg voor het milieu.

 

De Sfeer Groene is een houten keuken die het beste haalt uit natuurlijke materialen. De atypische U-vormige indeling maakt het mogelijk om in dit lichte huis de grenzen te verleggen. Deze familiekeuken zonder eiland deelt zijn ruimte met de woonkamer zonder de door de bewoners gewenste algemene sfeer te verraden. Enerzijds is het geïntegreerd in de woonkamer dankzij de opstelling van de boekenkasten, anderzijds biedt het een kleedruimte die is ingericht als garderobe in de buurt van het Franse raam. De meubels in de Végétale-omgeving zijn uitgevoerd in amberkleurig eikenhout, olijfgroen en matte porseleinwitte fronten, een kleurencombinatie die verwijst naar de plantenwereld. Zonder handgrepen zijn deze kasten voorzien van wit gelakte profielen om de discrete en efficiënte stijl van deze keuken te versterken. Het werkblad speelt de kaart van het design met zijn Quartz materiaal, het terrazzo patroon onderstreept zijn trendy kant. Hetzelfde geldt voor het dressoir aan de kookzijde, met zijn zellige tegels, die even subliem als gemakkelijk te onderhouden zijn. 

 

Hout, de ster van de nieuwe keukens 

 

Moderne keukens zijn hout aan het rehabiliteren. Het is nu in de voorhoede van verschillende stijlen. In combinatie met de kleur wit wordt hout gewaardeerd om zijn Scandinavische stijl: in dit geval wordt licht eikenhout het vaakst gebruikt voor keukens die dit soort decoratie wensen. Hedendaagser van geest, kan hout ook gecombineerd worden met zwart. In dat geval wordt gekozen voor een donkerder soort zoals notenhout, vaak met een steviger uiterlijk. Tenslotte kunnen houten keukens ook in een natuurlijke omgeving worden gebruikt: de groene toets van de Sfeer Groene in combinatie met het hout van de eiken fronten plaatst deze keuken in het hart van de natuur.

 

Natuurlijke en minerale materialen

 

Ruwe materialen krijgen een ereplaats: hout, natuurlijk, maar ook steen zoals kwarts op het werkblad. Deze materiaalkeuze is niet onbelangrijk: zij geeft karakter aan de decoratie met inachtneming van het bestek. Het kleurengamma is eerder discreet: de amberkleurige eik en het matte wit vallen nauwelijks op, de olijfgroene kleur is de enige die zich onderscheidt van de rest van de kamer. Om een al te sobere uitstraling te vermijden, wordt in de keuken gekozen voor voorwerpen met organische vormen, zoals rietlampen of keramische vazen. Natuurlijkheid wordt echter altijd bevorderd, zodat het geheel harmonieus blijft. 

 

Heroverweging van de codes van het huis

 

De laatste jaren zijn keukens met eilanden steeds populairder geworden. Dit is een praktische oplossing als u een grote woonkamer hebt. In de Végétale-sfeer wordt voor een nieuwe aanpak gekozen met een keuken die duidelijker afgebakend is, maar toch een verband heeft met de rest van de ruimte. Zo is het meubilair gecoördineerd om dezelfde visuele eenheid te creëren. De voorraadkasten zijn ook aangepast aan nieuwe gebruiksdoeleinden: de voorraadkamer, die zeer functioneel is, kan een groot aantal potten en dozen herbergen voor het bewaren van bulkvoedsel. In gesloten toestand is hij niet te onderscheiden van andere meubelen in huis. Ook zonder eiland blijft deze keuken gezellig, met name dankzij het brede werkblad dat naar de woonkamer en de eetkamer is gericht.

 

Kom de houten keuken Sfeer Groene en de andere keukenmodellen ontdekken in onze showrooms. Aarzel niet om gebruik te maken van het advies van de ontwerpers van Mobalpa. Zij zijn er om uw project te verfijnen en al uw vragen te beantwoorden, van prijs tot levering.