Voorbeelden van keukeninstallaties

Keuken lijnvormig, U-vormig, L-vormig, met eiland, enz…. Er bestaan net zoveel inrichtingen als keukens; verrijk uw ideeën dankzij de voorbeelden, die de ontwerpers-verkopers van mobalpa geconcipieerd hebben.

 • Installatie van de keuken in dubbele lijn

  De gangkeuken is chic en deze keuken in I-vorm is vooral bestemd voor kleine oppervlaktes van 5 tot 10 m². Deze installatie neemt slechts een enkel muurvlak in, maar is net zo uitgerust als een grote keuken. Ze is ideaal voor kleine ruimtes en voor open keukens. Ze maakt stadbewoners gelukkig, die vaak over een keuken met beperkte ruimte ofwel over een eenkamerappartement beschikken.

 • Installatie van een keuken met eiland

  Het eiland is niet slechts een modeverschijnsel, maar een echte levensstijl. Voor een naar de woonkamer open keuken is het centrale eiland de verbinding, die voor harmonie zorgt. Met de schuine of geronde lijnen, de open of kleurige elementen, geeft het eiland uw keuken karakter en vormt een essentieel gezellig element, waar u met plezier ontvangt.
   

 • Installatie van de keuken in U-vorm

  Ze is compact en geraffineerd en is de ideale oplossing, wanneer men een gerationaliseerde keuken wenst en slechts over weinig ruimte beschikt. De keuken in U-vorm, met 3 ingenomen muren of 2 muurvlakken en een barruimte, maakt perfect gebruik van de ruimte en past zich aan gesloten keukens of aan keukens, die naar de woonkamer open zijn, aan.

 • Installatie van de keuken in L-vorm

  Het is de meest gebruikte configuratie. Er is weinig ruimte (vanaf 10 m²) voor nodig en ze past zich goed aan open of halfopen keukens aan, want ze biedt de mogelijkheid een eethoek in te richten. U kunt over een tafel aan de niet-ingenomen muur beschikken en een echte gezellige eethoek inrichten om er met uw hele gezin een paar aangename momenten door te brengen.

Uw ruimtes, onze ideeën om ze in te richten.

Uw huidige levenswijze verandert zich. Daarom past ook onze denkwijze en de manier waarop wij uw keuken creëren zich aan.
Onze ontwerpers-verkopers hebben een open oor voor uw behoeften en uw verwachtingen en definiëren samen met u de optimale inrichting.

 • Ergonomie

  Wij vinden het belangrijk om naar uw gewoontes te luisteren, om ons ontwerp zo aan te passen aan uw leven, aan uw lichaamsbouw en aan uw bewegingen. Daar staat ergonomie voor: oplossingen zoeken die dagelijkse activiteiten vergemakkelijken..

  Zie het dossier en de keuze

 • Keukens. Kleine ruimtes

  Ons gevarieerde aanbod geeft uw ontwerper de mogelijkheid om functionele en ergonomische keukens te creëren, zelfs in een beperkte ruimte. Een geconfigureerde en geoptimaliseerde ruimte tot op de millimeter na.

  Zie het dossier en de keuze

 • Woonkeuken

  De keuken is de centrale ruimte in huis en ligt dikwijls in het verlengde van het salon. De ontwerpers van Mobalpa hebben dit goed begrepen en kunnen u een esthetisch gecoördoneerde en gepersonaliseerde oplossing aanbieden.

  Zie het dossier en de keuze

 •  
 •  
 • Alles begrijpen, alles voorzien, met onze ideeënman-verkoper

  Wij zijn van mening, dat het ontwerp van uw levensruimte een afspiegeling van uw levenswijze moet zijn. Het is dus wezenlijk, dat uw Mobalpa ideeënman/verkoper zich de tijd neemt, om een goed begrip van uw gebruikswijzen en behoeften te krijgen. Samen overweegt u, welke inrichting het beste is, rekening houdend met de ergonomie, de esthetiek en het levenscomfort.

  Een afspraak maken

Zie meer dossiers