Voorbeelden van keukeninstallaties

Keuken lijnvormig, U-vormig, L-vormig, met eiland, enz…. Er bestaan net zoveel inrichtingen als keukens; verrijk uw ideeën dankzij de voorbeelden, die de ontwerpers-verkopers van mobalpa geconcipieerd hebben.

Uw ruimtes, onze ideeën om ze in te richten.

Uw huidige levenswijze verandert zich. Daarom past ook onze denkwijze en de manier waarop wij uw keuken creëren zich aan.
Onze ontwerpers-verkopers hebben een open oor voor uw behoeften en uw verwachtingen en definiëren samen met u de optimale inrichting.

 • Ergonomie

  Wij vinden het belangrijk om naar uw gewoontes te luisteren, om ons ontwerp zo aan te passen aan uw leven, aan uw lichaamsbouw en aan uw bewegingen. Daar staat ergonomie voor: oplossingen zoeken die dagelijkse activiteiten vergemakkelijken..

  Zie het dossier en de keuze

 • Keukens. Kleine ruimtes

  Ons gevarieerde aanbod geeft uw ontwerper de mogelijkheid om functionele en ergonomische keukens te creëren, zelfs in een beperkte ruimte. Een geconfigureerde en geoptimaliseerde ruimte tot op de millimeter na.

  Zie het dossier en de keuze

 • Woonkeuken

  De keuken is de centrale ruimte in huis en ligt dikwijls in het verlengde van het salon. De ontwerpers van Mobalpa hebben dit goed begrepen en kunnen u een esthetisch gecoördoneerde en gepersonaliseerde oplossing aanbieden.

  Zie het dossier en de keuze

 •  
 •  
 • Alles begrijpen, alles voorzien, met onze ideeënman-verkoper

  Wij zijn van mening, dat het ontwerp van uw levensruimte een afspiegeling van uw levenswijze moet zijn. Het is dus wezenlijk, dat uw Mobalpa ideeënman/verkoper zich de tijd neemt, om een goed begrip van uw gebruikswijzen en behoeften te krijgen. Samen overweegt u, welke inrichting het beste is, rekening houdend met de ergonomie, de esthetiek en het levenscomfort.

  Een afspraak maken

Zie meer dossiers