In de kijker

De Totale Garantie van Mobalpa nu ook in België

Mobalpa, specialist in interieurontwerp op maat, introduceert zijn dienst Totale Garantie in België vanaf 1 juni 2023. Deze service, die al sinds 2016 een groot succes is in Frankrijk en uniek is op de markt, biedt klanten absolute gemoedsrust vóór, tijdens en na de oplevering van hun interieurproject.

Ontdek de Totale Garantie op video!

Totale Garantie van Mobalpa: unicum in België

Totale Garantie van Mobalpa: unicum in België

Deze nieuwe service kadert binnen de ambitie van het merk om wereldwijd consumenten te ondersteunen bij het creëren van een gepersonaliseerd, uniek en duurzaam interieur. Mobalpa begeleidt daarom Belgische gezinnen in elke fase van hun project en helpt hen om na installatie de levensduur van hun complete keuken te verlengen.

Om in te spelen op eventuele defecten of slijtage, garandeert de nieuwe dienst 7 jaar garantie op elektrische toestellen (onderdelen, werkuren en verplaatsing), 10 jaar op het meubilair en 25 jaar op losse elementen zoals scharnieren. Deze Totale Garantie is uniek op de markt. Alles wordt verzorgd tijdens de overeengekomen periodes, en verzekert een betrouwbare garantie waar de klant zonder extra kosten van geniet.

Het is dus meer dan alleen gemoedsrust, het is ook een belangrijke troef voor de waarde van de woning. Bij problemen of defecten, worden de huishoudtoestellen vervangen door nieuwe, ongeacht het bouwjaar van de apparaten, en wordt de garantie overgedragen. Bij de verkoop van de woning profiteert de nieuwe eigenaar dus van de resterende garantieperiode, naargelang de datum van de eerste aankoop van de keuken.

Mobalpa maakt het verschil

Voor elk project werkt Mobalpa nauw samen met de consument. Engagement, transparantie en vertrouwen staan hierbij centraal. ​Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren en materialen, en het aanbod van meubilair uit duurzaam beheerde bossen en gecertificeerde bronnen, onderscheidt het merk zich opnieuw in de markt. Zo dragen keukens van Mobalpa het ecolabel NF Environnement, wat betekent dat de productie op een milieuvriendelijke wijze gebeurt.

Daarnaast zijn de meubels gecertificeerd volgens het NF Ameublement, dit wordt uitgereikt voor producten die minder impact hebben op het milieu dan andere. Mobalpa zet in op duurzame producten, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Het servicecontract ‘Sereniteit’ zorgt voor klanttevredenheid vanaf het eerste gesprek tot en met de dienst na-verkoop. Deze geruststellende en betrouwbare verbintenissen maken een echt verschil.

Lancering tijdens nationale actie in juni

De lancering van de Totale Garantie in België vindt plaats tijdens de nationale actie van 1 tot 30 juni 2023.

Deze actie ligt volledig in lijn met de nieuwe service: het zet tot 5 gratis* toestellen in de kijker die een garantie hebben van 7 jaar.

*Gedetailleerde voorwaarden van het promotieaanbod zijn beschikbaar in de winkels en op www.mobalpa.be van 1 tot 30 juni 2023.

MAAK EEN AFSPRAAK
De beste garantie op de markt
Garantie totale Mobalpa Belgique

Mobalpa heeft de beste garanties voor huishoudelijke apparaten, meubels en losse onderdelen in de hele meubelmarkt.

Ontdek