Een keuken in zwart en hout, dé trend van het moment

Zwart, hout en rode keuken

De combinatie van hout en zwart in de keuken is perfect in evenwicht. Beide kleuren zijn complementair en versterken elkaar. Het eigentijdse en sterke karakter van zwart geeft hout een moderne uitstraling, terwijl hout op zijn beurt het strenge zwart zachter en heel authentiek maakt. Een mooi voorbeeld van een winnende combinatie, die bovendien geschikt is voor verschillende sferen.

Hoe combineer ik hout en zwart in de keuken?

Zwarte en houten keuken met eiland

Hoewel de combinatie van deze twee kleuren voor de hand ligt, is het belangrijk om de juiste mix te vinden voor een keuken in zwart en hout die helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Het spanningsveld tussen beide zal immers voor een groot deel de sfeer in uw ruimte bepalen. Ontdek met deze vier Mobalpa-keukens hoe zwart en hout op verschillende trendy manieren kunnen worden gecombineerd.

Het contrast zorgt ervoor dat de zwarte keukenmeubels beter tot hun recht komen en een complete look wordt tegengegaan. De geïntegreerde tafel van notelaar geeft deze ruimte op subtiele wijze een luxueuze en elegante uitstraling.

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Welke accessoires gebruik ik in mijn keuken in zwart en hout?

Houten kruk in een zwarte en houten keuken
Hoge Léonie-stoel van eikenhout en geborsteld metaal

Dit is een trend die niet snel uit de mode zal zijn. Bij Mobalpa zijn de kleinste details belangrijk. Accessoires zorgen voor een praktische, aangename keuken die lang meegaat. Met ons ruime aanbod accessoires kunt u uw keuken aankleden en de gewenste sfeer versterken.

Mobalpa biedt een selectie stoelen en hoge stoelen in verschillende kleuren. Dit zijn decoratieve elementen die perfect bij uw meubels passen.

Opbergruimte voor flessen

Opbergruimte voor flessen
Opbergruimte voor flessen

Deze flessenrekken zijn een decoratief inrichtingselement uit de collectie Woodtrend, die de bistro-sfeer van deze keuken in zwart en hout nog meer benadrukken.

Houten werkblad in een zwarte keuken
Opbergruimte voor flessen

Dit werkblad is een knipoog naar het hakblok van de slager en zorgt voor een onderbreking, waardoor deze trendy keuken in zwart en hout een ongelijkmatige inrichting krijgt. En u hebt meteen voldoende plaats om het snijwerk te doen!

Mobalpa uw inrichtings expert

U wilt een keuken in zwart en hout, maar weet niet precies hoe u deze moet combineren in uw project? Uw ontwerper kan u advies geven over de verschillende tinten zwart en de houtsoorten die verkrijgbaar zijn bij Mobalpa en de mogelijke combinaties.