Sfeer Essentie
Keuken Sfeer Essentie Gevernist mat polair wit met kookeiland VP
50

essentie

Deze keuken is volledig in het wit, met een subtiele mix van mat en glanzend. De messing en tamaris roze accenten zorgen voor een chique, decoratieve toets.
De zuivere schoonheid van de greeploze meubels en geoptimaliseerde vloer-plafondinrichting wordt doorgetrokken in de woonkamer. Deze trend combineert esthetiek en functionaliteit. De lineaire opstelling en het centrale kookeiland bieden veel opbergruimte die gemakkelijk toegankelijk is.

Melia-fronten, gevernist mat en hoogglans polair wit, g reeploze profielen van messing.
Werkblad in white kandia Luxe Futura-laminaat.
Woonkamermeubels op maat, Melia-fronten, gevernist mat en hoogglans polair wit.
Soline-grepen van messing.aminaat.

Keukenessentie

Deze keuken is volledig in het wit, met een subtiele mix van mat en glanzend. De messing en tamaris roze accenten zorgen voor een chique, decoratieve toets.
De zuivere schoonheid van de greeploze meubels en geoptimaliseerde vloer-plafondinrichting wordt doorgetrokken in de woonkamer. Deze trend combineert esthetiek en functionaliteit. De lineaire opstelling en het centrale kookeiland bieden veel opbergruimte die gemakkelijk toegankelijk is.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 10 245 €

  • Sfeer Essentie solution prix
  • Sfeer Essentie solution prix plan

Oppervlakte 11,02 m²10 245 €

Inplanting in kookeiland

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Essentie

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Sfeer SignatureKeuken Sfeer Signature Mat nachtblauw lineare anordnung mit kookeiland
  • Sfeer EleganteKeuken Sfeer Elegante Mat wit marmer gerangschikt in een L-vorm LM

Een witte keuken met de sfeer Essentie

 

Een nieuwe definitie van wit in een chique een stijlvolle keuken.

 

Een nieuwe dimensie


In de wereld van architectuur en design is een projectietekening een handig hulpmiddel om de essentie van een project in drie dimensies te laten zien. De elementen die tot een vlak leken te behoren, winnen aan diepte en details. De sfeer Essentie doet hetzelfde met de witte keuken. Hoewel eenkleurig van vloer tot plafond, komt deze keuken veelzijdig uit de hoek.

 

De sfeer Essentie is de witte keuken van de toekomst. De I-vormige opstelling met een centraal kookeiland is perfect geschikt voor de beschikbare keukenoppervlakte in deze woning. Deze open keuken in een grote ruimte biedt veel opbergmogelijkheden, dankzij de hoge meubels tegen de achterste muur. Het centrale kookeiland bevat het kookgedeelte en diepe schuifladen om optimaal te kunnen opbergen. De meubels van de sfeer Essentie hebben witte fronten met een afwisselend matte of hoogglansafwerking voor een verfijnde look. Voor het werkblad werd gekozen voor White Kandia luxelaminaat dat doet denken aan geaderd marmer. Deze volledig uitgeruste keuken bevat alle gebruikelijke huishoudelijke apparaten, zoals een combikoelkast en een multifunctionele oven. Deze voorzieningen worden aan het oog onttrokken om de puurheid van de stijl te bewaren.

 

Het beheersen van kleuren


Vergeet al uw vooroordelen over het gebruik van wit in de keuken. Deze keuken gooit ze allemaal overboord en creëert een verbluffende stijl. Witte keukens worden vaak bekritiseerd omdat ze te kil of te banaal lijken. De sfeer Essentie gebruikt deze kleur echter op een andere manier en creëert een chique omgeving waar de puurheid van wit centraal staat. Een moeilijke oefening, maar mogelijk dankzij de nieuwe trends inzake decoratie-, materiaal- en kleurcombinaties. We beginnen met subtiele verschillen in het wit. De deuren en de keukenachterwand achter de afwashoek hebben een hoogglansafwerking, terwijl de kolomkasten en het centrale kookeiland een matte afwerking hebben. Deze combinatie tussen het lichtweerkaatsende aspect van hoogglans en de elegante uitstraling van mat wit zorgt voor een mooi volume-effect dat de eentonigheid doorbreekt. De verfijndheid van het werkblad, dat doet denken aan wit marmer, maakt het eenkleurige ontwerp compleet.

 

Hoewel wit een bijzondere plaats inneemt in het ontwerp van de sfeer Essentie, zijn er hier en daar subtiele kleuraccenten aangebracht om voor de nodige diepte te zorgen. Om voor de hand liggende redenen combineren we wit vaak met hout of zwart. Voor de sfeer Essentie kiezen we echter voor meer opvallende kleuren. De eerste kleur die opvalt is de gouden kleur aan de profielen met messingafwerking. Dit glanzende materiaal loopt als een rode draad doorheen de keuken. Midden in de soberheid van deze ruimte zorgt het voor een chic designaccent. Op dezelfde manier werkt het tamariskroze van de open legplanken het geheel subtiel af, zonder te overdrijven. Deze hippe poederroze kleur wordt met mondjesmaat gebruikt. Het is net voldoende om een unieke stijl te creëren, zonder het overheersende wit aan te tasten.

 

Alles op z'n plek

Op het eerste gezicht lijkt de sfeer Essentie zeer traditioneel te zijn ingericht. Alleen als we dieper in detail kijken, zien we dat deze keuken heel wat opbergruimte heeft. De keukenachterwand is een prachtig voorbeeld van de originaliteit die nodig is om een keuken in te richten. Achter de spoelbak verbergen de schuifpanelen een opbergruimte die over de hele lengte van de wand loopt. U kunt met deze oplossing alle richtingen uit, zodat alle spullen om te koken en af te wassen binnen handbereik zijn. Dankzij deze optimaal ingerichte achterwand blijft de stijl van de keuken behouden. De bovenkasten vlak onder het plafond zijn makkelijk toegankelijk dankzij systemen zoals opklapdeuren. Op alle niveaus werd er ook aan de binneninrichting gedacht om het opbergen te vergemakkelijken. De grote schuiflade onder de spoelbak biedt plaats aan meerdere afvalemmers zodat u efficiënt kunt sorteren. Aan de kant van het kookeiland zijn er meerdere opbergruimtes van verschillende hoogtes om serviesgoed en keukengerei moeiteloos te kunnen opbergen.

 

Kom deze chique en hedendaagse keuken van de sfeer Essentie, en alle andere volledig uitgeruste keukens, ontdekken in onze showrooms.