Sfeer Signature
Keuken Sfeer Signature Mat nachtblauw lineare anordnung mit kookeiland
50

SIGNATURE

Een elegant keukeneiland om te cocoonen in haussmanniaanse stijl. Het donkerblauwe kleurenpalet van de deuren en Fenix-werkbladen samen met de greeploze ‘total look’ versterken de monolithische uitstraling van het centrale keukeneiland.
De centrale kasten brengen symmetrie in de lineaire opstelling tegen de muur en vormen een duidelijke scheiding tussen de voedselbereidingszone en de afwaszone. De open legplanken verlichten de ruimte, nog benadrukt door de subtiele belichting.

Luxe Line gelamineerde Fenix®-fronten in Blu Fes, greeploze profielen in matgelakt zwart.
Luxe Fenix®-laminaat werkblad in Blu Fes.

KeukenSIGNATURE

Een elegant keukeneiland om te cocoonen in haussmanniaanse stijl. Het donkerblauwe kleurenpalet van de deuren en Fenix-werkbladen samen met de greeploze ‘total look’ versterken de monolithische uitstraling van het centrale keukeneiland.
De centrale kasten brengen symmetrie in de lineaire opstelling tegen de muur en vormen een duidelijke scheiding tussen de voedselbereidingszone en de afwaszone. De open legplanken verlichten de ruimte, nog benadrukt door de subtiele belichting.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 13 736 €

  • Keuken Sfeer Signature solution prix
  • Keuken Sfeer Signature solution prix plan

Oppervlakte 10,36 m²13 736 €

Inplanting in kookeiland

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Signature

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Sfeer PUUR NatuurKeuken Sfeer Natuur Hoogglans wit lineare Anordnung mit kookeiland
  • Sfeer HerbronningKeuken Sfeer Herbronning Cesar Brown Stone U-vormige LM
  • Sfeer BrooklynKeukens Sfeer Brooklyn Mat platinagrijs U-förmige Anordnung LM

Design keuken, de Sfeer Signature

 

Je eigen stijl opleggen met respect voor de ruimte.

 

Een unieke sfeer


Elke grote chef in de keuken heeft zijn signatuurgerecht, een emblematisch recept dat zijn gevoeligheid en bekwaamheid verraadt. Deze sterke identiteit is ook aanwezig in de Sfeer Signature, het onderstreept de know-how en ervaring van Mobalpa als het gaat om het ontwerpen van uitzonderlijke op maat gemaakte keukens. 

 

De Sfeer Signature is een topklasse inbouwkeuken die zowel design als monochroom is. De I-vormige indeling met een centraal eiland, zoals hier getoond, is ideaal voor de 19 m2 ruimte die daarvoor in deze Haussmanniaanse flat is uitgetrokken. Deze open keuken is samengesteld uit verschillende elementen in het onderste gedeelte, twee kasten in het midden en open rekken in het bovenste gedeelte. Het wordt verrijkt door een majestueus centraal eiland met een monolithische uitstraling dat de meeste apparatuur en talrijke opbergruimten herbergt. De verschillende elementen zijn bekleed met Luxe Line fronten in Blu Fes. Het Fenix-materiaal in dezelfde diepblauwe kleur completeert het werkblad. De moderne keuken is voorzien van een aantal discrete apparaten: een multifunctionele oven, een 3-pits kookplaat en een vaatwasser met 13 couverts. 

 

Het kookeiland als middelpunt


Wanneer u de Sfeer Signature ontdekt, is het centrale eiland het eerste wat opvalt. Imposant en fier in het midden van de keuken staand, past het bij de schoonheid van het huis. In deze Haussmanniaanse flat was het voor dit project inderdaad belangrijk om een sterke ruimte te creëren die bij zijn omgeving zou passen. Met behoud van de moderne geest van de open keuken slaagt Ambiance Signature erin een persoonlijke stijl uit te vinden door af te wijken van de codes van het Haussmann-design. Net als de lineariteit van het meubilair dat het lijstwerk vervangt of het diepe blauw dat het traditionele wit vervangt, speelt het centrale eiland de gebruikelijke decoratieve rol van de houtgestookte open haard in dit type woning. Dit meubelstuk is echter niet beperkt tot de louter esthetische behoefte. Het fungeert als een echt controlecentrum dat de kooktoestellen samenbrengt: de inductiekookplaat en de multifunctionele oven. Dit strategische meubel, dat volledig gewijd is aan het kookgedeelte, verbetert dus de ergonomie en de circulatie in deze keuken.

 

Monochrome keuken, de sterke kleurentrend

Het centrale eiland is niet het enige element van de Sfeer Signature dat een belangrijke rol speelt. Al snel wordt de unieke kleur van deze inbouwkeuken als een van zijn belangrijkste troeven genoemd. Afwijkend van de gebruikelijke klassieke standaarden zoals hout (in massief of licht eiken bijvoorbeeld) of wit, geeft dit diepe blauw, Blu Fes genaamd, deze keuken een bijzondere identiteit. Door dezelfde kleur te gebruiken voor de muren is een samenhangend geheel ontstaan, ook al leven verschillende woonruimtes samen in dezelfde ruimte. Deze keuze is een win-win situatie op twee niveaus: enerzijds gaat de keuken op in zijn omgeving en anderzijds accentueert hij zijn designaspect met een uitzonderlijke kleur.

 

Een gevoel voor detail

De Sfeer Signature is zo uniek omdat hij details verbergt die hem onderscheiden van andere keukens. Allereerst is er het bijzondere uiterlijk van het werkblad, mogelijk gemaakt door het Fenix materiaal. De matte afwerking en het fluweelachtige gevoel geven de keuken een extra design tintje, een manier om te zeggen dat deze keuken anders is dan de andere en dat hij de prijs voor originaliteit wint. Ten tweede onderstrepen de greeploze profielen van de fronten de strakke lijnen van deze ruimte. De combinatie van het zwart van de geïntegreerde profielen en het diepblauw van het meubilair is een onmiskenbaar teken van elegantie. Al deze details samen maken van de Signature ambiance een high-end keuken die perfect past in de ruimte waarvoor hij bestemd is. Het versterkt het idee dat zelfs onzichtbare afwerkingen het verschil maken in een project als dit.

Kom en ontdek de unieke sfeer van Signature en de andere inbouwkeukenmodellen in onze showrooms. Aarzel niet om een van de ontwerpers van Mobalpa om advies te vragen om uw project te verfijnen en al uw vragen te beantwoorden, van prijs tot levering.