Sfeer Herbronning

Keuken Sfeer Herbronning Cesar Brown Stone U-vormige VP

SFEER HERBRONNING

Deze natuurlijke sfeer met minerale accenten brengt de natuur in huis. De grenzen tussen binnen en buiten vervagen. De keuken is het hart van het huis, het centrale element van de woonruimte en geeft uit  op het terras en verandert in een ruimte van expressie.
De metalen Steeltrend-legplanken geven structuur aan de meubels. Ze creëren open ruimtes waar de natuur de boventoon voert en waar u eenvoudig droge voeding op kunt stockeren.
Het geheel is licht en ademend. De klassieke bovenkasten zijn vervangen door luchtige legplanken waarop decoratieve objecten kunnen worden geplaatst.

Luxe Line-fronten, cesar brown stone Futura-laminaat, mat zwarte handgrepen.
Werkblad in cesar brown stone Futura-laminaat.
Decoratieve Woodtrend-meubels.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 11 434 €

Sfeer Herbronning solution prix
Sfeer Herbronning solution prix plan
Inplanting in UOppervlakte 8,40 m²
11 434 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Herbronning

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • Een enkel aanspreekpunt
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De oorspronkelijke keuken is behouden

"De oorspronkelijke keuken is behouden"

Tijdens de renovatie van zijn nieuwe appartement wilde de klant de houten Mobalpa-keuken behouden. De materialen en de afwerkingen hebben niets aan kwaliteit verloren. De wens van de klant? De keuken opentrekken naar de woonkamer.

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Serene
  Sfeer Serene L-vormig LM
 • Sfeer Groene
  Keuken Sfeer Groene aménagée en U Synchroon naturel eikenhout LM
 • Sfeer PUUR Natuur
  Keuken Sfeer Natuur Hoogglans wit lineare Anordnung mit kookeiland LM

Een kleine open keuken met de sfeer Herbronning

Terug naar de essentie

 

Wat de Aarde ons schenkt
De hulpbronnen waarover we vandaag de dag beschikken, zijn minder voor de hand liggend en vooral kostbaarder geworden. Om deze natuurlijke schatten eer te bewijzen en ze te behouden, moeten we ze uiteraard respecteren, maar ook de tijd nemen om ons opnieuw met de natuur te verbinden. De keuken van de sfeer Herbronning wijst ons de weg naar dit ideaal. Door inspiratie te halen uit authentieke materialen, zoals steen en hout, scherpt ze ons ecologisch bewustzijn aan. Deze ruimte is open en naar buiten gericht. Ze prikkelt ons om ons bewust te worden van de schoonheid die ons omringt. Ten slotte heeft de keuken talloze voorzieningen om beter afval te kunnen sorteren en zo weinig mogelijk te verspillen.

 

Puurheid als inspiratie

De sfeer Herbronning beperkt zich niet tot de kleur van de keuken, maar focust vooral op het materiaal. Met zijn fronten van laminaat met de kleur Cesar Brown Stone benadrukt deze keuken de pure schoonheid van natuurlijke materialen. Deze directe verwijzing naar steen, zowel op de deuren als op het werkblad, nodigt uit tot bezinning. Een massieve uitstraling wordt vakkundig vermeden dankzij de metalen nissen uit de Steeltrend-collectie. Ze structureren de ruimte en zorgen voor handige openingen. Samen zorgen de meubels voor een mooi spel van dichte en open opbergruimtes.

 

De comeback van hout

De soberheid van steen krijgt extra karakter door het bijpassende meubilair, zoals de houten laden en wandlegplanken, of zelfs de eettafel en de banken. De gekozen houtsoort (Gestructureerd amberkleurig eikenhout) is ontzettend zacht, om de kilte van het grijs te verminderen. In een verre van traditionele keuken proberen we dit materiaal in zijn meest natuurlijke vorm te tonen. Het hout komt ook subtiel naar voren met het vlechtwerk aan de hanglampen. Al deze details bezorgen u meteen een goed gevoel wanneer u deze ruimte van de woning betreedt. Door de band tussen natuur en stadsbewoner te versterken, doet deze open keuken denken aan de ontwerpen van Frank Lloyd Wright en de Prairie School-stijl. Deze Amerikaanse architectuurstijl is nog steeds een referentie voor iedereen die de natuur als een te beschermen hulpbron en een invloedrijke omgeving beschouwt.

 

De nieuwe stijl van de open keuken

Met een grote woonkamer, zoals op de hoofdfoto, is de verleiding groot om voor een open keuken met centraal kookeiland te kiezen. Deze keukens, die gericht zijn naar de eetkamer of de woonkamer, gebruiken dit meubelstuk om een vloeiende overgang te creëren. Het centrale kookeiland is tegenwoordig bijna een must in open keukens. De sfeer Herbronning heeft echter gekozen voor een wat aparte indeling: een U-vormige opstelling met een opening die bewust naar het terras en het tuinsalon is gericht. Waarom zo’n opstelling? Daar zijn meerdere redenen voor. Door een duidelijke overgang tussen binnen en buiten te creëren, benadrukt deze opstelling het thema van de natuur dat reeds in het interieur is verwerkt. Deze indeling is ook interessant omdat u kunt profiteren van de natuurlijke lichtinval via de grote glazen schuifdeuren. Ten slotte nodigt ze u uit om op een zonnige dag naar buiten te gaan en een hapje te eten.
 

Zero waste inrichtingselementen

Steeds meer mensen raken overtuigd van zero waste in de keuken. Dat doel kan in het begin best ingewikkeld zijn. Gelukkig is deze ecologische uitdaging gemakkelijker te realiseren met een paar aanpassingen in de keuken. De sfeer Herbronning biedt tal van goede ideeën voor een beter afvalbeheer en een beter verbruik met behoud van een eigentijds interieur! Onder de spoelbak verbergt de schuiflade drie aparte afvalemmers om glas, recycleerbaar afval en huishoudelijk afval gemakkelijk te sorteren. Maar het wordt pas echt eenvoudig als u uw afvalbak niet hoeft te vullen door onnodige verpakkingen te vermijden. De sfeer Herbronning is dan ook voorzien van meubels die handige en mooie oplossingen bieden. De grote houten schuifladen zijn perfect voor het opbergen van bokalen, maar ook voor het bewaren van groenten zoals in een ouderwetse voorraadkast. Ten slotte is het werkblad ook afgewerkt met kruidenbakken, ideaal voor een frisse en groene keuken. De kruiden, die u vanuit de woonkamer kunt zien, zijn ook erg decoratief.

 

Kom deze open keuken van de sfeer Herbronning, en alle andere volledig uitgeruste keukens, ontdekken in onze showrooms.