Sfeer Hemelrijk
Keuken Sfeer Hemelrijk Gevernist mat zwart mit kookeiland VP
50

HEMELRIJK

Het blauw van de muren en de mineraalachtige uitstraling van het werkblad staan mooi in contrast met de matzwarte ‘total look’ van deze greeploze keuken. De vitrinekasten met rookglas kunnen worden gevuld met het mooiste servies, terwijl het kastblok veel opbergruimte biedt naast de geïntegreerde grote Amerikaanse koelkast.
De buffetkast met neerklapbare deuren is volledig op maat gemaakt.

Melia-fronten in geverniste, mat zwarte.
Werkbladen in gestructureerd Loza laminaat en gestructureerd helder cement laminaat.
Lago-vitrinekasten.

KeukenHEMELRIJK

Het blauw van de muren en de mineraalachtige uitstraling van het werkblad staan mooi in contrast met de matzwarte ‘total look’ van deze greeploze keuken. De vitrinekasten met rookglas kunnen worden gevuld met het mooiste servies, terwijl het kastblok veel opbergruimte biedt naast de geïntegreerde grote Amerikaanse koelkast.
De buffetkast met neerklapbare deuren is volledig op maat gemaakt.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 11 607 €

  • Keuken Sfeer Hemelrijk Prijs oplossing
  • Keuken Sfeer Hemelrijk Prijs oplossing plan

Oppervlakte 10,80 m²11 607 €

Inplanting in kookeiland

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Hemelrijk

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Sfeer SignatureKeuken Sfeer Signature Mat nachtblauw lineare anordnung mit kookeiland
  • Sfeer BlackKeuken Sfeer Black Gevernist mat zwart met kookeiland
  • Sfeer HedendaagsKeuken Sfeer Hedendaags Gestructureerde Quercy-notelaar mit kookeiland LM benl

Een volledig uitgeruste keuken met de sfeer Hemelrijk

Een zwarte keuken in moderne stijl

 

Als een sterrenhemel


Alleen midden in de nacht kunnen we naar de sterren kijken. De keuken van de sfeer Hemelrijk laat zich inspireren door het moment waarop de duisternis van de hemel het sterkst is en sterren die duisternis doorprikken. Hoewel deze keuken volledig in het zwart is opgetrokken, lijkt hij af te steken tegen de sobere blauwe muur om beter te kunnen schitteren. Die indruk ontstaat door de zwarttinten: mat op de onderkasten, maar ook hoogglans dankzij de aanwezigheid van het rookglas op de vitrinekasten bovenaan. De keuken sluit perfect aan bij de woonkamer en bevat zelfs een op maat gemaakte buffetkast die de twee ruimtes met elkaar verbindt.

 

De keuken van de sfeer Hemelrijk is een moderne, volledig uitgeruste keuken met een centraal kookeiland dat er zeer modern uitziet. De L-vormige opstelling met een centraal kookeiland biedt een vlotte doorgang tussen de verschillende meubels. Deze intens zwarte, open keuken heeft veel opbergruimte die u georganiseerd kunt indelen. Het centrale kookeiland is volledig gewijd aan het bereiden van maaltijden. Het bevat eveneens een bargedeelte met twee barstoelen. Voor de bar werd een werkblad van helder cementgrijs laminaat gebruikt. Achter het kookeiland bevinden zich de afwas- en de kookhoek in een indrukwekkende rechte lijn. De fronten van de sfeer Hemelrijk zijn voorzien van deuren van mat zwarte melamine die zowel modern als elegant ogen. Deze meubels worden aangevuld met een werkblad en een keukenachterwand met een decor van zwarte steen. Ze dragen één boodschap uit: zwart was nog nooit zo chic. Om een ​​samenhangend geheel te behouden, zijn de huishoudelijke apparaten gegroepeerd en zoveel mogelijk onopvallend ingebouwd. Ze zijn gekozen in de kleuren zwart en roestvrij staal en passen perfect in deze keuken.

 

Tinten zwart

Zwart is een kleur die ondanks zijn sombere kant erg aantrekkelijk is. In het interieur kan deze kleur ons steeds meer verleiden. Aanvankelijk werd zwart gecombineerd met conventionele kleuren, zoals wit of hout. Vandaag is deze kleur helemaal klaar om ons op z’n eentje te veroveren. Maakt u de gewaagde keuze van een volledig zwarte keuken? Zorg dan voor een stijl die spectaculair genoeg is om het geheel te laten opvallen. Door te spelen met texturen (steen, glas en melamine) en tinten (mat en hoogglans) biedt de uitgeruste keuken van de sfeer Hemelrijk een unieke moderne ruimte waarin de kleur zwart al zijn designmogelijkheden laat zien.

 

Samenkomen rond het centrale kookeiland


Het centrale kookeiland van deze keuken is in veel opzichten opmerkelijk te noemen. Het monobloc-effect is ideaal voor deze open ruimte. Het zorgt voor een vloeiende overgang met de buffetkast om zo beter op te gaan in de eetkamer. De keuken ziet er onberispelijk uit dankzij de greeploze deuren die perfect passen bij de lineaire opstelling tegen de muur. De verdeling van de zones op het kookeiland is erg duidelijk. Het werkblad in de kleur gestructureerd helder cement deelt het oppervlak in en bakent de bar beter af. Het kookeiland, dat zichtbaar is vanuit de woonkamer, heeft een open opbergruimte om het meubel te verlichten en met enkele persoonlijke voorwerpen te verfraaien.

 

Dagelijks comfort

De keuken van de sfeer Hemelrijk is niet alleen stijlvol, maar ook uitgerust met functionele meubels en apparaten. Ze bevat eveneens ons unieke Alto-meubel, dat enkel bij Mobalpa verkrijgbaar is. Dit meubel biedt de beste kasthoogte op de keukenmarkt met tot wel 20% extra opbergruimte. Met zijn smaller en daardoor discreter onderstel en dito werkblad ziet dit meubel er mooier uit en is het perfect geschikt voor een open keuken. Ten slotte zorgt de hoogte van het werkblad (tussen 91 en 96 cm) voor een ongeëvenaard gebruikscomfort. Aan de zijkant van de keuken herbergt het kastenblok de huishoudelijke apparaten en de binnenladen voor een optimale indeling.

 

Kom deze uitgeruste keuken van de sfeer Hemelrijk, en alle andere volledig uitgeruste keukens, ontdekken in onze showrooms. Vraag zeker en vast het advies van een van de ontwerpers van Mobalpa. Ze zijn er om uw project op punt te stellen en al uw vragen te beantwoorden, van de prijs tot de levering.