Sfeer Black

Keuken Sfeer Black Gevernist mat zwart met kookeiland VP

SFEER BLACK

Deze open keuken in matzwart heeft een heel stijlvolle, krachtige uitstraling. Het werkblad in massieve notelaar in het centrale kookeiland zorgt voor afwisseling en legt de nadruk op het eetgedeelte.
De onregelmatige indeling van de legplanken op maat en de nissen met geïntegreerde verlichting zorgen voor een extra decoratieve toets.

Melia-fronten in geverniste, mat zwarte, Leoni-handgrepen in zwart nikkel.
Luxe Fenix®-laminaat werkbladen mat Ingo-zwart en geverniste en geoliede Europese notelaar.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 10 314 €

Sfeer Black solution prix
Sfeer Black solution prix plan
Inplanting in kookeilandOppervlakte 18,97 m²
10 314 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Black

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • Een enkel aanspreekpunt
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De oorspronkelijke keuken is behouden

"De oorspronkelijke keuken is behouden"

Tijdens de renovatie van zijn nieuwe appartement wilde de klant de houten Mobalpa-keuken behouden. De materialen en de afwerkingen hebben niets aan kwaliteit verloren. De wens van de klant? De keuken opentrekken naar de woonkamer.

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Serene
  Sfeer Serene L-vormig LM
 • Sfeer Factory
  Keuken sfeer Factory Matgelakt zwart met kookeiland LM
 • Sfeer Signature
  Keuken Sfeer Signature Mat nachtblauw lineare anordnung mit kookeiland LM

De zwarte keuken met de sfeer Black

Zwart en al zijn schakeringen in de keuken.

 

De kracht van zwart
Zwart is een mysterie, een kleur die geassocieerd wordt met de nacht en met wat gewoonlijk verborgen is. Bij het versieren moet men weten hoe men zijn kracht en zijn aura, die sommigen als negatief beschouwen, kan temmen. Het resultaat kan dan alle verwachtingen overtreffen. Met Ambiance Black lijkt zwart zo kostbaar als een diamant. De keuken is pittig, elegant en geraffineerd en sublimeert haar en slaagt erin alle schoonheid van de plaats te onthullen zonder ooit triest of saai over te komen. 

De sfeer Black is een resoluut moderne zwarte keuken. De hier gepresenteerde I-vormige indeling met centraal eiland is perfect om dit loft-achtige designinterieur te bezetten. Deze open keuken combineert verschillende aparte en originele elementen die dit project uniek maken, ondanks het alomtegenwoordige zwart. Het centrale eiland, het middelpunt van deze sfeer, biedt een groot oppervlak voor de bereiding van maaltijden en herbergt een echte eethoek in kostbaar hout. De fronten van de Black meubelen zijn, net als het werkblad, in een elegant en geraffineerd matzwart uitgevoerd. De handgrepen, ook zwart, onderstrepen op subtiele wijze de lijnen van deze uitzonderlijke keuken. Volledig uitgerust, het heeft alle apparatuur voor een optimale werking. 

Donkere elegantie

Zwart is lange tijd vermeden bij de inrichting van kamers in huis. Deze kleur, die als somber en te vuil werd beschouwd, werd natuurlijk terzijde geschoven bij het zoeken naar de juiste kleur voor de keuken en kreeg lange tijd de voorkeur boven wit. Het heeft lang geduurd voordat zwart zijn plaats vond in deze belangrijke en strategische kamer. Aanvankelijk werd het schuchter geassocieerd met wit, meer voor de hand liggend in de keuken, of met hout, warmer. Beetje bij beetje zijn de decoratiestijlen echter radicaal veranderd. De kleur zwart is een sterke designtrend geworden en wordt overal in huis en vooral in de keuken gebruikt. Vandaag heeft hij het ultieme stadium bereikt: een totaal matte look die enkele aanpassingen vereist om de valkuilen te vermijden van deze kleur, die zeker niet is zoals de andere. 

Een kostbaar hout

Hoe kan een volledig zwarte keuken er licht uitzien? Op papier kan Ambiance Black, met zijn vele matzwarte elementen, beangstigend zijn. Maar als je deze keuken in het echt ziet, valt hij op in het licht en straalt hij een ingetogen en warme sfeer uit. Deze magie is mogelijk dankzij de inbreng van hout in de eethoek en op een deel van het werkblad. De aangeboren elegantie van de matzwarte fronten en handgrepen gaat gepaard met de juiste hoeveelheid warmte van het levende materiaal massief hout. Voor de keuken Ambiance Black is notenhout gebruikt, dat donkerder is dan andere houtsoorten, om zijn geraffineerde en delicate stijl te behouden. Dit edele materiaal kan gemakkelijk worden gecombineerd met de meest eigentijdse creaties, vooral als het, zoals in dit geval, wordt gebruikt op elementen die zich onderscheiden van de massa.

De ruimte opnieuw uitvinden

De trendy combinatie van zwart en hout is niet genoeg om de bijzondere schoonheid van deze keuken te verklaren. Je moet de lay-out van dichterbij bekijken om te begrijpen wat het zo speciaal maakt. Dit keukenproject speelt veel in op het bijna verborgen spel van bepaalde elementen. In plaats van traditionele hoge kasten maken in elkaar grijpende wandplanken de bovenverdieping lichter om de ruimte luchtig en origineel te houden. In dezelfde geest behouden de kasten van gerookt glas de eigenschappen van de kleur zwart, terwijl ze de keuken verlichten. Ambiance Black speelt voortdurend met volumes en ruimtes om verrassing te creëren. De onverwachte aanwezigheid van hout op het werkblad doorbreekt bewust de lineariteit van dit geheel en is een echo van de tafel op het centrale eiland. Ten slotte vestigen nissen met geïntegreerde verlichting de aandacht op oordeelkundig gekozen decoratieve voorwerpen. Uiteindelijk heeft Ambiance Black een meesterzet geleverd: zwart was nog nooit zo elegant!

Kom en ontdek de chique en eigentijdse ambiance van Black en de andere inbouwkeukenmodellen in onze showrooms.