Sfeer Iconisch
Keuken Sfeer Iconisch Gevernist mat zwart lineare anordnung mit kookeiland
50

ICONISCH

Deze woning werd uitgebreid met een veranda met veel lichtinval, waarin een keukeneiland met een resoluut hedendaagse look geïnstalleerd is. De combinatie van gitzwart, roze en wijnrood versterkt het monolithisch gevoel van het centrale keukeneiland en zorgt voor een unieke sfeer. De deuren van deze greeploze keuken zijn uitgerust met een duwspringslot.

Kiffa-fronten in synchroon gitzwart en mat tamariskroze. Fenix®-werkblad in Rosso Jaipur.
Meubels op maat in synchroon gitzwart en mat zwarte melamine.

KeukenICONISCH

Deze woning werd uitgebreid met een veranda met veel lichtinval, waarin een keukeneiland met een resoluut hedendaagse look geïnstalleerd is. De combinatie van gitzwart, roze en wijnrood versterkt het monolithisch gevoel van het centrale keukeneiland en zorgt voor een unieke sfeer. De deuren van deze greeploze keuken zijn uitgerust met een duwspringslot.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 14 178 €

  • Keuken Sfeer Iconisch solution prix
  • Keuken Sfeer Iconisch solution prix plan

Oppervlakte 11,2 m²14 178 €

Inplanting in kookeiland

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Iconisch

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Sfeer HedendaagsKeuken Sfeer Hedendaags Gestructureerde Quercy-notelaar mit kookeiland LM benl
  • Sfeer PUUR NatuurKeuken Sfeer Natuur Hoogglans wit lineare Anordnung mit kookeiland
  • Sfeer ComptoirKeuken Sfeer Comptoir Mat zwart L-vormige LM

De designkeuken met Sfeer Iconisch

 

Eigentijds, puur en design

 

De belichaming van een tijdperk


Sfeer Iconisch weerspiegelt de moderne wereld. De uitrusting is van de nieuwste technologie, terwijl de decoratieve stijl de laatste trends in design, kleuren en materialen omvat. Het resultaat is een keuken die even mooi als comfortabel is. Deze open keuken, geïnstalleerd in een aanbouw met een glazen dak, heeft een sobere belijning dankzij de afwezigheid van handgrepen. Dit overzichtelijke interieur is niettemin een onconventioneel model, met name dankzij het beheerste gebruik van kleuren zoals zwart of roze.

 

Gecontroleerde materialen en kleuren

 

Het ontwerp laat niets aan het toeval over. Kleuren en materialen zijn belangrijk om een unieke, moderne en verfijnde sfeer te creëren. In deze kamer worden we eerst verrast door de chromatische mix, die over het algemeen niet in keukens wordt gebruikt. Zwart concurreert met roze en bordeaux rood. Drie sterke kleuren die elkaar aanvullen om een unieke designsfeer te creëren, zowel zacht als intens. Ook materialen krijgen een prominente plaats, met matte afwerkingen op meubeldeuren en werkbladen. Door te kiezen voor matte fronten van melaminehout verliest de keuken geen greintje warmte, terwijl toch zeer technische materialen worden gebruikt.

 

Het eiland uit één stuk


Met een keuken die open is naar het woongedeelte, is het centrale eiland een must. Het biedt een groot werkoppervlak en veel opbergruimte, maar in het geval van de Iconic ambiance is het ook uitgerust om multifunctioneel te zijn. In de woon- en eetkamer vermenigvuldigt hij de ruimten door open en gesloten opbergruimten af te wisselen. De twee nissen verlichten het monobloc effect van het zwarte eiland. De herinnering aan het roze van de credenza in deze nissen maakt het mogelijk een echte harmonie van kleuren te verkrijgen tussen het eiland en het lineaire. Aan de andere kant wordt prioriteit gegeven aan functionaliteit. We vinden een reeks gesloten modules die verschillende opstellingssystemen bieden voor de bereiding en het kookgerei. Het werkblad van dit centrale eiland wordt tenslotte gebruikt als kookgedeelte, aangezien er een inductiekookplaat vlak in het blad is geïntegreerd. Degene die de kachel bedient, is dan naar buiten gekeerd en kan van de anderen blijven genieten.

 

Ultramoderne apparatuur

 

We kunnen het niet over hedendaagse keukens hebben zonder de uitrusting te vermelden die ontworpen is om de ergonomie te verbeteren. Dit omvat modulaire opslageenheden. De lades van de Sfeer Iconisch zijn voorzien van talrijke accessoires om te organiseren en te compartimenteren. De grote schuiflades kunnen worden voorzien van houten vakken, die eindeloos kunnen worden gestapeld en gecombineerd. Verdeelschotten passen de opbergruimte aan de grootte van het keukengerei aan, terwijl de vakken met halve maantjes het gemakkelijker maken om bestek op te bergen. De credenza heeft een ingenieus systeem van modulaire panelen, alleen verkrijgbaar bij Mobalpa, waarin naar behoefte legplanken en accessoires kunnen worden geplaatst. Om deze zeer belangrijke designdimensie in de Sfeer Iconisch te behouden, zijn bepaalde huishoudelijke apparaten volledig geïntegreerd, zodat ze onzichtbaar zijn wanneer ze gesloten zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval met de afwasmachine of de koelkast. Andere daarentegen worden zichtbaar gelaten omdat hun esthetiek beantwoordt aan de gewenste criteria: het inductie fornuis met geïntegreerde afzuigkap, zeer eigentijds, is even mooi als vernieuwend.

 

De op maat gemaakte voorraadkast
 

Het bewijs dat Sfeer Iconisch geen keuken is zoals de andere: ze verbergt een schat. De op maat gemaakte voorraadkast is slim verborgen achter een deur met dezelfde fronten als de rest van de keuken. Een echte grot van Ali Baba, deze ruimte staat vol met praktische en esthetische meubels. De interne lades bieden een grote opslagcapaciteit en een ongeëvenaarde toegankelijkheid. Ze zijn perfect voor het bewaren van al uw levensmiddelen. Aan de achterkant van de bijkeuken maken een klein werkblad en gesloten kasten de keukenindeling compleet. Dit wordt de ideale ruimte om kleine apparaten en proviand op te bergen zonder dat de hoofdkamer vol komt te staan.

 

Kom en ontdek de designatmosfeer van Iconique en de andere inbouwkeukenmodellen in onze showrooms. Aarzel niet om advies te vragen aan een van de ontwerpers van Mobalpa om uw keukenproject te verfijnen en al uw vragen te beantwoorden, van prijs tot levering.