Sfeer Comptoir
Keuken Sfeer Comptoir Mat zwart L-vormige VP

SFEER COMPTOIR

De perfecte combinatie van traditie en moderniteit: deze zwarte keuken heeft een origineel ontwerp met buitenhoek. De klassieke kaderdeuren staan in mooi contrast met het moderne matzwart.
De combinatie van legplanken, metalen nissen en houten elementen uit de collectie Woodtrend zorgt voor een uniek decoratief effect.

Eole-fronten in mat zwart, Geometrika-handgrepen in doorgeschuurd zwart.
Werkblad in gestructureerd, Art-metaalgrijs laminaat.
Decoratieve Woodtrend-meubels

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 9 660 €

Sfeer Comptoir Solution prix
Sfeer Comptoir Solution prix plan
Inplanting in LOppervlakte 10,62 m²
9 660 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Comptoir

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • In het hart van de Alpen
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De oorspronkelijke keuken is behouden

"De oorspronkelijke keuken is behouden"

Tijdens de renovatie van zijn nieuwe appartement wilde de klant de houten Mobalpa-keuken behouden. De materialen en de afwerkingen hebben niets aan kwaliteit verloren. De wens van de klant? De keuken opentrekken naar de woonkamer.

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Black
  Keuken Sfeer Black Gevernist mat zwart met kookeiland LM
 • Sfeer Cocooning
  Keuken Sfeer Cocooning Gevernist mat wit U-vormige lay-out LM
 • Sfeer Essentie
  Keuken Sfeer Essentie Gevernist mat polair wit met kookeiland LM

De houten en zwarte keuken met van de Sfeer Comptoir 

 

Een evenwicht van krachten voor een warme en ontspannen look

 

Een stijl die hulde brengt aan de bistro


Emblematisch voor de bistro, is de toonbank een vrolijke ontmoetingsplaats. Van 's morgens tot 's avonds komen de mensen hier om koffie te drinken, te lunchen of een aperitiefje te drinken met vrienden, maar vooral om een warm moment te delen met anderen. Gezelligheid is aan de orde van de dag rond de toonbank, maar in de keuken moet ook snel en efficiënt gewerkt worden, zodat niets deze goede tijd kan bederven. De Sfeer Comptoir van Mobalpa is het toonbeeld van dit professionele meubilair: de retrostijl past perfect bij de bistrotrend, maar deze keuken is ook ontworpen om te voldoen aan alle eisen op het gebied van gebruikscomfort in huis.

 

De Sfeer Comptoir is een zwarte en houten keuken waar gezelligheid voorop staat. Dit originele indelingsproject in een uitgaande hoek past zich perfect aan de beperkingen van de hoofdruimte in dit huis aan. Deze open keuken beslaat drie aaneengesloten wandsecties om de circulatie en de uitwisseling tussen de verschillende ruimtes te vergemakkelijken. Het merendeel van de meubelen in de Comptoir ambiance heeft matzwarte omlijste fronten met zwarte Géométrika handgrepen. Aan de kant van het werkblad verandert de kleur van zwart in grijs met een metalen laminaat. Deze kleur zorgt voor een vloeiende overgang van kleuren naar de roestvrij stalen gootsteen en apparaten. Tot slot wordt hij ondersteund door houten elementen uit de Woodtrend-collectie, om de bistro-geest in herinnering te brengen. Slimme opbergaccessoires zoals het flessenrek of de hoge laden maken het mogelijk deze ruimte efficiënt en esthetisch te organiseren. Om de continuïteit tussen deze keuken en de woonkamer visueel te verzekeren, is de vloer bedekt met zeshoekige tegels die de kleurcode van de verschillende elementen weerspiegelen en tegelijkertijd vakkundig versmelten met de parketvloer.

 

De winnende combinatie van zwart en hout
 

De combinatie van zwart en hout biedt oneindig veel mogelijkheden voor decoratie. In keukens is het altijd een winnende combinatie, net als de vaak gebruikte combinatie van hout en wit. Aan de ene kant brengt zwart karakter en moderniteit, terwijl hout de kaart speelt van het edele en authentieke materiaal. Het keukenontwerp is dus gebaseerd op het belang dat aan elk van deze kleuren wordt gehecht. In de Sfeer Comptoir staat zwart zeker op de voorgrond. Deze intense kleur is gebruikt op de wanden zonder dressoir, op de wandkap, het werkblad en op de meeste meubelfronten, en zorgt voor het designaspect van deze inrichting. Dankzij de strategisch geplaatste houtaccenten wint de Sfeer Comptoir aan diepte, maar ook aan warmte. Deze volledig zwarte keuken had kunnen vervagen in de muren, maar de houten elementen creëren de nodige contrasten om de apparatuur in de ruimte tot zijn recht te laten komen. Hout is ook decoratief, met de grote houten laden uit de Woodtrend-collectie en de flessenhouders die rechtstreeks verwijzen naar de bistrostijl die in deze ruimte gewenst is. 

 

Convivialiteit als levenskunst

 

De keuken Sfeer Comptoir is rechtstreeks geïnspireerd op de bistrostijl en maakt op ingenieuze wijze gebruik van de codes van deze stijl om een warme en authentieke ruimte te creëren. Allereerst doen de houten meubelen, zoals de grote schuiflades en de wandplanken, denken aan het design van oude brasserieën, maar dan wel up to date gebracht. Door te kiezen voor matzwarte omlijste deuren in plaats van witte, is de bistronomie spirit verzekerd, een slimme mix van vintage en moderniteit. In dezelfde geest combineren de metalen nissen industriële decoratie en een "hoekcafé"-sfeer. De toestellen, met opzet in roestvrij staal gekozen, verwijzen naar de professionele uitrusting van deze instellingen. Tenslotte is in plaats van het eiland een tafel met barkrukken in de ruimte direct naast de keuken geplaatst om het gezelligheidseffect te accentueren en een extra werkblad te creëren. Het eindresultaat is een keuken die klaar lijkt te zijn om familie en vrienden te ontvangen in een vrolijke en ontspannen sfeer. 

 

Kom de houten en zwarte keuken van Sfeer Comptoir ontdekken, maar ook de andere modellen van inbouwkeukens in onze showrooms.