Sfeer Imagine
Keuken Sfeer Imagine Mat terracotta VP

Sfeer imagine

Ga voor stijl! Gebruik kleur in uw gerenoveerde keuken. In dit voorbeeld wordt door het prachtige color block van saliegroen en terracotta in art-decostijl een interessante spanning gecreëerd. De technische elementen die achter de gesloten meubels verstopt zitten, ontsnappen zo aan de aandacht. U geniet van een perfect ergonomische bewegingsvrijheid in een functionele en moderne keuken. Een ervaring even uniek als uzelf. Designed for you.

Fronten Kiffa in mat terracotta en mat saliegroen; greeploze profielen van messing.
Gelamineerde werkbladen Luxe Fenix® in Piombo Doha en gevernist geolied zwart eikenhout.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 14 136 €

Sfeer Imagine solution prix
Sfeer Imagine solution prix plan
Inplanting in kookeilandOppervlakte 15,05 m²
14 136 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Imagine

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • In het hart van de Alpen
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De oorspronkelijke keuken is behouden

"De oorspronkelijke keuken is behouden"

Tijdens de renovatie van zijn nieuwe appartement wilde de klant de houten Mobalpa-keuken behouden. De materialen en de afwerkingen hebben niets aan kwaliteit verloren. De wens van de klant? De keuken opentrekken naar de woonkamer.

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Signature
  Keuken Sfeer Signature Mat nachtblauw lineare anordnung mit kookeiland LM
 • Sfeer Comptoir
  Keuken Sfeer Comptoir Mat zwart L-vormige LM
 • Sfeer Serene
  Sfeer Serene L-vormig LM

De trendy keuken met Sfeer Imagine

 

De grenzen verleggen 

 

De kracht van de verbeelding

 

Met verbeelding is alles mogelijk. U kunt bijvoorbeeld teruggaan in de tijd en in een Belle Epoque-sfeer terechtkomen. Sfeer Imagine doet precies dat: deze nieuwe keuken ziet eruit alsof hij er altijd al heeft ingehoord. Maar als je de details bekijkt, besef je dat het zeer modern is. Keukens als Imagine zijn zeldzaam: ze weten de laatste trends op het gebied van kleur, materiaal, indeling en design te combineren.

 

Stel je een trendy keuken voor die anders is dan alle andere.  De I-vormige indeling met een eiland uit één stuk onderscheidt zich door de toevoeging van een grote werkruimte in zwart gelakt en geolied eikenhout, die zowel dienst doet als voorbereidings- en ontvangstruimte. Geïntegreerd in een grote ruimte met gewelfde openingen, respecteert deze keuken de art deco stijl van dit huis. Technische elementen zoals apparaten zijn zo veel mogelijk weggewerkt om hun invloed op de inrichting te minimaliseren. Ze zijn gegroepeerd in de kastenwand, die dankzij de keuze van één kleur in de kamer lijkt op te gaan. De meubelen in de Imagine-omgeving hebben daarentegen elegante fronten in mat terracotta melamine. De greeploze messing profielen accentueren het designeffect van dit ensemble. Aan beide uiteinden bevinden zich glazen legplanken waarop u de kamer kunt personaliseren en aantrekkelijke decoratieve voorwerpen kunt uitstallen. Het werkblad van zijn kant speelt de kaart van de originaliteit door gebruik te maken van twee zeer verschillende maar complementaire materialen: een Fenix-laminaat dat verrast met zijn fluweelzachte afwerking en een gelakt zwart eikenhout dat niet aan karakter ontbreekt. De houten receptietafel is ongetwijfeld het middelpunt van deze keuken, zowel modern als kostbaar. De credenza tenslotte is origineel met zijn porcellanato tegels met een design look. 

 

Meteen liefde op het eerste gezicht voor de art deco stijl

 

Decoratie is, net als mode, een eeuwige herstart. Het bewijs is in de pudding met deze trendy keuken die hoge cijfers scoort voor stijl, design, kleuren en materialen. In dit huis uit de jaren 1920 moest bij de renovatie al het moderne comfort worden geïntegreerd, terwijl toch de onnavolgbare art-decostijl van die tijd behouden moest blijven. Voor de keuken was het dan ook ondenkbaar deze continuïteit niet te verzekeren.  Hoe definieer je deze art deco stijl? De sfeer moet chic en elegant zijn, en daarvoor wordt zwaar geleund op grafische en geometrische elementen. Wat de kleuren betreft, vertrouwt de art-decostijl op een gedempte sfeer en discrete metalen accenten (goud of messing, bijvoorbeeld). Er moet worden gestreefd naar kleurencombinaties, maar altijd zacht, aangezien de art-decostijl geen al te opzichtige kleurenschema's toelaat. Door te kiezen voor een combinatie van saliegroen en terracotta voldoet de keuken in de Imagine-sfeer perfect aan deze specificaties. Fluweelachtige materialen zijn ook populair, en daarom is het Fenix-werkblad met zijn zijdeachtige afwerking bijzonder geschikt voor deze keuken. Logischerwijs is deze stijl ook gebaseerd op edele materialen zoals hout. En de details zijn onmiskenbaar: de messingkleurige greeploze profielen van de meubelen, de opaalglazen ophangingen en de glazen legplanken geven deze ruimte een unieke sfeer, een trendy mengeling van moderniteit en elegantie uit het verleden. Men kan alleen maar bezwijken voor de charme van trendy keukens die de art deco stijl gebruiken!

 

Gedurfd ontwerp

 

Wat zijn de belangrijkste ideeën in dit ontwerp? Door de duidelijke scheiding tussen de apparaten, die gegroepeerd zijn in de wand van toon-op-toon kasten, kan de nadruk worden gelegd op decoratie en afwerking. De glazen leggers aan weerszijden van het rekkenblok zorgen voor een zeer esthetische valse symmetrie en geven tegelijk een zeer zachte verlichting. Hoewel trendy keukens een zeer visuele en grafische benadering moeten hebben, mogen ze het comfort niet uit het oog verliezen. Meubelen met een vouwdeursysteem verbeteren de ergonomie en vergemakkelijken het opbergen in huis. Tot slot wordt het eiland uit één stuk bekroond met een ander afgerond werkblad om gasten te verwelkomen. Dit hoogteverschil tussen het eiland en de eethoek bewijst eens te meer dat er geen gebrek is aan ontwerpideeën in deze lay-out. Sfeer Imagine is zeker een trendy keuken.

 

Kom en ontdek de trendy Sfeer Imagine keuken en de andere keukenmodellen in onze showrooms. Aarzel niet om gebruik te maken van het advies van de ontwerpers van Mobalpa. Zij zijn er om uw project te verfijnen en al uw vragen te beantwoorden, van prijs tot levering.