Sfeer Cocooning

Keuken Sfeer Cocooning Gevernist mat wit U-vormige lay-out VP

SFEER COCOONING

Koken op kantoor!
Gebruik je vindingrijkheid om het praktisch en aantrekkelijk te maken. Optimalisatie is het sleutelwoord bij het ontwerp en de inrichting van deze ruimte. Installeer hoge kasten voor maximale opbergruimte en maak het geheel lichter met open nissen. Daardoor kunt u zelfs uw bureau installeren. Het heeft alle kenmerken van een geweldige kamer!

Kiffa-fronten in mat Aravis-wit, grepen Soline met rvs afwerking.
Werkblad in gestructureerd Bourgogne-eikenhoutlaminaat.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 8 928 €

Sfeer Cocooning solution prix
Sfeer Cocooning solution prix
Inplanting in UOppervlakte 6 m²
8 928 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Cocooning

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • Een enkel aanspreekpunt
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De oorspronkelijke keuken is behouden

"De oorspronkelijke keuken is behouden"

Tijdens de renovatie van zijn nieuwe appartement wilde de klant de houten Mobalpa-keuken behouden. De materialen en de afwerkingen hebben niets aan kwaliteit verloren. De wens van de klant? De keuken opentrekken naar de woonkamer.

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Brooklyn
  Keukens Sfeer Brooklyn Mat platinagrijs U-förmige Anordnung LM
 • Sfeer Essentie
  Keuken Sfeer Essentie Gevernist mat polair wit met kookeiland LM
 • Sfeer Herbronning
  Keuken Sfeer Herbronning Cesar Brown Stone U-vormige LM

De kleine keuken met de Sfeer Cocooning

 

Een kleine, gezellige en geruststellende keuken

 

Als een gezellig nest

In de natuur is de cocon een beschermend omhulsel. Dit idee werd al snel overgenomen in de decoratie en staat nu bekend als de cocooning-stijl. Wat zijn de belangrijkste principes van deze stijl? Het moet uitnodigen tot ontspanning en tot rust komen door middel van rustgevende kleuren, dus een palet van neutrale tinten zoals wit of grijs verdient de voorkeur. Op dezelfde manier kiezen we voor natuurlijke materialen zoals hout om de kamer op te warmen. Tenslotte concentreren wij onze inspanningen op de inrichting om een interieur te creëren dat is als een beschermende capsule waarin wij ons goed voelen. De Cocoon ambiance is een kleine inbouwkeuken waarin al deze principes zijn geïntegreerd. Ondanks de beperkte ruimte straalt het een gezellige en warme sfeer uit en kunt u er uren doorbrengen zonder ooit een benauwd gevoel te krijgen. 

 

De kleine U-vormige keuken

 

Moderne huisvesting is erg veranderd. In grote steden heeft de druk van het onroerend goed ertoe geleid dat ruimten opnieuw moeten worden uitgevonden. Logischerwijs houdt men de vierkante meters liever voor woonruimte door de meer technische ruimten aan te tasten. Veel mensen hebben bijvoorbeeld gekozen voor een open keuken en woonkamer, maar door het gebrek aan ruimte is dit niet altijd mogelijk. Als keukens geen andere keus hebben dan een kleine ruimte in te nemen, hoe ga je dan te werk? De U-vormige opstelling lijkt ideaal omdat u dan bijna alle muren kunt gebruiken, maar let op, deze opstelling is alleen mogelijk als de breedte van de kamer dit toelaat. Gelukkig leent Sfeer Cocooning zich voor het spel en kan het zo worden geconfigureerd dat een vloeiende en ongehinderde circulatie wordt gerespecteerd. Deze geoptimaliseerde U-vormige keuken maakt het mogelijk de verschillende zones duidelijk af te bakenen en biedt zelfs de luxe van een eethoek.

 

Wit en hout, het winnende duo

 

Om de cocooning geest te vinden, is er niets beter dan de combinatie van wit en hout in de keuken. De Sfeer Cocooning heeft matwitte fronten en een eiken laminaat werkblad in Bourgondië. De combinatie van de twee geeft deze ruimte een warme en gezellige uitstraling. Het wit heeft het voordeel dat het een maximale hoeveelheid licht in de kamer toelaat, waardoor het gevoel van ruimte wordt geaccentueerd. Het hout verwarmt de kamer en vermijdt de kilte die het gevolg kan zijn van een witte meubelset. Het is te zien op het werkblad maar ook op het grote kurkbord boven de snackruimte. Om deze deuren op een sobere manier te begeleiden, worden Galika handgrepen gebruikt, die zeer discreet en praktisch onzichtbaar zijn. Het witgeschilderde plafond met geïntegreerde spots verandert het uitzicht van de kamer en geeft de indruk dat de ruimte groter wordt. Voor de vloer is een houtachtige bekleding gebruikt, die het warme aspect en de gezellige inrichting versterkt.

 

Opbergruimte van vloer tot plafond

 

Bij de inrichting en optimalisering van deze keuken is het van prioritair belang dat er veel bergruimte beschikbaar is en dat de illusie wordt gewekt dat er geen ruimte verloren gaat. Dit kan worden bereikt door ondiepe kasten te gebruiken. Het afwisselen van open en gesloten opbergmeubelen maakt de compositie ook lichter en creëert een ritme om eentonigheid te voorkomen. U kunt ook de opbergmethoden vermenigvuldigen, zoals de kast met gordijnen die een hoek in beslag neemt en waarin u kleine huishoudelijke apparaten kunt opbergen. Tenslotte is de apparatuur niet over het hoofd gezien: hoewel klein, beschikt deze keuken over alle moderne apparatuur. Vaatwasser, multifunctionele oven, alles is aanwezig voor een praktische en goed doordachte ruimte!

 

Kom de kleine inbouwkeuken Sfeer Cocooning en de andere keukenmodellen ontdekken in onze showrooms. Aarzel niet om gebruik te maken van het advies van de ontwerpers van Mobalpa. Zij zijn er om uw project te verfijnen en al uw vragen te beantwoorden, van prijs tot levering.