Sfeer Escapade

Keuken Sfeer Escapade Synchroon naturel eikenhout lineaire indeling met kookeiland VP

SFEER ESCAPADE

Deze open Amerikaanse keuken in een gerenoveerde boerderij combineert authentieke charme met een resoluut hedendaagse inrichting. De klassieke kaderdeuren, in de kleur van Bourgogne-eikenhout, zorgen voor een warme uitstraling en staan in mooi contrast met het moderne matzwart van het dunne Fenix-werkblad. Het centrale kookeiland met zijn eethoek met uitschuifbare tafel zorgt op zijn beurt voor gezelligheid.
De enorme boekenkast op maat rond de open haard en de grote nissen bieden voldoende plaats om mooie voorwerpen uit te stallen.

Eole-fronten, synchroon eikenhout.
Luxe Fenix®-laminaat werkblad in Ingo-zwart

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 8 899 €

Sfeer Escapade solution prix
Sfeer Escapade solution prix plan
Inplanting in kookeilandOppervlakte 13,26 m²
8 899 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Escapade

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • Een enkel aanspreekpunt
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De oorspronkelijke keuken is behouden

"De oorspronkelijke keuken is behouden"

Tijdens de renovatie van zijn nieuwe appartement wilde de klant de houten Mobalpa-keuken behouden. De materialen en de afwerkingen hebben niets aan kwaliteit verloren. De wens van de klant? De keuken opentrekken naar de woonkamer.

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Essentie
  Keuken Sfeer Essentie Gevernist mat polair wit met kookeiland LM
 • Sfeer Signature
  Keuken Sfeer Signature Mat nachtblauw lineare anordnung mit kookeiland LM
 • Sfeer Modern
  Keuken Sfeer Modern Hoogglansgelakt basalt U-förmig LM

Moderne houten keuken, sfeer Escapade

De perfecte combinatie van authentieke charme en hedendaagse inrichting

 

Een sfeer die afwijkt van de gebaande paden
Wie droomt er niet van om even al zijn zorgen te vergeten? Er even tussenuit zijn, echt of denkbeeldig, en wegglijden uit het dagelijkse leven om te ontsnappen aan onze verplichtingen. Met de keuken van de sfeer Escapade waant u zich even in een andere wereld. Een omgeving die zowel authentiek als actueel is, een opbeurende en gezellige plek, maar met alle moderne comfort.

 

De sfeer Escapade is een moderne houten keuken. De hier getoonde L-vormige opstelling is perfect voor de ruimte van 13 m² in deze woning. Deze open keuken bestaat uit meerdere onderkasten bij de spoelbak en kasten die van vloer tot plafond een opbergwand vormen. De keuken wordt aangevuld met een centraal kookeiland dat dienstdoet als werkruimte, opbergruimte en eethoek. De verschillende meubels zijn voorzien van klassieke, greeploze kaderdeuren in de kleur Bourgogne-eikenhout. Het werkblad in mat zwart Fenix maak het geheel helemaal af. Deze keuken is tot slot voorzien van een geïntegreerde oven in de kast, een inductiekookplaat en een volledig integreerbare vaatwasser.

 

Hout in de keuken
Hout is een echte klassieker in keukens. Waar het vroeger werd gekozen vanwege zijn stevigheid en duurzaamheid, wordt het vandaag vooral gewaardeerd voor zijn schoonheid. De vele tinten en soorten geven hout een plaats in elk interieur. Hout heeft steeds een authentiek karakter, ongeacht de variant waar u voor kiest. Het wordt daarom vaak gebruikt om hedendaagse designinterieurs wat gezelliger te maken. De meubels van de sfeer Escapade, met fronten in de kleur Bourgogne-eikenhout, creëren een traditionele uitstraling en de keuken lijkt zo wel tegelijkertijd met het huis te zijn gebouwd. Het decor Bourgogne-eikenhout met zijn verticale nerven is zeer licht en natuurlijk, en past perfect in de sfeer van de ruimte. De discrete charme van de kaderdeuren doet denken aan de keukens van weleer en voegt een extra vleugje authenticiteit toe.

 

De magische combinatie van zwart en hout

Hoe kan een houten keuken een ronduit modern karakter krijgen? Het antwoord wordt geleverd door de twee belangrijkste troeven van de sfeer Escapade. De keuken maakt ten eerste gebruik van de gewaagde kleur zwart. De combinatie van zwart en hout werkt altijd goed in een keuken. De twee tinten laten elkaar namelijk volledig tot hun recht komen (net als bij zwart en wit). Dit contrast zorgt voor een sfeer die zowel warm als modern aanvoelt. In de sfeer Escapade is zwart verwerkt in het werkblad, maar ook in de nis van het centrale kookeiland en de barstoelen. De hippe zwarte kleur wordt geaccentueerd door de materiaalkeuze voor het werkblad: mat Ingo-zwart Fenix. Dit is een technologisch pareltje. De matte look van Fenix ​​wordt vaak gebruikt in interieurs. Het materiaal voelt zacht aan en is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Deze zwarte accenten maken de sfeer Escapade zowel authentiek als modern.

 

Een design inrichting
Op het eerste gezicht lijkt de sfeer Escapade inderdaad klassiek, maar dat is ze niet. Haar indeling is op-en-top modern. Deze keuken is open naar de woonkamer toe, maar er wordt bewust gekozen voor een lichtere indeling door de bovenkasten en de keukenachterwand te verwijderen. Op die manier vormt de keuken een mooi geheel met de woonkamer. Om dat effect nog meer te benadrukken, hebben de fronten geen grepen. Hierdoor sluiten ze mooi aan op de grote aangrenzende boekenkast. Tot slot vallen de huishoudelijke apparaten amper op of zijn ze zelfs helemaal niet te zien, zoals de volledig integreerbare vaatwasser. Het centrale kookeiland is dan weer afgewerkt met tal van hedendaagse details. De aandacht wordt al snel gevestigd op de nis die uit het meubel lijkt te komen. Er werd gewerkt met een contrasterend zwart kader waarin hedendaagse decoratievoorwerpen kunnen worden geplaatst. Aan de andere kant van het centrale kookeiland bevindt zich een uitschuifbare eethoek die naar wens kan worden aangepast.

 

Kom deze moderne houten keuken van de sfeer Escapade, en alle andere volledig uitgeruste keukens, ontdekken in onze showrooms.